Топлофикация: Отворете вентилите на макс, топлото идва

Трябва да се алармира при повреди, за да няма наводнения
6 ное 2019 10:08,
76

От вчера стартира новият отоплителен сезон. В началото на седмицата започна общо включване на отоплението в столицата. Въпреки топлото време, условия за пускане има, заяви говорителят на ''Топлофикация-София'' Елизабет Павлова пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Условията за старт на отоплителния сезон са три последнователни дни със средна температура под 12 градуса и прогноза за захлаждане. От вчера парното се пуска поетапно - първо в детски градини, болници и училища, а след това и в жилищните и стопански сгради.

От "Топлофикация-София" напомнят, че вентилите на радиаторите трябва да бъдат отворени сега и то на максимална степен. Освен това, ползвателите на парно трябва да проверят дисплеите на топломерите си и ако констатират неработещ дисплей, да сигнализират веднага.
 
Ако по някаква причина в конкретна сграда има нужда от отлагане на включването, трябва да се подаде заявление за това, каза още Павлова за зрителите на "България сутрин".

"Освен това, ако някъде се прави ремонт, ние също трябва да бъдем информирани, за да не направим наводнение. И нека домоуправителят да погледне дали е запълнена сградната инсталация", допълни говорителят на ''Топлофикация-София''.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СофиянецСамо че в неделя вечерта, и в понеделник беше такъв студ в апартаментите, че децата ни се изпоразболяха. Започне ли отсега с хрема и кашлица, цяла зима няма спиране. лесно ти е на теб, защото се грижиш само за себе си. Но не си само ти на този свят. Сега ти е топло, защото грее слънце. Но довечера няма да е така.
35
0
 
10
 
! Отговори
Любопитен преди 4 години
И как се определя средна дневна температура.Според мен,за да е коректно измиването,трябва да се направят измервания на всеки кръгъл час- 24 броя,а след това средно аритметично
34
6
 
5
 
! Отговори
НАДУЙТЕ ПАРНОТО ,БЕ. преди 4 години
СОФИАНЦИ СА ЧЕРВИВИ ОТ ПАРИ!ТУКА , СА НАЙ-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ , ЗАТОВА И МЕРАЦИТЕ ЗА КМЕТ СА МНОГО!
33
10
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
Нещо си се объркал!Фандъкова , не работи във "Топлофикация"....ха,ха,хаааааааааа....НИТО ВЗИМА ПАРИ ОТ НЕЯ , КАТО ДЪЛГИЯ ИНКАСАТОР ОТ БСП!
32
3
 
5
 
! Отговори
ами да преди 4 години
Така ще бъде, когато "столичани в повече" са свикнали да са в къщи по потник и долни *** и през зимата и реват за пускане на парното при температури от 20 градуса през деня и 10 през нощта.
31
2
 
18
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 4 години
На Фандъкова и трябват пари, че с тези избори и купени гласове доста изпразни партийната касичка на ГЕРБ.
30
17
 
9
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 4 години
С това доста закъсняло пускане на парното в София, ни припомниха годините преди да има парно, когато се топлехме с въглища или на ток и считахме температурите в стаите за достатъчни, при достигането на 16 градуса. Това е селското наследство и студа по селата. Гражданинът обича да му е топло и иска парното да се пуска на 1 октомври и да се спира на 30 април, а температурите в апартамента да са над 23 градуса
29
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отворете си широко джобовете, всичките, и вътрешните и външните. Апашите от Топлофикация идват! Освен, че ще ви опразнят джобовете ще ви свалят и кожата като бонус!
28
24
 
5
 
! Отговори
Програмист преди 4 години
Ми да сте учили ве. Какво ревете тук, *** бедни. Аз взимам 7000 месечно. Не са ми проблем 300 кинта парно.
27
13
 
14
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
НАВЪН Е 25-ГРАДУСА!!!ОТВОРЕТЕ СИ ВЕНТИЛИТЕ И КЕСИИТЕ С ПАРИ , ЗА ПЛАЩАТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ОЩЕ ОТ ДНЕС---ИНАЧЕ ЩЕ ФАЛИРА!МАЯ -ОБЩАТА ОСЪДИ ТОПЛОФИКАЦИЯ ----СЕГА ПАРИТЕ ТЯ ЩЕ СИ ГИ ИЗКАРА ОТ ВАС!ДА ВИ Е ЧЕСТИТА , ПОБЕДАТА НА МАЯ -ОБЩАТА!ТЯ ВЕЧЕ ВИ ОПРАВИ!!!
26
1
 
14
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Нормалните страни са на северозапад от нас.
25
5
 
32
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
"Топлофикация" явно има екип от писачи на ***, които се опитват да ни внушат, че ни е студено даже когато ни е топло! Достойни наследници на Ваньо-топлото!
24
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Граждани,отваряйте си очите,че Топлофикация яко ви стриже.И да не ползвате парно,пак плащате.
23
17
 
9
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Нормално е по това време на годината да пуснат парното. Освен това, вчера достатъчно мучахте по темата, така че, редно е вече да спрете.
22
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За петък се очакват температури между 7 и 15 градуса, а за неделя между 6 и 12 градуса. Следващата сряда между 3 и 6 градуса, но според онези 80%, температурите са 30 градуса през цялото денонощие до Нова година.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакво парно до Нова година.После ще видим.
20
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нормалните страни парното се пуска на 1 октомври.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Средната дневна температура вчера в София беше 8 градуса през нощта и 13 градуса през деня, въпреки че достигна до 20 градуса около 14:30, като вчера беше по-топло от предишните дни.
18
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега се топлим на ток защото не пускат парното според правилата. Отоплението на ток е значително по-скъпо от отоплението на парно. Дали да не съдим Топлофикация за закъснялото пускане на парното?
17
6
 
35
 
! Отговори
бай Ставри преди 4 години
до неделя средноденонощната температура е 16,5 градуса! денем 21-22,нощем 10-11 градуса....Що за лъжливи *** сте?в къщи спя на отворен прозорец и нощем е 22-23 градуса...ни парно,ни печка...единствено искате да обирате хората,а дори не си плащате дълговете-имате 860000000 лв..нещастници!!!!