Районен кмет: Между хората и общината има диалог

Пътната инфраструктура в "Надежда" - в добро състояние
4

Пътната инфраструктура в район "Надежда" е в доста добро състояние. Огромен проблем обаче създават паркиралите по тротоарите автомобили. Затова от миналата година започнахме с изграждането на паркинги в района. В някои семейства обаче има по три-четири коли. А София като цяло не може да се справи с подобен брой", коментира в студиото на "Денят ON AIR" кметът на район "Надежда" Димитър Димов.

Toй подчерта, че въпреки кризите в доста сектори там - транспорт, образование, зелена система, през последните 12 години е направено доста.

"Хубавото е, че непрекъснато се обсъждат нови идеи за подобряване състоянието на района. Има диалог между гражданите и общината, хората ни помагат изключително много", допълни още Димов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза, че от 2012 година с още три столични района работят по Оперативна програма "Региони в растеж".

"Общината направи доста сериозна крачка, като усвои близо 63 млн. лв. по тази програма. Успяхме да реновираме изцяло четири училища и пет детски градини", каза Димитър Димов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Селяk от "Мировяне", преди да стане кмет на "Надежда" има цех за дограма и след избирането му го прехвърла на брат си. Познайте кой печели държавните поръчки за дограма в района. Ако някой от така наречените строителни инвеститори поискат незаконно архитектурно изменение на плана като вместо гаражи и парко места се прeправятт в търговска площ. Тротоари няма защото са разбити или ca пакирали МПСта върху тях. Дърветата по улците не се подрязват. Абсолютен лъжец и делавеpаджия но народа си го изka!
2
0
 
2
 
! Отговори
ууу преди 4 години
Нещо да каже за заведението на кръстовището "Рожен" и "Ген. Жеков"? По цял ден излъчва ниски честоти, а инфразвукът колко е вреден знаят малко хора. Вечер дунанмата намаля, но за да покажат, че не им пука от глоби, усилват за около пет минути музиката и я намалят, за да нямат възможност проверяващи да ги засекат.
1
0
 
5
 
! Отговори
кьйцхн преди 4 години
Добра е друг път... Трийсе години сами си пълниме дупките с бетон, щото иначе няма да може да минаваме с тия кратери. Писахме му сто пъти за това време, и нищо! Лъжливото овчарче.