Незаслужено жестока смърт! Пет кучета разкъсаха млад мъж

И друг път са нападали хора, арестуваха собственика им
Обновена: 7 юни 2019 12:37 | 7 юни 2019 12:30,
337
Незаслужено жестока смърт! Пет кучета разкъсаха млад мъж
Снимка: pixaBay

Пет домашни кучета нападнали и убили 39-годишен мъж, съобщиха от ОДМВР - София.

Около 16.12 часа вчера на тел. 112 бил подаден сигнал за намерен труп на мъж в гориста местност в землището на село Владо Тричков.

Полицаите са установели следи от животински стъпки до трупа.

След това са се натъкнали на кучетата в имот наблизо.

Животните от породата "Кане корсо" не са били вързани.

Арестуван по случая е собственикът им.

Още по темата
Според местни хора тези животни и друг път са нападали хора.

Вече са настанени във ветеринарна клиника в столицата.

Огледите на мястото продължават. Прокуратурата разследва тежкия инцидент.

Нападанията от кучета се превърнаха в ежедневие.

В четвъртък беше съобщено за 35-годишна жена нападната и нахапана от куче, порода “Дого Аржентино” в разградското село Дряновец.

Кучето е атакувало жената, която е ходила по улица в селото, като я е захапало по устата и ръката.

Един от най-шокиращите случаи на нападение от кучета се случи през 2012 г.

Тогава 87-годишният професор Ботьо Тачков беше атакуван от глутница бездомни кучета в столичния квартал
"Малинова долина", след което беше почина във ВМА от тежки наранявания.

Според лекарите около 30 процента от тялото на възрастния мъж са били наръфани от животните.

Малко преди да почине проф. Тачков се върна в България след десетилетия успешна кариера научна и професионална в САЩ. Там той е работил като научен сътрудник в Колумбийския университет, имал е сериозна кариера на "Уолстрийт", работил е в Държавния департамент на САЩ, в Световната банка и в ООН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки, който умишлено си е взел агресивна порода куче и не го държи вързано ПОСТОЯННО, в резултат на което кучето му убие човек, заслужава да бъде приспан заедно с кучето си. Точка по въпроса.
285
1
 
0
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Незаслужена жестокост... Вс получава това което е заслужил. Натрупаната лоша карма не прощава. Или това че човеците нанасят незаслужена щета и жестокост на планетата. Равновесие тр да има. Това че хората не го осъзнават и се мислят за господари на планетата си е техен проблем. Не господари а тирани. Има разлика. Но поговорката каквоти се повикало такова се обадило не е на празно.
284
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Много нагли хора!!! Сега ще изкарат виновно дето, че се е разхождало по улицата!!!
283
0
 
9
 
! Отговори
Йосиф преди 4 години
Чл.13. Собственикът на куче - домашен любимец е длъжен:1. На обществени места да води кучето - домашен любимец винаги и задължително на повод до 1,5 м., а при кучета - домашни любимци над 10 кг. на неразтеглив повод до1,5 м. или с намордник.2. От намордник са освободени кучета - водачи на незрящи хора;3. Поводът и намордникът не са задължителни на местата за разхождане на кучета - домашни любимци, определени със заповед от кмета на района;Не Ви ли писна от нагли кучкари! Колко деца и възрастни пострадаха сериозно, заради безсъвестното им поведение! Моля разпространете и лепете листов
282
2
 
12
 
! Отговори
Дежавю преди 4 години
Тази държава започва да се превръща в нещо като нацистки концлагер, където живота на хората не струва нищо, а живота на кучетата е безценен !
281
0
 
7
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Какво би станало, ако петима млади мъже разкъсат едно куче? Справедливо и нормално ли ще е? Какво ще последва? И какво ще им е наказанието? Само като хипотеза го коментирам...! Защо юристите и другите хора на правото не помогнаха на нормалните хора и не помагат на обществото да заобикаля всички глупости на управляващите и законодателството? Защо не работят в полза на нормалните хора, че все по-малко оставаме в България? Да се чудиш вече, кое, какво е и нормално ли е?!
280
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както изглежда тоя ще отърве затвора. Ще искара изядения от кучетата да си е виновен. Може да го искарат, че краката са му били миришели и е пречело на кучетата. Може и много мазни пържоли да е носил в торбата и не ги е разделил с кучетата.
279
0
 
16
 
! Отговори
Възмутен съм преди 4 години
Прибраха ли кучетата, или още са си там и причакват да изядат още някого? Може ли изобщо човек да ходи пеша там, където поредната мутра си е купила къща на три етажа и отглежда опасни породи, а и ги оставя гладни???? Бог да го прости нещастния човечец и дано на майка му да се помогне някакси, защото представям си в какво състояние е тя в момента....
278
0
 
22
 
! Отговори
Чистач преди 4 години
Май пак ще трябва,да обикалям дворовете със стрихнин.. от 3 години чистя и пак нямат край убийствата.. миналата седмица мислех да обиколям селата в софийско, но ходих на почивка.. простете ми!
277
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като хвърлите на гладни *** 10-на кучкаря, знаете ли колко бързо ще се научат останалите примитивни *** кучелюбци да уважават човешкия живот и да си връзват четириногите себеподобни? Ако ви нападне куче бийте и него и стопанина му. По най-жесток начин и без капка милост, защото те милост към вас и уважение към вашия живот са нямали и няма и да имат.
276
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо са му на тоя 5 кучета...Не му ли стига едно две...Да бяха изяли него...Не разбирам и как се изхранват толкова животни...Това е ненормално...
275
0
 
10
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Радостните писъци на *** и турски *** при нещстен случай,нямат край!Злобарчета,които се хранят от човешкото нещастие.
274
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БГ, новата Сомалия.От година на година става все по-зле, хора спасявайте се докато е още време.
273
2
 
28
 
! Отговори
БГ справедливост преди 4 години
В Чалгария,управлявана от мутри и тикви няма абсолютно никакъв контрол върху потенциални кучета-убийци и наглеците които ги отглеждат и застрашават всички наоколо.КЪДЕ СА ДЕПУТАТИТЕ,ИЗБРАНИ ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ РАЙОНИ С ЖЕРТВИ НА КУЧЕТА ДА ПРИЕМАТ ЗАКОН -ЗАБРАНА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ОПАСНИ КУЧЕТА ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА.НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ Е ДНЕШНИЯ ПРОСТАШКИ ХАОС ОТ РЕДА И ДИСЦИПЛИНАТА ПРИ СОЦА.
272
1
 
31
 
! Отговори
Край преди 4 години
Когато преди два месеца кучета нахапаха деца в Бистрица ПРЕДРЕКОХ че до месец -два ще има нов случай. Без да съм от рода на Баба Ванга или Дядо Влайчо познах.И пак ви казвам до 1-2 месеца пак ще стане.Прощавай народе мой - ти си много див и ***.
271
1
 
23
 
! Отговори
Дядо Ви преди 4 години
Където покаят и *** кучетата играят децата. Чудо на екологията...
270
1
 
29
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Комплексарите отглеждащи подобни породи кучета трябва да бъдат отстрелвани!
269
1
 
28
 
! Отговори
ЧаЛ преди 4 години
А сега пуснете публикацията как младите трябва да се връщат от чужбина.
268
1
 
27
 
! Отговори
Една добра идея преди 4 години
Пределно опростяване на закона за кучетата-куче намерено на улицата без придружител,не на повод и без намордник(за едрите породи) се прибира задължително в кучкарник.Ако до 2 седмици глобата не бъде платена или не бъде осиновено(ако е бездомно) се евтаназира!Толкоз.А сега се харчат(усвояват) лу*ди пари и никакъв ефект НЯМА!
267
0
 
41
 
! Отговори
гОСТ преди 4 години
Ако човека имаше оръжие и ги беше застрелял вече щеше да е за 72 часа в ареста! Къде е собственика на кучетата? Къде са така наречените природозащитници и защо не лаят сега?!