Гледка от София: Хора прескачат ограда, за да се качат в автобус

Шофьор се обърка и пропусна да влезе в новата бус лента на бул. "Арсеналски"
24 юли 2019 11:19, Екип на Dnes.bg
54
Гледка от София: Хора прескачат ограда, за да се качат в автобус
Снимка: Facebook

Шофьор на автобус на градския транспорт се обърка сериозно и вместо да поеме по чисто новата бус лента на булевард "Арсеналски", се наложи да спре по средата на булеварда, принуждавайки качващите се пътници да прескачат ограда.

За странния случай сигнализира във Facebook икономистът Владимир Каролев.

Отскоро автобусите и тролей №7 се движат по ново, специално трасе за градския транспорт, като и спирките са преместени на него.

Явно обаче не всички шофьори са свикнали с новостта, която по принцип трябва да улесни движението на градския транспорт в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 4 години
до 32: Като казваш за белите страни, в Белгия, Германия и Франция никой не вдига коли за неправилно паркиране или неплатено билетче. И скоби нямат. Слагат ти фиша под чистачката и там ти пише глобата и има банкова сметка. Пък ти си говори фантасмагориите за белите страни. Кола се вдига само ако блокира някой или нещо.
35
1
 
7
 
! Отговори
джи пи ес преди 4 години
Шофьо в градския транспорт от два дни софиянец пропусна спирка и даде 100 м. на заден ход защото санкцията е солена.
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Г-н Каролев със сигурност е чакал автобуса :).Такива като него са винаги на мястото на събитията, социално ангажирани са и се досаждат по всякакви теми в ефир.
33
3
 
8
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 4 години
Ето така се прави БУС лента, а не като на Цариградско шосе, на България........вапцали със жълта боя и даваййййй................
32
1
 
12
 
! Отговори
Спортът е здраве преди 4 години
Не се поръзкаршим малко. Много се разглезихме.Баба ни все на автобуси се е возила.:))))))
31
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен32селски,определено има и в "белите страни" места,където е забранено спирането!..Напр.:-Пред Белия дом,...вероятно и другаде..Тук става въпрос за ТОТАЛНА,БЕЗСМИСЛЕНА ЗАБРАНА !!!!!!..В град с 50-60 000 жители!! Нямащ нищо общо с някакви военни,или други стратегически обекти,спирането пред които наистина ТРЯБВА да бъде забранено...Но,"Видяла жабата че коват вола ,и тя вдигнала крак"!..ТОВА Е РЕКЕТ,НИЩО ДРУГО!!!!!!!!..Типично по мутренски!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоСелски, що не пробваш да си спреш така по вашенски колата, някъде в белите страни, да видиш дали няма да ти я докоснат и на кой ще се оплакваш.
29
14
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ако си нарушил закона или правилата,има глоби!НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ДОКОСНЕ АВТОМОБИЛА ТИ!!!!!!Разбира се,ако по някакъв начин той ПРЕЧИ на движението,тогава моля,преместете го!..Но да ти вдигнат колата,стояща кротко и НЕ ПРЕЧЕЩА на никой само да ти бръкнат в джоба с 50 лв,е...за това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ дори немам думи!!КЪДЕ Е ОМБУДСМАНА?!?!?!?!
28
0
 
7
 
! Отговори
asdf преди 4 години
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХВреме е на Компирела да се разкара.
27
5
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
...суперсвръхбизнисдамата Върбакова върти тоя бизнис.Никъде не ти позволява въпросната да спреш!..Нито пред болница,нито пред църква,нито пред магазин,хотел или където и да е.."Паякът" ,роден от паяжината в душата й идва и ти ВДИГА колата!!!..След което броиш на тая 50 лв и получаваш обратно СОБСТВЕНОСТТА си!ТОВА Е ЧУТОВНО,МРЪСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!..Това е УЗАКОНЕНА КРАЖБА на частна собственост,която според Конституцията е НЕПРИКОСНОВЕНА,тоест,НИКОЙ ЧУЖД НЕ МОЖЕ ДА Я ПИПА!!!!Но в Мутробългари
26
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и друго:..-В моя град от няколко месеца изчезнаха пешеходните пътеки тип "зебра"..Замениха ги с няколко квадратчета и надпис "погледни".Защо ,според вас?..Според мен фирмата прави икономия от боята,като отчита нормата за тип "зебра",влага много по-малко боя, а останалото си делят с кмета.ТОВА е моето предположение,ако някой има друго обяснение,да го сподели..Да не споменавам отвратителната ЗАБРАНА за спиране,натресена на 90% от улиците!Злите езици говорят,че суперсвръхбизнисдамата Върбакова
25
2
 
8
 
! Отговори
тирири преди 4 години
ще накажат горкия шофьор заради шантавата лента. радвай се народе
24
1
 
25
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Шофьора се объркал народа се побъркал, Каролев от икономист стана документалист.
23
5
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Каква е тая безсмислена бус лента? Колко лева откраднахте от нея?
22
4
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
..и да сложи ДВОЙНО повече ограждения ,но на ТРОТОАРИТЕ.Така,сега не можеш да спреш пред някой магазин за да си напазаруваш,защото има "ограда".Разбира се това недомислие беше бързо разбито от гражданите и сега всеки си пресича както си знае,а собствениците на магазини и кафенета просто премахнаха огражденията пред обектите си....Обаче ПАРАТА за това "нововъведение" БЕШЕ "УСВОЕНА" ,а това беше важното!!
21
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"...с новостта, която по принцип трябва да улесни движението на градския транспорт в района."......Нямам НИКАКВО ДОВЕРИЕ на "новостите,предназначени да "улеснят"" нещо!!!Ето в моя град:..-Стария кмет беше сложил такива заграждения ПО СРЕДАТА на булевардите отделни платна и беше наистина трудно да се пресече неправилно и рисково интензивното движение..Дойде новия ( вече втори,или трети мандат,не ме интересува и не го следя)..Първата му работа беше да махне огражденията от средатаи да сложи д
20
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Личи си, че е човек с душата на ченге. Ако не направи донус няма да е той. Шофьорът си е свикнал със стария маршрут, стават грешки, само ченгетата не грешат.
19
1
 
26
 
! Отговори
Владо преди 4 години
Каролев е потвратителен ***! не знам какъв икономист е тва ченге и обикаля студията. Добре , че е г-н Мънк да го уреди в пирамидата:)
18
4
 
12
 
! Отговори
Аман преди 4 години
Човек да не се обърка...случва се на всеки. Ако пускате повече такива новини за ден ще ви свърши дисковото пространство, днес.бг
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България на Боко е ТАКА.Който не му харесва да заминава.Държавата си е негова.По наследство от дедо му Хан Кубрат.