Заради грипната ваканция ЦГМ пуска автобуси до Витоша

Линии 63 и 66 ще се движат до 5 февруари с уикенд разписанието
29 яну 2020 10:03,
10
Заради грипната ваканция ЦГМ пуска автобуси до Витоша
Снимка: БГНЕС

Центърът за градска мобилност ще пусне с учестено разписание до 5 февруари две от автобусните линии от Витоша.

От центъра за градска мобилност съобщават, че това е заради голямото желание на много ученици в извънредно обявената и междусрочна ваканция да посетят планината Витоша.

Двете линии, които ще се движат с разписание за почивни дни са автобуси 63 и 66 с крайни точки на дестинациите – местността Златните мостове и хотел Морени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Целта на грипната ваканция е да се ограничи събирането на хора в затворени пространства. Дадена им е ваканцията да си стоят у дома. Па може някой да се обърка и да хване учебника. Най-мразим да мислим!
9
2
 
2
 
! Отговори
Един преди 4 години
до 8Ми да спрат градския транспорт тогава като е грипна ваканция. Това ли предлагаш? Смешничко е! Все още не е дошъл коронавируса ( дано и да не дойде)
8
2
 
4
 
! Отговори
Гениалнооооооо преди 4 години
Болните не ходят на ски.А тези, които още.вирусът не е съборил и не знаят, че са заразени.?.???Значи в класната стая е опасно, а в автобуса не е.*** нема лошо, аптекарите и те требе леп да ручат.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грипната ваканция за това е обявена - да се подпомогне зимния туризъм. Всяка година е по това време - между двата срока. Как си обяснявате, че софийските училища имат по-дълга ваканция за разлика от провинцията? Пампорово се пръска по шевовете - резервациите са от няколко дни преди да се обяви т. нар. грипната епидемия.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, похвално е!!!
5
2
 
2
 
! Отговори
Агент Гибс преди 4 години
Заради грипа пуснаха автобуси до Витоша ?! Ами преди , лифт няма заради далавери с концесията , през седмицата към и от планината само пеша или с кола , е това не е ли разил - помислете герберастки общ . съветници !!!
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един болен в автобуса и после епидемия!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре на чист въздух в планината, отколкото с приятелчета в мола. Моловете по това време за развъдник за вируси и бацили!
2
8
 
8
 
! Отговори
Един преди 4 години
Какви екскурзии, бе ? Ходенето до витоша не е екскурзия. Освен това грипната ваканция е за да не се разболяват здравите. Болните не ходят на ски а и няма как да се заразиш на пистата. Аман от хейт! Нищо не заслужавате!
1
4
 
23
 
! Отговори
Malian преди 4 години
Като има грипна ЕПИДЕМИЯ или каквато и да е друга ЕПИДЕМИЯ не трябва ли децата да си стоят в къщи, а не да ходят на екскурзии.