Метрото с празнично разписание, най-натоварените линии с редовно

От Градска мобилност намаляват броя на мотрисите
19 мар 2020 07:09,
14
Метрото с празнично разписание, най-натоварените линии с редовно
Снимка: БГНЕС

От тази нощ до 29 март метрото в София ще се движи по празнично разписание, съобщиха от Центъра за градска мобилност и уточниха, че градският транспорт ще се движи по лятно разписание.

Най-натоварените линии запазват сега действащия режим на работа. Автобусите с номера 111, 204 и 304, както и всички крайградски линии ще работят без промяна. Автобус 260 ще се движи по действащото си в момента разписания във всички дни. Автобус 86 ще е по разписание за предпразник и празник.

Трамваите с номера 5, 7 и 22 и тролейбусите с номера 1 и 2 запазват разписанията си.

Електробусите ще се движат в делник по празнично разписание.

Това е поредната промяна в дейността на Столичният градски транспорт във връзка с епидемията от COVID-19.

Още от събота насам билети не може да се купят от шофьорите в превозните средства, а само от съответните пунктове за продажба на превозни документи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Номер 12м, а другата седмица на снега, ще те видя как ще въртиш на 2 градуса температура.
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пари да ми дават не влизам във автобус или метро-софия. едно колело е 200 лв. Засичал съм. 10 км се изминават за 25 минути и то от нетрениран човек.Така, че вдигайте си дебелите *** и почвайте да въртите ***, защото скоро казват по новините, че пика във България се очаква.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празнично разписание означава три пъти по-разредено разписание и съответно 6 пъти по-голямо задръстване в часовете пик. Вместо да пуснат всички влакчета да се движат непрекъснато. Пак някой задръстен мозък е работил по въпроса.
8
1
 
15
 
! Отговори
ФАНДЪКОВ преди 4 години
ФАНДЪКОВА, ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ , А ОКАЗАСЕ И ПОВЕЧЕТО АЗИАТСКИ СЕ ДЕЗИНФЕКЦИРАТ ДЕНОНОЩНО ,ВАШЕТО БЕЗДЕЙСТВИЕ Е ПРЕСТЪПНО. Г-ИН ГЕШЕВ АРЕСТУВАЙТЕ Я . ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРАВИЛЕН ХОД .
7
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1 долар=80 рубли Приятен ден!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" празнично разписсние"! Стъг бе ! Кво празнувът суфиян ите ! Сигур куронавирусъ
5
3
 
3
 
! Отговори
65 преди 4 години
Вчера пътувала пътничка ,имало роми миришещи,шофьора не реагирал?Ами ти що не реагира,а?Нима щеше да защитиш шофьора при сбиване?Смешници
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо да намаляват,та да има повече хора в мотрисите??????ай,ай,ай
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля тези от градския транспорт, които следят камерите в автобусите от контролния пункт да си вършат работата!!!! Вчера пътувах в 102 следобед, който имаше групи роми, а накрая се качи и ром с голяма количка отпадъци, шофьорът не реагира! Същата беше ситуацията на спирката на трамвай 11. Хайде да има някакво следене за изпълнение на карантината във факултета, те не са ли български граждани,че да важат за тях правила
2
0
 
15
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Не знам за звтобусите, но вчера ми се наложи да пътувам с метрото - може да се каже, че в повечето случаи хората спазваха по 2м дистанция. Доста малко хора пътуват - в час пик в 8:30 сутринта метрото на Сердика беше полупразно.
1
16
 
7
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
А градският транспорт защо още не е спрян? Ако там хората спазват дистанцията от 2 ,както съветва Кризисният щаб, в автобус могат да пътуват максимум 5 човека.