Центърът претъпкан, връщат синя и зелена зона в София?

Възможно е да се отворят парковете и Витоша
13 апр 2020 13:45,
56

"От общината ще дарим заплатите си. Предстои тази седмица да го обсъдим", това заяви общинският съветник от БСП Калоян Паргов пред Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Паргов посочи още, че през тази седмица стартират онлайн заседанията на СОС. Ще се обсъжда освобождаването от наем на хора, които са изпаднали в безработица. Специално внимание трябва да се обърне на здравеопазването, защото болниците са търговски дружества, допълни политикът.

"Ще обсъдим и да се върнат синята и зелената зона. Центърът е претъпкан с автомобили", допълни още той.

„Правилата трябва да се спазват стриктно, защото не се знае какво ще последва оттук насетне.  Великден ще изкараме по по-различен начин. Няма да може да се посещават църквите спокойно. Светият синод взе правилно решение с приетите мерки. Няма да има агнешки трапези“, смята Калоян Паргов.

Мярката с парковете и Витоша трябва да бъде преосмислена, защото времето става все по-хубаво“, категоричен е общинският съветник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
12
 
! Отговори
Optimist преди 4 години
Живея в синята зона. Да, пълно е. В делнични дни има някаква логика да е безплатна, за да може хората да не ползват обществен транспорт, за да пътуват до работни места в центъра. През уикенда няма никаква логика да е безплатна, защото виждам как се стичат хора на разходка, предвид безплатното паркиране.
22
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И между другото синя и зелена зона трябва да станат денонощни.Защото след 19ч.,събота и неделя става същото каквото е сега.Хем ще е добре за живущите,хем ще се стимулира придвижването пеша,с градския транспорт,тротинетки и колела.Ще се намали замърсяването от хиляди коли в центъра,ще е по-добре и за здравето и за екологията.Може и малко смога над София да се поизчисти
21
2
 
10
 
! Отговори
пепе преди 4 години
Трябва цяла София да е синя зона 24/7! Нали искаме по-малко кибици по улиците, защо да има даваме безплатно паркиране тогава?
20
7
 
9
 
! Отговори
До шумахер преди 4 години
Недей говори глупости,в момента движението в страната е толкова малко,че навсякъде има свободни места за паркиране!
19
7
 
8
 
! Отговори
шумахер преди 4 години
Във всичко градове трябва за се въведе синята зона , защото сега е пълна вакхалия с паркирането !
18
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е казал дела трябват,всеки приказва и нищо не се случва,ГЕРБ -Барселона си играе играта с парите.ЕС дава пари вие приказвате няма пускане на власта кокала голям.
17
2
 
13
 
! Отговори
Софийска баница преди 4 години
До BerbaКолите на местните не са с регистрации СН, В, Н, Е, У и т.н. Освен това имат едни специфични стикери на предните стъкла. Явно не ги знеш тези неща и затова сега говориш глyпocти.
16
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aз живея в центъра,зелена зона.Вече не ходя до никъде с колата,защото изкарам ли я,после няма прибиране.Няма нито едно празно место.Гледам и повечето съседи не си ползват колите по същата причина.Тоест-хората живущи в синя и зелена зона почнаха да се движат пеша и с град.транспорт,за да може от кварталите и провинцията да си спират колите в центъра?Ами ефекта от тази мярка е не нулев,напротив-отрицателен е!
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам свободата си, дръжте си вирусите в къщи
14
9
 
3
 
! Отговори
Петърчо преди 4 години
През април и май времето е доста хубаво. А ноември е отвратително. София е столица на България. В нея живеят най-умните българи.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лицемерни смешнициВзимат пример от народа. Именно народа е казал "братле, кой ти бачка за едната заплата".
12
6
 
10
 
! Отговори
Berba преди 4 години
Претъпкано е от колите наживущите там. Сега никой не ходи никъде и колите са си на местата. Има повече коли на местни, отколкото места за пркиране.
11
12
 
11
 
! Отговори
Софийска баница преди 4 години
Не само, че трябва да върнат платените зони, ами и цените трябва да се вдигнат петорно. Синя зона трябва да стане 10 лв. а зелена зона 5 лв. А стикерите за паркиране по постоянен адрес, трябва да се удължат със срока, в който зоните бяха безплатни.
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ги жалете.Те ще си ги наваксат.Особено тия в правителството.Там куче влачи,диря няма.Виж,бабата,която дари пенсията си няма как да я навакса.А,забравих,подхвърлиха и 40 лв.да си купи пържола,като на куче.
9
0
 
9
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
Да.Затова слушам всеки ден на Боко съветите.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така така всички в градския транспорт да се блъскат като сардини.
7
3
 
23
 
! Отговори
Лицемерни смешници преди 4 години
Тези които си даряват заплатите, като депутати и общинари, демонстрират само едно - че не живеят от заплати
6
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изпусната работа.Без да съм врачка мога да ви кажа че покачване на заразените ще има в края на тази седмица(облизалите лъжицата на попа), след това в края на следващата (великденските "сватбари") а отворят ви Витошка........следва Армагедон.
5
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така, върнете зоните най-накрая. Защо плащам цяла година зона, при положение, че селяните идват и си паркират където поискат, пък и не спазват нито карантина, нито дистанция. Паркират у центъро и почват да пият бири от обед в парка.
4
2
 
31
 
! Отговори
радомир преди 4 години
Витоша и парковете може да се отворят, но да не се пускат автомобили, а само пеш. То по принцип автомобилите нямат работа по парковете.