Преди и след: Район "Красна поляна" си свърши работата!

Потребител изпрати и снимки с промяната след подадените сигнали в HelpBook
23 дек 2019 17:00, Анисия Иванова
26

Снимка: Helpbook

Днешният обзор от платформата HelpBook е посветен на благодарността от добре свършената работа от район "Красна поляна" за бързата реакция по поставени проблеми от наш редовен потребител.

Ето какво ни пише той: "През изминалата година, през системата на HelpBook, пуснах няколко сигнала до община Красна поляна. Всички те бяха приети и обработени. Направих сравнение на това какви проблеми е имало и как нещата са се подобрили. Благодаря на всички, които са си свършили работата."

В първата изпратена снимка се вижда разбит тротоар на трамвайна спирка, който вече е с подменени плочки и укрепени бордюри. На втората забелязваме разликата от улица с множество дупки, кръпки и рушащи се павета, която е била основно ремонтирана и с нов асфалт. Друга улица в района е била с лоша настилка, огромни локви, но сега изглежда различно. Дворът на училище в района - осеян с неравности и пукнатини, но работата на общината отново е на ниво - настилката е подменена.

На следващата снимка забелязваме продънена шахта на тротоар, в която някой е поставил клони с цел да покажат опасността от пропадане. Впоследствие капаците са подменени с нови и шахтата е обезопасена. Голям участък от тротоар в непосредствена близост до детска градина е тормозел дълго време преминаващите заради изкъртени плочки, които вече са подменени с павета, а дърветата са оградени с бордюри.

На последната снимка нашият потребител е заснел изоставен автомобил, който вече е премахнат, като е осигурено поне още едно паркомясто за живущите в района.

Искрено се надяваме и други общини да последват примера на район "Красна поляна", като с това докажат, че парите на данъкоплатците се използват по предназначение.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Хелоу... ! преди 4 години
Абе, криво - ляво ! Не е като без нищо ! Най - добре си е свършил работата човекът, който е подавал сигналите и си е направил труда да следи развитието ! Понякога и благодаря не е никак зле да се каже :-)
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да изчакаме 3-4 месеца да се разложи асфалта и бетончето и пак ще заплилича като преди,,не че се вижда голяма разлика и сега де ....всичко е на замазка отгоре отгоре
5
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бсп-дпс 30 години гонят БЪЛГАРИТЕ от БЪЛГАРИЯ И ето го резултата!!!!!!!!!!!!!
4
1
 
18
 
! Отговори
www преди 4 години
Ако не знаех, че е имало ремонт, щях да си помисля, че само 6-та снимка е свързана с някакви човешки дейности по облагородяване!!! Другите "ремонти" са срам за ремонтиращите и контролиращите. Единственото хубаво е, че все пак някой е направил "нещо" по сигнала.
3
0
 
5
 
! Отговори
Възгордявам се! преди 4 години
Наистина радост за окото!:))))))))))А, да... Ама и аз плащам данъци в Красно село...:((((((
2
1
 
17
 
! Отговори
Смешно! преди 4 години
Ако трябва да сме реалисти - има ефект, дори минимален... Ако обаче видите цифрите похарчени за този "ремонт" ще помислим нещо друго!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анон преди 4 години
Браво. Повече такива новини да имаме...