Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"

Той е бил настанен за лечение преди 2 дни
Обновена: 1 апр 2020 21:28 | 1 апр 2020 20:05, Красимир Ангелов
170
Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

40-годишен мъж с COVID-19, който бе настанен за лечение в "Пирогов", почина след внезапно спиране на сърцето, съобщиха от здравното министерство.
 
Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние. Веднага е бил диагностициран с двустранна пневмония, а по-късно е потвърден и COVID-19.

Министерството на здравеопазването и болница "Пирогов" изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има нещо гнило, досега общото за всички починали от този вирус, и който не ми вярва може да провери,е че никога преди тези хора не са умирали от нещо друго.
13
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкият човек! Не е единственият случай, в който вирусът удря сърцето. Забеляза се още миналата седмица, че при по-младите хора баш сърцето е причината за смъртта. Абе не знаят хората, изненадва ги постоянно. Голяма гадост е това. Някак ти намира слабото място и там атакува. Бял дрб, сърце, бъбреци. Не е шегичка. И аз си мислех , че прекалвят, но колкото повече вереме минава, по-тегаво става. Дано изкочи нещо , което го спира и то бързо!
12
18
 
23
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
Верно сме изключително *** народ! Бил умрял от това, онова.. А как никой не разбра, че коронката провокира съпътстващите заболявания.... Прав е Борисов за материала, прав еее.....
11
15
 
16
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
На внезапното спиране на сърцето се казва инфаркт.Статията заблуждава
10
17
 
18
 
! Отговори
да преди 4 години
е, как му спря сърцето от коронавируса, бетия вече се оляха...бива глупости ама...Бог да го прости човека,но..при инфаркт да кажеш,че е умрял от коронавирус
9
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обикновен грип. Не е опасен. Разхождайте се, кихайте, кашляйте, заразявайте. Важно е икономиката да върви. Болни и умрели да се оправят сами, нали тъй?
8
41
 
15
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Заради 5 умрели правителството създава геноцид над населението. Вече втори месец съм безработен и нямам пукната стотинка. Моля се, да приключат с тази епидемия не съм способен да изкарам още 2 месеца без работа. В центъра на София се разхождат бездомни жени изгонени от курортите Банско, Пампорово и къде ли не. Срам и позор. Карантина до средата на Април е предостатъчна щом не ни удари 5 месеца няма за кога да ни хваща.
7
5
 
19
 
! Отговори
до 4 преди 4 години
Абе льольо ти прочете ли изобщо статията ? пише - Двустранна Пневмония !Бог да го прости !
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мир на душата му. До кой набор биха задължително БЦЖ в България, някой има ли идея? Аз доколкото си спомням се биеше в рамото, и минаваха в училищата, но може и да греша...
5
5
 
5
 
! Отговори
аз преди 4 години
Влиза и айде.
4
25
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно нашите ,,специалисти'' и на инфаркта вече му викат Covid-19
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние."
2
33
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-накрая един по-младичък да умре и у нас. Сега да аутопсират, да видим реалните причини. Ще излезе с пет микро инфаркта поне от тоя здравословен начин на живот, доставен от Бочко и с-ие.
1
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако е стоял в къщи 14 дни под карантина