Вандалщина! Над 50 коли с нарязани гуми в "Западен парк"

Има задържан от МВР, твърди наш читател
Обновена: 6 юни 2019 09:32 | 6 юни 2019 09:30, Александър Попов
63
Вандалщина! Над 50 коли с нарязани гуми в "Западен парк"
Цялата редица коли е със спукани гуми. Снимка: Виктор Георгиев

Десетки коли в столичния квартал "Западен парк" осъмнаха с нарязани гуми. Вандал е мушкал гумите с нож, най-вероятно през нощта, като е пукал по две на автомобил, сигнализира читател на Dnes.bg.

Шофьорите недоумяват каква е причината, а в редицата има над 50 пострадали коли.

Според читателя ни, има задържан в 3-то районно управление на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива повреждащи чужда собственост трябва да бъдат линчувани на място. Има добра практика за крадци в някои страни в Близкия изток - режат им ръката на ямсто.
25
17
 
8
 
! Отговори
До отлепеният преди 4 години
тротоар! Ти продължи да спираш там, пък после си умувай колкото искаш, ще сменяш гуми всеки ден! Много отворковци се навъдихте, крайно време е да покажем какво можем!
24
0
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 4 години
Дай го на майка си.... този гараж.Да ти плаща всеки месец, задето си й го дал.
23
1
 
9
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
До ***,И отсреща блока е част от парка, или може би бул. Стамболийски, който се вижда.... К..Р..Е..Т..Е..Н си отвсякъде
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е улица, а не паркова алея, но онези 80% упорито продължават да не го схващат. Може би трябва да им напомня, че не винаги тротоарът е залепен за улицата и че често има зелена площ между улицата и тротоара.
21
17
 
9
 
! Отговори
Тъпунгери, преди 4 години
не виждате ли, че това е паркова алея? Ако е улица, къде са тротоарите? Не се правете на отворковци, а си вземете бележка, иначе ще търсите гумаджии и автотенекеджии!
20
2
 
7
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Редно е за случая да бъдат сезирани протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако спреш до съседния блок излиза австралопитек с чело но шимпанзе, и лице като поялник, което се дърли, че паркинга пред блока е само и единствено за живущи в него. Все едно като си купил панелката си получил бонус - поркомясто, само за тебе. Много скоро ще играе винкело.
18
14
 
8
 
! Отговори
ЛЛ преди 4 години
Хак да им е! Другия път да не паркират там!
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Паркът разбира се, че не е за коли и те не са там, вкл. и в този случай. Проблемът е, че и форумът не е място за всякакви, а всякакви пишат тук, вкл. и такива, на които и милион пъти да им обясниш, че това е жилищен район, а не самият парк, пак не разбират и продължават с простотиите си.
16
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАВАМ ГАРАЖ ПОД НАЕМ - 500 ЛВ. НА МЕСЕЦ
15
20
 
10
 
! Отговори
Парка не е за коли! преди 4 години
Дупчете братя, иначе мутрите ще ни унищожат. Кучета и коли нямат място там където играят деца и се разхождат хора! Видя ли кола в парка и аз ще дупча!
14
1
 
16
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
Това е локалното на бул. СТамболийски, който разделя ж.к. Западен парк, нищо общо с парка (това е до за остроумниците по-долу, които твърдят, че е паркирано в самия парк).Там винаги се е паркирало от едната страна на въпросното локално и е напълно законно.Редовно има наркоманчета или ***, които минават и издират всичките коли с отвертка / ключ. Аз лично 2 пъти съм страдал от край до край. В единия случай бяха надрани всичките коли по улицата. Някой гумаджия ще да е.... ***..
13
2
 
14
 
! Отговори
хм преди 4 години
АнонименДо 13: Ако е такава случката - този е за психото.Само изказвам предположение, пълно е с психари. Едно време така пукаха гуми зад билата в Люлин. Мой приятел живееше там и се ядосваше, че някой ден ще го отнесат всички, така и стана. После в Манастирски ливади имаше подобен случай. Такъв си ни е манталитета, някой спира някъде и решава, че вече това е неговото място. Спира някой друг - следва саморазправа. Идва някой психо в даден момент, изчатква и почва с ножката.
12
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според снимката нормално са паркирали без да нарушават правилата. Квартал Западен парк не е парк, а жилищен район. Самият Западен парк е непосредствено до квартал Западен парк. Такива вандали трябва да ги бесят на първото дърво.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 13: Ако е такава случката - този е за психото.
10
3
 
30
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
Колеги, не пишете, като не знаете. Тази улица граничи с парка и паркирането е разрешено.Някой наркоман се е развихрил и е наряал гумите, дано да го хванат.
9
2
 
22
 
! Отговори
Наков преди 4 години
Това вече е мафия за да се купуват нови гуми!
8
33
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що паркират в парка?! Кой им е позволил и защо не са наказани?!
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Има задържан от МВР". Ми най после да задържат някой от МВР. Те по принцип са си за задържане и освидетелстване, ама това изречение изби рибата.Драги журналисти. научете български и словореда му, моля.Правилното е :" От служителите на МВР са задържали заподозрян". Или нещо подобно.