4 ареста за нападението в 404: Момчето разпознало нападателите

14-годишният младеж е бил привикан в 1 РПУ за разпознаване
24 фев 2020 20:16,
34
4 ареста за нападението в 404: Момчето разпознало нападателите
Снимка: Нова тв

Четирима души са били задържани и отведени в Първо районно управление заради нападението над 14-годишно момче в автобус в София, съобщи bTV.

Днес следобед момчето, което беше съблечено голо до кръста в столичния градски транспорт, защото е с блуза на ЦСКА, а пътници и шофьор наблюдаваха безучастно.е било привикано тук в Първо районно управление.

Още по темата


Били са му показани записите от камерите от автобус 404, където стана инцидентът. Последвало е и разпознаване на четиримата задържани от страна на детето. След него те ще останат в ареста за 24 часа, след което ще им бъдат повдигнати обвинения.

След унижението в автобуса, 14-годишното момче дава точно описание на част от нападателите си.

"Бяха трима на по около 20 години, сравнително висок ръст, гологлави и с качулки”, коментира пострадалото дете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
6
 
! Отговори
и после? преди 4 години
Когато ги пуснат тези четиримата и ако момчетата от сините фен клубове са пичове - ще хванат тези четирима "от своите" и ще ти пуснат по бели *** да преминат по Витошка от началото до края.
27
0
 
3
 
! Отговори
вв преди 4 години
До АнонименТ.е. да разбираме, че правилно са го съблекли, защото е можело евентуално и той да съблече някой, някъде, някога, така ли ... когато и да ви затрият от тоя свят все ще е късно
26
0
 
1
 
! Отговори
Генчо Гунчев преди 4 години
До 13 - много гадни са адвокатите. За такива като теб, адвокати не трябват. Един сатрап, начело на държавата, прокуратура и полиция за мокри поръчки и никакви адвокати. Те само пречат и разводняват нещата. Друго си е диктатурата. Желязна ръка в кадифе на ръкавица и бой, бой, бой, без съд и присъда. Колкото до армията от футболни *** и ***, които диктуват правилата преди, по време и след мачове, тази армия бе съзнателно създадена и отгледана, не от адвокатите, а от кандидат диктаторите.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дунав Черно море е най великият воден отбор, който обаче за съжаление няма как да помогне на Перник, перничаните, перничанките и перничетатасамо Локо-Софето
24
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това момче вече цяла седмица го размотават по медиите. Не е ли ясно, че това са нормални неща между агитките на цска и левски? На някого да не му е ясно, че това си им е начин на живот?Помислили са го за цесекар, а не за момче и са му свалили фанелката.Ако беше отишъл с левскарска фанелка на цесекарския стадион го чака абсолютно същото. Или греша а? Празноглавци от футболни агитки, трябва да се внимава с тях. Веднъж изпочупиха цял един градски автобус. тук за някаква фанелка се дърляте.
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само Локо Пловдив !
22
1
 
9
 
! Отговори
язе преди 4 години
Са на гологлавите качулки ще им бият кожени чембери у ареста. И после кой от къде е.
21
2
 
33
 
! Отговори
J преди 4 години
крайно време е професионалния футбол в България да се забрани със закон. Никакви ползи за обществото и само щети, *** агитки, скандали, хазарт - някой може ли да ми каже поне едно положително нещо ? Само не ми излизайте с номера че децата играят - ами запишете ги на друг спорт - току виж станали нормални хора !
20
2
 
20
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Продуктите на демокрацията, едно време такива ги вкарваха да чукат камъни, белким стане нещо от тях, ама нали "времето е ваше", радвайте му се ;) !!!
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе журналята, стига сте унижавали повече това момче. Тая снимка всеки ден е в публикациите и всеки ден подробно се обяснява за съблеченото момче. Е щадете психиката му, надали му е приятно да го развявате, за да изкарате някоя жълта стотинка хонорар. С вашите псевдосензации му скапвате самочувствието. Ако съблекат някоя репортерка по цици, така ли ще я развявате по цял ден и ще разказватв в подробности какво й се е случило?
18
0
 
8
 
! Отговори
кан Крум преди 4 години
В Централния братята за 3 месеца ще им налеят каквото трябва откъдето трябва.
17
1
 
21
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
още една причина да се отворят трудовите лагери!
16
0
 
23
 
! Отговори
Край преди 4 години
ЕС и България нямат ефикасни наказания за такава ***. Глоба няма да платят тия - не работят, затвор ги не стряска. Тия трябва да работят по 6м. на кариерата ама с чук и кирка или да им набият по 50 удара на площада на голо. Цивилизования свят се отказа да дисциплинира такива субекти а те са живи и са между нас.
15
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Попаднал на ултраси от левски малък цесекар я анцунг на цска .Хора ако знаете колко злоба има между тия два отбора ?Аз ако си сложа анцунг с емблемата на Ботев и *** срещнат левскари даже и.тръбичка ще ми направят и тримата и пари ще ми дадът даже доброволно .Щото знаят ко шъ ги правя .
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14Е как? Казаха, че са го намерили?
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ен - по-добре че момчетО не го е удряло. Ше вземе му счупи на някой носа, ше го съдят после. Те фен клубовете си събират парички, да има и за адвокати ... а адвокатите са доооолни и зли същества!
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ShitpunkНа Бог ли да благодаря или на Дявола да правя рекламация от тебе?
11
1
 
30
 
! Отговори
прост човечец преди 4 години
30 удъра с камшик на публично място...и на голо! И нещастниците после ще имат 1% повече акъл. Толкова е просто!
10
2
 
2
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Трябва да си взема една, за да съм ти двойно гаден!Благодари на Бог, че не мога да мразя. В противен случай...до живот! :D
9
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛКаратето е мислено за сеир - що се отнася до практически ползи, те граничат с нулеви. Едно от най безполезните бойни изкуства, капойерата поне изглежда добре...