БСП дава подкрепата си на Мая Манолова за кмет на София

Коментарът на омбудсмана и Фандъкова
Обновена: 11 юни 2019 21:22 | 11 юни 2019 21:09, Петя Славова
27

БСП би подкрепила омбудсмана Мая Манолова за кмет на София, обяви Калоян Паргов пред Bulgaria ON AIR.

Самата Манолова все още не е заявила категорично, че ще се кандидатира, а сегашният кмет Йорданка Фандъкова пък заяви, че не е невъзможно именно омбудсманът да се включи в надпреварата за градоначалник на столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6А Полски Тръмбеш си е за цецо и веско....
20
3
 
7
 
! Отговори
Навремето така преди 4 години
се полъгахме по царя, приехме го за месия и добре ни нагласи, сега и тази е правят на богоизбрана!? Куче което лае, не хапе, и тази много дърдори, но дикиш не хваща. Подбута майките, използва ги но нищо не постигна, майките пак излязоха на улицата, с топлофикациите нищо не постигна, с ВиК също, сега пак ще ни надуят шишоните. Ако иска нещо да промени, да яхва БСП и да спечели избори! Ако вземат властта, тогава ще има промяна! Ама като гледам как старите им муцуни дават отпор, БСП ще се затрие!
19
4
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
До чукча 9 Абе я си гласувай пак за ГЕРБ, да се чувстваш победител.Стой до силния, че ако си при слабия ще бият и теб.
18
2
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Най после БСП да дадат нещо. Да сега все искаха.Манолова няма никакво намерение да става кмет , защото знае че няма да стане.
17
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фандъкова да взема фаворита си Здравко и да ходи да управлява и презастроява Червен бряг.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мая ще разчисти авгиевите обори на "Московска" 33.
15
15
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До void: Ето, гербаджийската п'омия започва да се изсипва. А Мая Манолова даже още не е дала съгласие да се кандидатира.
14
6
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Cеляк кмет, селячка кмет, *** кмет, селячка кмет, *** кмет, селячка кмет, *** кмет, селячка кмет.....
13
9
 
17
 
! Отговори
void преди 4 години
Е те верно ли си мислят, че като изкарат "червеното острие" след всички глупости и интриги, които с години ръсеше в парламента, и я пуснат няколко години да вие като линейка против топлофикация и ЧСИ-тата, та наистина ли си мислят, че софиянци са толкова прости и късопаметен, пасат трева и с радост ще прегърнат червената роза, подадена им от Майчето... Толкова ли са я окъсали, че нямат и една свястна личност в убитата си партия, която да излъчат без да отключат епилепсия у столичани ?!
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София се напълни със селяни!
11
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна е ясно, че са се разбрали тези мошеници, но ние софиянци няма да подкрепим червен кмат.
10
10
 
5
 
! Отговори
Нищо не е сигурно преди 4 години
До Анонимен: Тълкуването ти звучи правдоподобно, но само ако е вярно, че участието в изборите на някого му понижава рейтинга. Софиянци не са твърде доволни от Фандъкова (доколко оправдано, те си знаят) така че, ако Мая Манолова се кандидатира за кмет, (въпреки цялата п'омия, която ще изсипе гербаджийската пропаганда върху нея) никак не е сигурно, че ще загуби.
9
9
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Боко загуби ли власта в София е...пътник.Мая Манолова ако се кандидатира е сериозен кандидат за този важен държавен пост.Кого биха извадили в ГЕРБ,Фандъкова доста се...поизноси на този пост.Предстои голяма...битка за столицата.
8
11
 
14
 
! Отговори
чукча преди 4 години
Никога не съм гласувал за ***, но този път ще го направя! Крайно време е да разкарат самоковската селянк4 дето такова таковата на цяла София само и само да приберат комисионните!
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнелия е много хитра.Хвърля Мая Манолова за пушечно месо в кметските избори в София(които червените със сигурност ще загубят).На Мая репутацията и рейтинга падат и тя няма да може да спечели следващите президентски избори срещу Радев.
6
11
 
8
 
! Отговори
Време е за промяна преди 4 години
До Хан Крум: Хайде да не говориш от името на всички. Говори от името на един гербаджийски т'рол, може пък някой да ти повярва. А е безсъвестна спекулация да се набутва пак гербаджийското обяснения за т.н. афера Костинброд.Времето на Бойко изтича, неуважаеми гербаджийски т'ролове. Не може да се лъже един цял народ до безкрайност. Да се изнася към вилата си в Барселона и да си бие братовчедите там, и колкото по-скоро, толкова по-добре за България
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пост след пост :) Браво другари няма да давате работа на други до края дръжте хаха
4
8
 
16
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Няма никакъв шанс. Освен, че София няма да гласува за позитански кандидат, не сме забравили подлостите и мръсотиите на тази червена коза. А и тя май изобщо не се е променила като характер - чух наглото й изказване, че нямало да се кандидатира за кмет на Стара Загора. А бе, мърло, че какво й е на Стара Загора, ами теб май и в Полски Тръмбеш няма да те изберат с такова поведение.
3
9
 
12
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До бай ИванНе, бе бай Иване - няма да си имат кмет. нали всички ще гласуваме против червената мафиотска адвокатка авторката на аферата Костинброд.Тя да не смята, че сме забравили всичките мръсотии около нея? Пък и София традиционно гласува срещу червено..гъ..зите рубладжии.
2
9
 
15
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Галеви ще си имат кмет в София хахахаха