Части от София остават на сухо в сряда, вижте кои

Причината - ремонти на "Софийска вода"
2
Части от София остават на сухо в сряда, вижте кои
Снимка: Софийска вода

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Владайска“ Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Владайска“ от бул. "Ген. Скобелев“ до ул. "20-ти април“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Владайска“ ъгъла с ул. "20-ти април“.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Сехово“ жк. "Гевгелийски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
бл. 110, бл. 11, бл. 12, бл. 8 вх. А, Б, В

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 12.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. "Червена роза“ с. Негован се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Емануил Александров“ , ул. "Крайна“, ул. "Ридо“, ул. "Могилата“, ул. "Нов живот“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Нов живот“ ъгъла с ул. "Искърска“.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Иван Кралича“ кв. "Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Иван Кралича“ от ул. "Биримирски извор“ до ул. "Успех“;
ул. "Успех“ от ул. "Олдашавец“ до ул. "Лазар Михайлов“,ул. "Поп Георги  Величков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад "Биримирци“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 19 февруари 2020 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Ген. Гурко“ кв. "Бусманци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: площад "Елин Пелин“, ул. "Ген. Гурко“ от ул. "Пробуда“ до площад "Елин Пелин“, ул. “Св. Св. Кирил и Методии“ от ул. "Лашова“ до ул. "Ген. Гурко“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площад "Елин Пелин“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


2
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Exec преди 1 месец
Извинявам се, исках да кажа "Dnes".
1
0
 
0
 
! Отговори
Exec преди 1 месец
Sega, какво ви стана, че започнахте да пишете кликбейт заглавия за напълно информативни новини?
Хората, които ги вълнува ще си ги прочетат и без такъв тип заглавия. Хората, които не ги интересува само ще ви се смеят.

Не е необходимо всяка *** новина да е сензационна... иначе започвате да приличате на жълт веснтик...