Задържаха двама, пробвали да влязат в София без проверка

Те са се опитали да преминат с висока скорост край патрулите
19 апр 2020 18:53, Красимир Ангелов
69
Задържаха двама, пробвали да влязат в София без проверка
Снимка: БГНЕС

Двама души са задържани от полицията в София, след като са се опитали да пробият полицейската блокада на пропускателните пунктове, съобщава БНР.

Те са направили опит с висока скорост да преминат през патрулите на МВР.

Единият случай е от сутринта, а другият е станал по обед. Първият опит за преминаване е на пропускателния пункт на АМ "Хемус", а другия на КПП-то на пътя от град Елин Пелин към София.

Към момента по пунктовете край столицата има средно по 30-40 чакащи автомобила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Санувах преди 4 години
Снощи санувах Тодор Живков!!!Вика съсипахте тва дето направих!!!!Особено онзи охранител от Банкя!!!
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Газдов от ГРЕББъркаш Свободата със свободията,явно си чиновник на гроб не правещ нищо,като излезеш на екскурзия в някое гръцко село спазваш правилата като светец,у нас Законите са ви врата в полето...можеш да излезеш и да зарази стотици невинни само защото си гробарски чиновник ли?и да където няма съзнание и отговорно поведение има Белене..ама имало и безплатно здравеопазване,образование,пътища,язовири,вода и хляб за всички,пенсии за всички..сега има за 100 семейства гробари
47
2
 
2
 
! Отговори
Газдов от ГРЕБ преди 4 години
Кога ще ги пращате в Белене ? .... или се гласите да отворите и Скравена ? Така беше и по комунистическо . Затворени граници ... опашки пред магазините . Разни "лидери" се перчат по телевизията и казват как всичко това било за благото на народа ... ама да не сме излизали никъде и да си вадим разрешително когато отиваме да се разходим в парка .И все заплахи някакви ни дебнели отвсякъде .... преди капиталистически заплахи ... после комунистически заплаши ... сега вирусни заплахи ...
46
1
 
6
 
! Отговори
Димитър преди 4 години
Милен,си имаше свойте кусури като всеки човек,но беше един от малкото останали истински журналисти и пичаги в бг.Леко да му е.
45
3
 
0
 
! Отговори
??? преди 4 години
Трън в очите е София,но много хора са дошли да живеят тук нали така? И да със сигурност много софиянци са напуснали по празниците,но по - голяма част са дали обяснение,че не са от тук и са показали лични карти за доказателство. Така, че хайде да разграничаваме нещата!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще ги пуснат,не се напъвайте.Иначе ще останат на улиците а скандиранията и репортажите няма да се харесат на царя
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам за какви шопи в София пишете, явно в София не сте стъпвали отдавна. Тук на всяка крачака се мйечи ужасно. Не само кореняците, но и шопите отдавна са малцинство. Мйекащите добитъци отдавна превзеха София и точно те са тези, които ви дойдоха на гости завчера. Те са си от вашите.
42
3
 
4
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Не на софиянци, а на селяните, които се довлякоха в София. Прави разлика!
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да въведат бия с пръчки като в Индия. Понеже на някой софиянци мозъка им е като на индийци.
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Селяните изгоряха. Тарикатчета се пишеха, но сега ще им излезе прес сополивия нос.
39
1
 
2
 
! Отговори
Бай Миле преди 4 години
Шофьорчеро на Мето Илиенски да не се прави на много строг ми да подава оставка и пред Гешев!!!
38
3
 
7
 
! Отговори
Баче Кико преди 4 години
Боляр съм от Търнов град,шопе
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Баче КикоТи откъде си ?
36
0
 
0
 
! Отговори
бай вълчо от хисарa преди 4 години
До ЛАДА форевър С тази Лада можеш да се бръкнеш и у ,, Искъро,,.Ааз въобще не ми пука за тебе.Най-много да си сменя чорапите.
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един от Северозапада 36Виж сега да ти обясня нещо - когато провинциалистите напълзяха в София подбиха работната заплата, защото нещо което аз го работя за 2000 лв. "онзи" се съгласява на 1000 , само и само да е в София. Това, че живее като скот в едностайна панелка с още 5 човека не го вълнува особено. Прави си "Блъди Мери" с лютеница. Нищо лично към теб!
34
11
 
12
 
! Отговори
Баче Кико преди 4 години
Надутите шопчета са комплексарчета и от тях нищо не става. Прости, нагли и некадърни. Всички българи, прославили България някога по света във всякакви сфери са не шопи. Правете си сметка колко са прости и некадърни столичанчетата.
33
6
 
14
 
! Отговори
LADA форевър преди 4 години
Добре че си купих чисто нова нивичка за 22 бона с евро 6D. Сега си перкам през полето и ми дреме за кпп-та.
32
1
 
1
 
! Отговори
синия войник преди 4 години
До Един от СеверозападаВярно е.Напълно подкрепям думите ти!
31
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Насъсканите от Борисов заптиета извършват незаконна репресия над опитващите се да влязат в София. Само да напомня, че напускането за града бе нужна декларация и основателна причина. Тъй като няма в нормативен акт дефиниция какво е основателна причина всеки сам преценява основателноста на своето пътуван. Тези хора не са извършили нищо незаконно. Знам, че това действие предизвиква тръпки на радост в бвзкритично вярващите в мерките, но вихрещото се беззаконие рано или късно ще застигне и тях.
30
1
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До синия войник Аз бих казал-къде са Гранични Войски, къде са 100000Щика армия, добре въоръжена, къде е образование, здравеопазване, къде е националната сигурност, за която всички ние плащаме данъци и държавни заеми, пряко или косвено? Нима всичко се изчерпва с призива"Не излизайте, защото нямаме нито болници, нито доктори, нито облекло или апаратура, да посрещнем пика!?!?!?!?"Обаче-магистрали и винетки имаме, тол система, и това е националната цел иидеал до скоро. "Ум царува, ум робува........"