Футболист, блогър, актьор... Мераклиите за "Мистър София"

Конкурсът ще се проведе на 17 април, участниците са 15
11 апр 2019 12:36, Красимир Ангелов
7

За поредна година конкурсът "Мистър София" събира едни от най-красивите български мъже на едно място. Той ще се проведе на 17 април от 22:00 часа в Plazza Dance Center.

Условията за участие в конкурса бяха момчетата да живеят в София, да имат навършени 18 години и да са с ръст над 170 см. 15 финалисти ще се конкурират за титлата. Освен добрата физика на мъжете впечатление прави и широката гама от професии, които практукуват - снайперист, футболист, блогър, банкер, актьор, състезател по борба и модел.

Лице на конкурса е моделът Кристин Каменова.

"Мистър София" е един от най-престижните конкурси в България. Повечето момчета, които участват, са различни сами по себе си. Тази година има 10 пъти по-голям интерес", сподели Каменова в ефира на "България сутрин".

Претендентите за титлата Даян Караев, Тодор Миков и Мартин Насонов споделиха пред Bulgaria ON AIR, че това, което ги е мотивирало да участват, е предизвикателството и тръпката от конкурса.

Моделът Кристин Каменова беше категорична, че победителят трябва да знае какво иска да прави с живота си, след като спечели конкурса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Трайо преди 5 години
Красиви мъже?!Малее...
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обзалагам се, че този конкурс ще е по-честен и почтен, отколкото женския формат. Колкото до т.нар. "лице на конкурса" - сигурни ли сте, че това точно лицето, а не някоя друга част от тялото?
1
1
 
18
 
! Отговори
:) преди 5 години
Достаъчно е да се види "лицето"на конкурса, за да се разбере че конкурсчетО е некачествено.