Мечтата на хазяина – двойка, непушачи, без домашни любимци

В София най-отдавани под наем са двустайните
8 ное 2019 11:09, Анисия Иванова
66

Агенции за недвижими имоти въвеждат западен модел при жилищните наеми. Част от наемодателите вече ще изискват препоръка от предишни хазяи и от работодатели.

"Много са жилищата, които се дават под наем в София. Част от хората ги наемат недоброжелателно, не плащат и оставят разрухи. Това, което предлагаме, е модел, с който малко ще се подобрят нещата", каза за "България сутрин" брокерът Александър Гергов.

По думите му понякога се оставяли сметки от наемателите в тежест на собствениците, все повече наемодатели искали по два наема предварително, който да е гаранция за евентуални непокрити разходи или щети по жилището.

Препоръки може да се направят от бивши наемодатели и работодатели.

"В София най-отдавани под наем са двустайни апартаменти - на работеща двойка, непушачи и без домашни любимци за предпочитане", посочи той за Bulgaria ON AIR.

За последната 1-2 г. няма скок на цените, най-търсените са кварталите в центъра и южната част на столицата. Метрото е главен фактор при ценообразуването на имотите, обясни брокерът

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
11
 
25
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
А, каква е мечтата на хазяйката?Четирима африканци ли?
6
6
 
26
 
! Отговори
Скандално и смешно преди 4 години
Апартаментът над жилището на наши близки беше даден под наем на брат и сестра студенти от Гърция, които следваха в България. Възпитани, симпатични, всичко беше наред освен едно нещо. Имаха куче, но все нямаха време да го изведат. И то беше намерило колая. Външната балконска преграда при тях е от някаква пластмаса и е една педя над плочата. И псето си подаваше д/пето през този отвор, за да си върши естествените нужди. Акото понякога падаше на нечия глава, а урината шуртеше по парапета на
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мечтата на всеки хазяин е да му плащат наем за апартамент, който нито е негов, нито някой живее в него и по възможност, веднъж годишно, някой да му превежда 13ти наем, като бонус.
4
1
 
15
 
! Отговори
Средният пръст преди 4 години
До бл.134 в Зап. паркЗабрави шербета и каХвето. внимавай да не се окапеш!!
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде и в България приеха западния модел, да се плащат 2/3 наема предварително преди да се нанесеш, за да си осигурят ремонта след като се изнесе наемателя. После като не ви връщат депозитите също да не се сърдите!
2
30
 
10
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Мечтата на българина : да живее 200 години , да яде като разпран , да пие като невидял, да купи 10 апартамента и да ги дава на останалите кяури от прованса - той е братчет иначе на Калоян ,оня от боянската църква .500 години не стигат - Само ДПС .С нами Ердоган , Къшадасъ и Локум
1
5
 
32
 
! Отговори
KALki4 преди 4 години
Няма хазаин, няма проблем!