На Светата литургия: Шестима са получили медицинска помощ

Мъж и жена пък не били допуснати, били в неадекватно състояние
Обновена: 5 май 2019 20:59 | 5 май 2019 20:26,
9

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Около 12 000 души са присъствали на празничната Света литургия на площад "Княз Александър Първи".

Събитието е част от апостолическото пътуване на папа Франциск в България, информират от МВР.

На литургията не са били регистрирани инциденти. Двама граждани - мъж и жена, в явно неадекватно състояние, не са били допуснати до събитието, а поради отказ да изпълнят полицейско разпореждане, са били отведени в столично районно управление.

Оказана е медицинска помощ на място общо на шестима, четирима от тях - чужди граждани.

Две деца, изгубили се в множеството, са били предадени на родителите им.

Утре посещението на папа Франциск в България продължава според предварителната програма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Берголио е дете на Луцифер, слава на БПЦ, че не се поддаде на натиска на Бойко и не му легна!
5
2
 
1
 
! Отговори
65 преди 4 години
Това ,че така се отрази ъова посещение на папата ,шошо няма.В която и държава да отиде е така.От тези 1200човека ,малко от тях са били зяпачи.Кой не е бил в Рим на екскурзия и да не види папата.Другите са български католици,и чужденци.Работещи ,учещи тук.Тяхна воля и ние сме длъжни да им подсигурим достъп .А това дали ние ще си направим чудесен Гергьов ден и парад зависи от нас.Дали ще отидем на площада ,въпреки гадното време.Телевизийте не събират хора -те отразяват.
4
3
 
9
 
! Отговори
Шоумен преди 4 години
Ба си... Ако съм на мястото на тоя папа, ще си уволня ПР-екипа. Че то даже Слави и Криско събират по-голяма публика. Да не гововорим за това, дето изобщо не са били 12000 "драгите зрители".Как не разбрахте, че ние, Българите не сме шведи и не си падаме по ***, истанбулски конвенции, толерастия, "бежанци", папи и кралици?Задни-ка си да скъсате от реклами на дивотии, за нас днес събитието е Гергьовден, а не посещението ни от шефа на педо_филската секта!
3
2
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Платените медии на Бойко превърнаха посещението на папата в истинска истерия белким спасят и позакърпят малко поизтънелия му имидж. Скандалите с евтините апартаменти на властта, с фалшивите къщи за гости и другите далавери с евросредства, бяха позабравени покрай папската посещение.ГЕРБерската пропаганда отдавна е застигнала и задминала Гьобелсовата. Факт !
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Папата утре си отива и пак ще лъсне голия г.з на шефа на шайката,натрупала за 10 години несметни богатства за сметка на народа.Каламбурите му вече не са ни интересни,нито забавни.Облякъл е агнешката кожа предизборно,за да омайва овчия електорат.След изборите пак ще бълва змии и гущери по опонентите и ще се хвали какво уж бил направил.Репертоара му го знаем вече наизуст и освен досада,не предизвиква нищо друго у нас.
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са жалки герберастките медии в напъните си да придадат някаква масовост на събитието. То общо имаше не повече от 300 души, половината докарани с автобуси от Раксовски и Чипровци, а остналите просто зяпачи