Метрото на Орлов мост - видео разходка от Фандъкова

Станцията е на дълбочина от 24 метра под Перловската река
59
Метрото на Орлов мост - видео разходка от Фандъкова
Снимка: архив, Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Метростанцията на Орлов мост от третата линия на метрото показа във видео кметът на столицата Йорданка Фандъкова.

Станцията е на дълбочина от 24 метра под Перловската река.

В момента продължават тестовете на системите и влаковете в участъка от "Красно село", бул. "България", Медицинска академия, НДК, Одеон, Орлов мост, съобщи кметът в профила си във Facebook.

Eто и видеото! 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 34Сериозно? И къде е надземно? В края на Дружба, Младост и тн? Демек където трафик така или иначе нямаТрафика е намалял в пъти, преди 4-5г беше ад! За добре действащия преди това обществен надземен транспорт не искам да отварям дума, вероятно говориш за някой друг град
36
5
 
5
 
! Отговори
Мен преди 4 години
само не се вижда тунел до другото метро - опа то такъв няма
35
11
 
24
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Къси перони, което води до малки възможности за превоз на пътници. Защо са къси пероните е едно, ГЕРБ пак откраднаха по-голямата част от парите за метрото. Пускането на третата линия закъснява с години е по същата причина. След някоя и друга година ще трябва да спираме метрото, за да удължаваме пероните, което ще ни излезе в пъти по-скъпо, отколкото ако сега ги бяха направили, както трябва.
34
26
 
10
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
В София метрото запушва трафика там, където не е под земята. Отделно, че с този "довеждащ" транспорт и с други промени, Фандъкова разруши добре действащата система на общественият надземен транспорт, което влоши значително трафика.
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 30Прав си че София няма нужда от метро. Доказано е че под 3 милиона жители е на загуба. Има две основни неща обаче, метрото чисти въздуха и облекчава трафика. Две много важни неща!Виена е колкото София по население, но има метро от около 70г!
32
2
 
20
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Тази година в Москва се возих и в метро което, е един дълъг вагон от край до край като дори си има и цветни дисплейчета с разни филмчета и реклмаки ииии free wi-fi. Тези влакове по втория външен диаметър имаи и биотолетни, което ме впечатли. Половината им влакове обаче са като нашите, имат и по-стари. Станциите им са стари, но архитектурни забележителности. Нашето метро обаче си е хубаво.
31
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хахаМда, до 89та като не бяхме разпилени и с една от "най мощните" икономики видяхме какво имахме. Една магистрала до Правец да си оди овчаря на село! Ако не бяха еврофондовете, Янчулевките щяха да са на мода и днес!
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Метрото в софия не отговаря на стандартите на Московското метро!!"------------------------------------------За стандартите не мога да кажа, но в новите руски метро вагони всяка седалка е снабдена с USB и разстоянията там са огромни. Времетраенето на пътуването от начални точки в единия край на Москва до крайни точки в другия край - е от 1 ч. 29 мин. до 1 ч. 35 мин.
29
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гробари, пак ли сте купили от евтините чек-ин автомати за левичари? И само една вметка за неграмотните мангассари-гласоподаватели на СИК. София с размерите си и населението си няма нужда от метро, а от уреден наземен транспорт. От метро се нуждаят много по-големи градове като Москва, Чикаго и т.н. Парите ви се наливат в нещо лъскаво и непотребно като позлатен бюст на Гай Юлий Цезар в обществен ***.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да забрани отоплението с твърдо гориво в София ако иска това да е модерен град...
27
7
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 4 години
Е, и какво искаш да кажеш?
26
8
 
23
 
! Отговори
Хубаво ама преди 4 години
Да ама никой от властимащите не пътува с метро и едва ли знае къде какви спирки има.
25
17
 
26
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Тези пари и ние можехме да ги дадем, ако за 30г не беше разпиляна икономиката и не бяхме колонизирани !!!Така, че не ми хвалете западнния кокошарник.
24
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако си спазваха и обещанията, цена нямаше да имат. Преди колко време още ни беше обещано... още не е отворило.
23
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нашата учителка по руски!
22
9
 
28
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 4 години
Единствената полза от ЕС за софиянци
21
6
 
28
 
! Отговори
trafalgar преди 4 години
най-кото нещо в софия, построено през последните години е метрото !!и каквато и омраза да се излива то е факт! ето в белград метро няма- сещайте се.
20
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китайците построиха болница, която по план е трябвало да строят следващите четири месеца, проектирана, финансирана и т.н., не е като да са се хванали от нулата. А при бюджета на тяхната държава и при "свободния" им пазар на труда, не е чудно, че се строи бързо.Мостът, дето го направиха за рекорден срок, вече го ремонтираха...
19
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАКВА КРАСОТА! БРАВО НА ДАНЧЕТО! ТЯ Е НЕУМОРНА!
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сложили са и стъклените прегради, за които се говореше преди време, да не се мятат самоубийците на релсите.