Установена е и майката на изоставеното бебе

И двамата родители са известни на полицията
10 окт 2019 08:29, Александър Попов
41
Установена е и майката на изоставеното бебе
Снимка: Булфото, архив

Полицията е установила и майката на изоставеното в столичния квартал "Люлин" бебе, съобщиха от МВР заBulgaria ON AIR.

Сигналът за изоставеното дете е получен в 21:37 снощи и на място веднага са отишли Бърза помощ и полиция.

Още по темата
Медицинският екип е установил, че бебето е на около 7-8 месеца и в добро здравословно състояние. За него видимо са били полагани грижи.

Детенцето е било поставено в кошче за автомобил с бележка, на която е било написано: "Да се даде на социалните. Успех!".

Бащата беше установен още снощи - той 28-годишен мъж и е бил с контузия на главата.

Социалните служби са поели случая и са настанили бебето в столична болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
31
 
! Отговори
Предлагам решение преди 4 години
Да се проведе референдум, в който обаче да участват само РАБОТЕЩИ граждани на България и ТРУДОВИ ПЕНСИОНЕРИ, които да отговорят на въпроса дали са съгласни за тяхна сметка да бъдат отглеждани децата на здрави, но безотговорни хора.Настоявам Народното събрание да гласува мярка, задължаваща такива лица да работят, за да осигурят на децата си нормални условия за отглеждането им. Отказването на такъв трудов ангажимент да се счита за криминално престъпление и да се прилага принуда!
11
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Може, ама не ще. Той си прави кефа и не му пука. Знае, че живее в държава с калпави закони. Вероятно не знае, а и не го интересува това, че повечето от тези закони са буквално преписани от съветски такива, гласувани там през 1922 г., след онзи преврат, който е имал за цел да съсипе и омаломощи една велика империя.Това е истината. Живеем в режим на закони, създадени с цел умишлено унищожаване и обезличаване на велика и силна държава!
10
2
 
28
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
А къде ще бъдат настанени безотговорните родители?
9
3
 
18
 
! Отговори
След като не е болно преди 4 години
защо е в болница? Родителите ще платят ли разходите по престоя му там или държавата ще тръсне и това дете на наш гръб?Който е създал човешко същество, но не ще да го отгледа, ДА СИ ПЛАЩА на приемно семейство и ли на интернат.
8
4
 
31
 
! Отговори
Малена преди 4 години
Поредната гадост на липсата на нормални закони. Куче, котка, животинче не изостава децата си, това не са човеци, а и още взимат детски. Докога, малцинствата ще получават всичко без да имат задължения към Държавата ни? Докога ще се толерира престъплението на всеки един различен, визирам най вече ромската ***, България е толкова велика, красива, можеща, и е унищожаване от тази прослойка. Не казвам, че всички роми са такива, но за съжаление те са единици. Срам ме от тази постъпка. Срам.
7
4
 
66
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
С изненада разбрах, че детските продължавали да се изплащат, след като е хвърлено на държавата, защото не се били отказали от детето? С подобни закони наистина започнах да вярвам, ще просто ще изчезнем......
6
3
 
51
 
! Отговори
провинция преди 4 години
Сложете и снимките и имената да станат познати и на нас.
5
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И социалните с какви пари го гледат? С нашите! Така че - не, мерси. Джанго го е правил, джанго да си го гледа. С кражби, телефонни измами, просия или както там му позволява образованието и умствения багаж.Винаги съм се чудел на това, че нисшите същества се репродуцират като ***. Колко трябва да си смотан и глупав, че да не можеш даже да го извадиш?
4
2
 
1
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 години
Към Анонимен 3 Корекция на корекцията:не съ ще ству ва ща та
3
6
 
41
 
! Отговори
Вчера по всички преди 4 години
телевизии се тиражираше драмата че на НЯКОИ хора искали да им отнемат децата. Два часа по- късно - ИЗОСТАВЕНО дете ! И ко праим сега ??? БЕЗ КОМЕНТАР !!!!!!!!!!!!!!
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към 2 - корекция"несъщестуващата"
1
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родните шведи си раздават и продават "лАпитата", и за какво е тая врява срещу несъществувата "Стратегия за детето"? Такива деца трябва да се раздават щедро на БКП и метастазите й, както и на "хуманните" НПО-та на габровския тарикат в Сръбско и неговите дружки Розовобузко и Пинокио - прословути "борци" за човешки правдини.