Нападението в 404: Две жени се отзовали на помощ на момчето

Треньорът на детето е категоричен: Нещата се решават на терена!
22 фев 2020 21:17,
180

Малко след 19:00 часа в петък 14-годишното момче тръгва от стадион "Локомотив", където тренира и се качва в автобус 404. След спирката на "Подуяне" неочаквано го нападат трима мъже на около 20 години.

"Момчетата са били едри, с бръснати глави. На анцуга си пише джудо и самбо ЦСКА, нито футбол, нито нещо. На терена се решават нещата, на тепиха при нас. Не виждам защо трябва да унижаваш по този начин, и то малко дете", категоричен е треньорът на момчето пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По време на нападението момчето вика за помощ. Едва две жени от автобуса обаче се отзовават.

Шофьорът спира на червен светофар и макар да не отваря вратите, нападалите успяват да ги отворят и да избягат.

Записите от камерите са предадени на МВР, които започнаха разследване по случая. От столичния автотранспорт са категорични, че няма причина водачът да бъде санкциониран.

Въпреки това кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че е разпоредена вътрешна проверка, която да установи дали действията на шофьора са били адекватни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SVINOKIO 6 apartamenТи си само левскар :)
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ако някой ги набие тези тъпанapчета с бръснатите глави, нали ще се окажат дечица на някой я от парламента, я от полицията, я от някое министерство... Само те и ромеите си позволяват всичко. Едните ги пазят разни НПО-та, другите беззаконието тук...И после - ходи обяснявай.
26
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1 Незнам мъж ли си ,пенсионер ли си Но по добре сме без такива като теб
25
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако във Великобритания или САЩ те блъснат или ти ударят шамар за това се влиза в затвора В рейса никой не се е намесил защото ,закона в България не те пази ..Тоест това трябва да се промени !!Трябва да се криминализира нападение от такъв вид и наказанието да е затвор
24
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постановка е.Убеден съм.Как па един път не видях неонацисти живея срещу Герена 40 год. Роми виждам всеки ден с тумби.Мога да каже че са толкова много че кварталът е "цветен". Не е Столипиново или Максуда ама е нещо подобно.Единствените които правят селянии са тия от етноса.Постановка е за да ударят Левски.Дали са турците,дали са ушевите не знам.Може и тия от Лудогорец да са кой знае.Или някое джендърско НПО.Те обичат такива неща.
23
2
 
14
 
! Отговори
българин преди 4 години
Не се чудете много! " Обществото "ни е заспало от " демократичен сън" Болно е просто!Деполитизирано е всякак! Няма хъс за нищо сякаш! Няма я движещата сила ,както беше преди 30 г! Егоист стана българина уви! Сякаш я кара ден за ден! Липсва му стимула в безвремието в което живеем! Такива са фактите 30 г по късно!-:) Е?
22
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо в Америка ако те блъснат ,ударят докосват без твое позволение това е assault (нападение )за което се влиза в затвора .Второ момчето е 14 годишно за което в САЩ се носи допълнитена отговорност защото биеш дете .У нас уви (протестират срещу стратегията на детето ).Тоест ако битото момче в автобуса е вашето дете искаш закона да те пази ,но в същото време протестиращ срещу стратегията за детето защото в момента ти е добре .
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви сини територии, какво 5 лева?! Кой е дал право на едни смотани шашкъни да си заделят територии? Ами утре може някой да си хареса същата територия и да има и жертви. То като мафията с териториите си за дроги.Я да се взема полицията в ръце и тия, като хване, да чукат камъни поне по два месеца из кариерите.
20
10
 
7
 
! Отговори
пенсионер до 18Норге преди 4 години
дано си помъдрял, човек се учи от грешките си. истината е,че трябва само за собствената си кожа да мислиш, може да звучи ужасно егоистично, но обратното е просто безотговорно!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 17Верно ли това? Не съм фен на никой, но като го чета... Ае как може за такива глупости се мародерствате???... :))) Гати майтапа... Разбирам да ства въпрос за нещо като Барса и т.н. но и Левски и ЦСКА са ниво махленски футбол, а вие така се впрягате за глупости.
18
7
 
12
 
! Отговори
Норге преди 4 години
Преди 10 години се возех в автобус 83. Качи се група от около 7-8 ромеи. На една двойна седалка седяха баба и дядо, а дядото беше с шапка бяло, зелено, червено. Ромеите започнаха да обиждат старците, че било *** и единия взе шапката на човека. Не издържах! На първите двама им паднаха зъбите в миг, а после... Биха ме много. Изкарах 12 дни в Пирогов. След около половин година видях бабата и дядото в един магазин. Познаха ме. Дядото тръгна към мен и тогава бабата просто го дръпна с думите: Хайде.
17
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето тренира бойни изкуства и е решило да се направи на мъж и да мине с анцуг на ЦСКА през синя територия. Глупава постъпка, могли са да го пребият, но ултрасите явно са видяли че е хлапе и са решили само да го съблекът и да му дадът урок. Аз как не минавам с шалче на Левски през борисовата? Това е положението. Друг път ще знае. Ултрасите на Левски и на ЦСКА бдят и си пазят териториите, като добермани.
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пишело си било на анцунга. Ама тия с бръснатите глави дали могат да четат?Обикновено са *** шматароци.
15
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какви жени имаме, чистичка гони хайдуците от бягството им от затвора, корни ръководи партията на въртоглавите, две жени се притекли на помощ на момчето, върнете задължителна военна служба, че повечето мъже и за жени не стават
14
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво цъкате минуси бе палаячовци ? Вие въобще от СФ ли сте ?След 2 минути мога да застана пред пред паметникът на Гунди на 30 метра от входът на стадиона.А вие сте виждали Герена на снимка по вестниците. Скинари неонацисти и всички от Левски.Жалки сте ***.Ако сте ушеви извинете.Не сте *** има разлика.
13
3
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЕВСКИ ОФИЦИАЛНО Е ВЪВ ФАЛИТ И НЕ ГО Е ОБЯВИЛ САМО ЩОТО ИЗЧАКВАТ ДА СЕ ПОДНОВЯТ ТРАНСФЕРИТЕ И ДА РАЗПРОДАДАТ ОТ ИГРАЧИТЕ КАКВОТО МОГАТ! 9 МИЛИОНА НОВИ ЗАЕМИ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТОВА Е ИЗМИСЛИЦА НА БОЖКОВ СОБСТВЕНИКА НА ЕФБЕТ ЕВРО ФУТБОЛ БЕТ!!ФУТБОЛНИТЕ ЗАПАЛЯНКОВЦИ НА ЛЕВСКИ СА МНОГО ИЗНЕРВЕНИ ЩОТО ЛЕВСКИ ОТИВА ПРИ ЦСКА :D САМО АКО БОЖКОВ ПУКНЕ ДО 3 МЕСЕЦА ИМА ШАНС ЗА ЛЕВСКИ!
12
2
 
7
 
! Отговори
Камера преди 4 години
И сега като ги хванат по записите... (че май са ги заснели или поне така пишат), дали няма да им скъсат трътките?
11
2
 
19
 
! Отговори
Отчаян преди 4 години
А на бас, че утре ако стане същото в същия автобус, всичко ще е пак така.... Матриала.....
10
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постановка.Джендърска постановка.Трима бръснати скинари от Левски!? Живея срещу Герена от 40 (четиридесет) години.Мога да кажа че волно или неволно съм виждал стотици мачове на Левски и техните фенове.Ми те...са доста кафявички силно напомнят роми като визия и поведение. Все едно да кажете,че Барак Обама е скинар.Вие вярвате ли в извънземните? Тва смърди на ушеви постановка или театър на някое *** НПО. Седи си малкото мексиканче в рейса идват скинари крещят "Левски" и" Хайл Хитлер" и го бият
9
3
 
28
 
! Отговори
Само ЦСКА преди 4 години
Ха сега да се видите, левскари, колко струвате. :))))))))))))Събрали се 3-*** 20-годишни левскари да бият един осмокласник и да го ограбят. И това ако не е дженденерия левскарска...