Два ротвайлера нахапаха три деца и мъж в Софийско

МВР издирва стопаните на кучетата
Обновена: 10 апр 2019 16:52 | 10 апр 2019 16:52, Анисия Иванова
20
Два ротвайлера нахапаха три деца и мъж в Софийско
Снимка: Pixabay

Три деца и мъж са били нахапани от два ротвайлера в Софийско. Столични полицаи установяват всички факти и обстоятелства около инцидента, станал в ранния следобед, съобщиха от МВР.

По първоначална информация три деца на 7, 9 и 12 години, и възрастен мъж, с когото се разхождали в покрайнините на софийското село Железница, били нападнати и нахапани от двете кучета, оставени без надзор.

Пострадалите са откарани в болнично заведение за оказване на медицинска помощ. На място незабавно са изпратени полицейски екипи, които локализирали кучетата.

Предприети са действия за установяване на собственика или собствениците им. Очаква се служители от Столично общинско предприятие "Екоравновесие" да приберат животните. Работата по образуваното досъдебно производство продължава

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
6
 
! Отговори
tupotia преди 5 години
във всички развити и нормални държави породи-кучета убийци са забранени да се отглеждат в населените места, а тук те са с хиляди. Само в София по градинките се разхождат без намордници стотици такива кучета-убийци, това е повече от глупост и основната вина е на кметове и общини, затова всеки ден има съобщения за нападнати хора
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кученце пита баща си ще ме научиш ли да бъда зъл Аз ще те науча да бъдеш предан, хората ще те научат да си зъл
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да изхвърлиш такива кучета и то чипирани, значи си кръгъл ол*гофрен. Вземат ги, без да имат понятие що за куче са си избрали. Гледах ротвайлери 15г. Винаги съм ги държал далече от деца. Темпераментни са и силни, обичат игрите, но виковете и тичането на децата ги възбуждат понякога опасно. Животните имат нужда от отговорни стопани, а сегашните да лежат в затвора, няма да е зле.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР издирва стопаните на кучетата----------------------Е за какво си играе да ги издирва, като нищо няма да им направи???Собствениците на агресивни кучета, трябва да носят наказателна отговорност ако тяхно куче ухапе човек!Това в нормална държава, тук, в разградения двор, можем само да си говорим празни приказки...
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протести няма ли да има? Ако ро.ми бяха нападнали някого, веднага щяха да се насъберат озверели тълпи на протест.
11
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 5 години
Това в България нали. Ми нормално е. За нас българите да ни бият братята, да ни хапят кучета и да ни обират политиците е най-нормалното нещо. Това е щото сме втори по интелигентност в света след евреите.
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Два ротвайлера нахапаха три деца и мъж, колко ротвайлера ще са нужни за нахапването на пет деца и един ***?
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, пък мойта Чихуахуа нахапа 2-*** бабаита с две немски овчарки, които му се присмяха, единия каза, че става за "декорация" на секцията в хола!Малеййй..., два го удържах да не ги превърне в лека закуска!Много е лош бе, направо се превръща в Звяр ако го погледнеш накриво, май освен каишка ще трябва да му слагам и намордник за Чихуахуа!!!!
8
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
децата вероятно са брали желязо
7
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трима банички и двама бози
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Учителят:"ДВА ротвайлера нахапаха ТРИ деца и ЕДИН мъж в Софийско"---А, сега деца, сметнете на колко години е авторката! :)
5
7
 
13
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Поредните селско-овчарски истории.
4
2
 
37
 
! Отговори
Набързо скалъпиха преди 5 години
и оправдание, че уж някой ги е изхвърлил!? Сега собственика само ще отиде и ще си ги осинови, че може и да му платят. Народа кучета го яли, щом се държим като овце! Няма държава, има пастири-олигарси, всичко друго е стадо!
3
1
 
28
 
! Отговори
D преди 5 години
Дано да нямат големи наранявания и да са добре децата и мъжа. Другото няма да го коментирам.
2
7
 
9
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
АЗ СЪМ ВИ БИВШ КОЛЕГА ,ЗА ТОВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ,ЧЕ СТЕ СВАРЯ ЖИВ /ЗАЕДНО С МАЙКА МУ/ ВИНОВНИКА ЗА НАХАПАНИ ОТ НЕГОВИТЕ КУЧЕТА ДЕЦА !!! А КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА МЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ ,ЩЕ ДАДЕТЕ "ФИРА" !!!!!!!!! ЗА "СИЛИТЕ " НА МВР СЕ ОТНАСЯ !!!!!!!!
1
4
 
57
 
! Отговори
Помориец преди 5 години
ами дааа - какви собственици , естествено , че кучетата нямат собственици - също като случая преди години в поморие , когато два питбула почти изядоха човек на плажа...знаеше се чии са кучетата до инцидента - после - мигом станаха безстопанствени.. та проблема не е в кучетата - проблема е в хората!!!!