Пациент вилня в Св. Анна: Размахва белезници, заплашва с арест

Поредна атака срещу лекари, мъжът закрил и камерите
Обновена: 29 ное 2019 11:18 | 29 ное 2019 11:10, Петя Славова
23

Снимка: УМБАЛ "Св. Анна" -София

За поредно нападение над лекари, алармираха медици от УМБАЛ "Св. Анна" - София АД. Инцидентът е станал тази нощ около 4 часа сутринта.

Лекарите от болничното заведение изпратиха снимки и разказаха, че са били обект на брутална агресия. "Около 4 ч. сутринта в Клиника по хирургия е викната за консултация лекар от КАИЛ на болницата. Консултацията се налага заради лечението на тежко болен  пациент. (Води се следствие. Имена няма да  бъдат оповестявани).

В това време друг пациент, който е приет в УМБАЛ "Св.Анна“-София АД за планова операция, започва да вилнее в коридора на Първо отделение на Клиника по хирургия. Удря, блъска, души и обижда лекари и сестри.

Размахва и белезници и заплашва с арест. Предварително е сложил на камерите гумени ръкавици, с цел да предотврати видеозаснемането. Чупи и врата на клиниката.

Пострадалите лекари и сестри освен физически травми са в психически шок. Подадено е оплакване и тече разследване! Ръководството на УМБАЛ "Св. Анна"- София АД категорично застава зад лекарите работещи в болницата и вярва, че спрямо виновникът ще бъде приложена цялата сила на законите в РБ!", пише в съобщението до медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой зяпльо отговаря за камеритеКак не е разбрал, че камерите са покрити?Изобщо какво казва охраната?Изобщо дeбeлoгъзитe директори на болницата как са организирали охраната?Във Варна един друг пoлудял дядо беше убил съседа си по легло.
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Как може лекар да бие болен..,,Лекарите имат роднини,които не са давали ,, Хипократовата клетва,,Те могат да отупат всеки бабаит, вдигнал ръка на роднинаТова е и целта на тия статии -да разделят хората и да не обръщаме внимание на сериозни проблеми
14
2
 
35
 
! Отговори
циник преди 4 години
Хората умират само при своевременно оказана медицинска помощ , ако не бяха лекарите щехме да сме безсмъртни ! Бийте безмилостно лекарите за удоволствие , кеф и развлечение ! Лекарите са слуги , защото са дали хипократова клетва , а лекарките трябва да задоволяват и сексуалните нужди на пациентите. Ромите имат привилегии и изключителни права !
13
3
 
35
 
! Отговори
Дим без огън преди 4 години
Дим без огън няма. Сигурно са му одрали кожата за пари или са се готвели със скарпела.
12
4
 
38
 
! Отговори
Тиквун преди 4 години
Незабавно отстранявам директора на МБАЛ "Св. Анна" до изясняването на случая , чу ли бе бай клепар Ананиев ? Лекарите да се арестуват и да се обесят публично ! Хау , каза Винету !
11
1
 
40
 
! Отговори
здравно осигурен преди 4 години
Допълнително ми взеха на ръка без документ на регистратурата в Окръжната Пловдивза 50 минутна лазерна операция 3,000 лв на ръка!
10
0
 
41
 
! Отговори
парапростак професор преди 4 години
До Бочева , вероятно си Галина Венецкова Бочева служителка в ИАМН - агенция синоним на вредителство и непочтеност , а самата ти си жалка креатура без нравствени ориентири и морален компас . Съветът ми е да си пиете хапчетата редовно ! И по-спокойно , защото злобата не ще ти доведе духовен мир и удовлетворение !
9
1
 
38
 
! Отговори
ел доторе преди 4 години
Асъм лекар, не съм давал хипокритова клетва, защото се заключих с пръсти за гърба докато се кълняхме, ха ха ха
8
8
 
34
 
! Отговори
Бочева от ИАМН преди 4 години
Как може лекар да бие болен , ами ако умре ? Тези нелекари са убийци ! Хулигани и престъпници ! Виновни са защото са дали хипократова клетва и не си изпълняват служебните задължения по длъжностна характеристика , нарушават правилника за устройството дейността и вътр. ред в болницата , ЗАНН , ЗЗ , ЗЗО , НК . Самосезирам се веднага и ще се оплача на Росен Иванов !
7
1
 
43
 
! Отговори
защо така преди 4 години
Има много съпруги на полицаи, жертви на тормоз, които умират от страх да се оплачат. Има и качулки, които се друсат с кокаин и стигат до ВМА, но това е друга тема.
6
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да буйства,нещо е станало,дим без огън няма
5
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква е връзката между двамата пациенти щом разказват кой какъв е бил като единия е тежко болен за лечение,а другият буйстващия е бил за планова операция,че третото лице от страна на лекарите е лекар поканен за консултация,който няма пряка връзка за случая в хирургическото отделение,консултира за състоянието на единия,но не участва в плановата операция на другия,тъй че буйстващия май е действал по поръчка като се представял на полудял от чакане за реда си за опериране макар и планово да е било.
4
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: +- (номер 2)Ми нищо чудно, то в психиатриите няма достатъчно легла за принудително лечение на опасно лyди.Нали наскоро пак имаше такъв случай с един който тормози цял квартал и властите не могат да го обуздаят, защото е невменяем.А и психиатрите не са останали много, ей го на днес пак четем за оная психиатърка от Пловдив, която си докарала към половин милион с източване на НЗОК със скъпо струващи лекарства които после продава на чepно.Нормална ситуация, няма нищо учудващо.
3
2
 
48
 
! Отговори
!? преди 4 години
Приет за планова операция, че от какво се оплаква ?
2
3
 
50
 
! Отговори
+- преди 4 години
Някоя шишка е или психиатрично болен щом е искал да арестува персонала,затвоа и имена не споменават!
1
2
 
61
 
! Отговори
Риторичен ? преди 4 години
А какви са исканията на пациента ?Ракия ли е искал или да го лекуват !