Трамвай удари възрастен човек на бул. "Мария Луиза"

Пострадалият е настанен в "Пирогов"
2 окт 2019 14:50,
16
Трамвай удари възрастен човек на бул. "Мария Луиза"
Снимка: архив Булфото

Трамвай блъсна пешеходец на столичния бул.  "Мария Луиза". Инцидентът е станал около 11.00 часа, съобщи Bulgaria ON AIR.

Наложи се движението по булеварда временно да бъде ограничено.

Пострадалият мъж е бил на видима възраст около 80 години. Той е настанен в "Пирогов".

Причините за инцидента все още се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господа Софиянци с майки и бащи от село, не мякащи- блеещи .Засрамете се ....
13
0
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
До Анонимен 5 Последният път като си бях в БГ ясно и недвусмислено установих,че в София НЯМА вече софиянци-дали са напуснали София или са починали не знам.Всички 'мякът" в София.Тези които преди 30г се преселиха в София днес се броят за кореняци.По националата телевизия всички мякът.Откъде дойдоха и кой ги нае на работа нямам на идея.Все пак София е столица-не би трябвало да отразява селянията в България.
12
2
 
0
 
! Отговори
V преди 4 години
Въобще не трябва да има трамваи . Може да се направи ел превозно средство което да изглежда като трамвай или влак или кото и да е .Няма да има релси и шофьор дори .Но ще се движи по бавно за да могат клиентите да го спрат . Ще е безплатно и ще се движи в една по голяма пешеходна зона квата трябва да е центъра .
11
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Да, направо в инвалидни колички пресичат Цариградско и скачат от балконите да не изпуснат тролея. Видяла си веднъж такъв случай и той е вкаменил мисленето ти. Не си даваш сметка, че въпреки това " не съм била там", имплицитно вменяваш че потърпевшия си го е заслужил, главно защото е възрастен. Следващият кратун захапва и обяснява примерно, че му било писнало от такива. Така опростачването и нулевата емоционална интелигентност се разрастват до степен на пълно деморализиране в родината.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм била там и не знам какво точно е станало, ама като знам как хора с патерици и бастуни пресичат Цариградско, защото им идвал автобуса.... иначе едвам ходят, а как скачат през мантинелата, чак е нереално.
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7.Няма ватман който да е Софиянец. Представяш ли си аз който съм четвъто поколение в София да карам тролебус или трамвай. По времето на бай Тошо сеяндурите вземаха Софииско жителство след 5 години работа в градският транспорт. Даваха им общежития в които се тъпчеха като сардели. Ако не са сеяндурите няма да съществува градски транспорт. Фандупкова ще трябва да стане Ватманка.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора, трамваят не е лека кола, че като натиснеш спирачката да закоже на място, има си спирачен път, така че не мисля, че ватмана има вина, най-вероятно е видял човека и е натиснал спирачката, и за това човекът е жив. Просто е ударен с ниска скорост. Иначе...Така, че като пресичате линиите, гледайте много внимателно, че става страшно!
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ватманите масово са новодошли в София. Така е от край време.Затова прав е предишнияДа си бе на село седяло, не би чудо видяло.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си бе на село седяло, не би чудо видяло.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
София не само че се напълни със селяни, а у селяните докараха цялата си рода в София.За това няма места нито в детските градини, нито в старческите домове.
4
1
 
8
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 3То па младите ще речеш много знаят за какво служат светофарите???Мани, мани, ти ме уби бе, човече!!! Застреля ме направо!!!Точно 80 годишните знаят най-много, а не като днешните, незавършили гимназия, или изкарали с тройки по милост с купени книжки. А някои карат и без книжки.Затова в София е като в джунглата - оцеляват най-бързите. Следователно, 80 годишните нямат шанс!
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето възрастни хора цял живот са си живели на село и после, като остареят много децата им ги взимат при тях в града, обаче въпросните баби или дядовци идеа си нямат как да се движат в голям град. Що е то сфетофар, подлез, трамвай и т.н. И излязат на кратка разходка и стане беля, защото не знаят как да ходят по улицата! Не е като по селата, където я на 1 час мине кола, я не.
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
възрастен човек ходи като муха без глава.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тия трамваи бе.Почнаха да излизат от релсите у да газят хора по тротоарите.