Автобус блъсна дете с тротинетка в София

Шофьорът не е забелязал момченцето
Обновена: 15 юни 2020 18:12 | 15 юни 2020 17:10,
21
Автобус блъсна дете с тротинетка в София
Снимка: БГНЕС

Автобус на столичния градски транспорт удари малко момче с тротинетка до Общината в столичния квартал „Младост“ 3, съобщава БНТ.

Още по темата


Инцидентът е станал около 16:20 часа на зелен светофар на кръстовището до 25-то ДКЦ. Явно шофьорът не е забелязал момченцето, което е преминавало на зелено и го е блъснал.

Полицията веднага е дошла на мястото на инцидента и го е отцепила.

По-късно МВР съобщи, че детето е на 12 години и е в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Тия тротинетки да се карат в парковете. По булевардите , където има голямо движение, е абсурд.
20
0
 
0
 
! Отговори
Геймър преди 3 години
До Тигара .Детето е карало обикновена тротинетка, а не електрическа.
19
0
 
5
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
до 15.Ако ти свети зелено за ляв завой.не трябва да свети за пешеходци зелено.Ако свети значи някой некадърник ги е настроил светофарите,дето няма книжка или я е купил или ти така си мислиш,че свети зелено.Как реши ,че автобуса прави ляв завой?Може да е правил десен завой.
18
2
 
5
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
С тия тротинетки така ще е.Някой ги разреши,за да печели пари и да пере пари.Това дете има ли шофьорска книжка,че кара по улиците?То и по тротоара няма да знае как да кара,за да не блъсне някой.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За пореден път ще запитам , докога ще се харчат милиони за "зелена вълна", за организация на движението и др.под. , а на светофарите още се "преплитат" зеленото за пешаходци и за МПС-та!? Тръгвам да пресичам и трябва да се оглеждам за дясно завиващи и за ляво връхлитащи, които гледат как да намерят пролука и ако те видят са почти отгоре ти.
16
3
 
4
 
! Отговори
perunika преди 3 години
Da se varne karantinata, da ima jivot v Sofia.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там автобус 305 прави ляв завой. Не виждам друг вариант, освен при левия завой на 305, а детето или е идвало срещу автобуса по улицата или е преминало по пешеходната пътека, отляво на автобуса. И за двамата светофара е светил зелено.
14
1
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
То друго освен "улица" в София няма - колите са под път и над път. Опитай се да намериш един изглед към града, в който да не фигурират 10 автомобила! Дано да се оправи детето, и е крайно време да помислим за насилствено намаляване на трафика и реорганизирането му по по-рационален начин.
13
2
 
8
 
! Отговори
Гринго преди 3 години
Върнете карантината! всеки ден четем черни хроники във всички сайтове. Убийства катастрофи кражби измами.
12
2
 
22
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Тротинеткаджиите и колоездачите да си бутат , когато пресичат на пешеходни пътеки,защото става белята и за тях,и за шофьора!Едно хлапе с колело и на мен преди време щеше да ми изкара беля.Както нямаше пешеходци ,така изведнъж пред мен прелетя младежа на пешеходката!
11
2
 
35
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Много колоездачи и тротинеткаджии преминевет по пешеходните пътеки, без да слизат и да бутат своето ППС.Защо е опасно и е забранено?Първо- пешеходните пътеки са за ПЕШЕХОДЦИ.Второ- Когато не слизат от своето ППС, те навлизат напречно на движението внезапно и с много по-висока скорост от пешеходците.Връхлитайки по този начин, те изненадват завиващите МПС-та, които се движат с подходяща скорост, даваща им възможност да спрат и осигурят предимството на ПЕШЕХОДЦИТЕ.
10
2
 
2
 
! Отговори
Друг Анонимен преди 3 години
До АнонименАз преди малко минах от там. Инцидента се е случил точно срещу общината, в която се намира и полицейското управление в кв. Младост 3. Полицията буквално е реагирала мигновенно тъй като това е станало пред очите им. Отцепен е параметъра (мястото) на инцидента.
9
1
 
4
 
! Отговори
румен преди 3 години
До Анонименне знам дали е същия шофьор, но рейса по тази линия онзи ден ми свиркаше ,че съм го засичал. а аз изчаквах на главен път да завия наляво, а той бе на знак отстъпи път...просто чаках другите , които са с предимство.. според мен тези в граския транспорт не знаят добре правилата или считат, че не важат за тях
8
2
 
3
 
! Отговори
Кон преди 3 години
До АнонименТака е, ама за съжаление други няма. Градската среда е ужасна и няма никакво пространство за децата. Това е и още една причина хората с неохота да правят деца.
7
5
 
19
 
! Отговори
Лошо преди 3 години
Дете на 12 години,само пресича с тротинетка,а родителите къде са,обяснили ли са му как се пресича,слиза от тротинетката, оглежда се и тогава преминава,независимо,че свети зелено?
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По описанието излиза че нарочно го е ударил. Какви са тези хора дето Фандъкова назначава в транспорта???
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Полицията веднага е дошла на мястото на инцидента и го е отцепила."Павелчо, кое е отцепила полицията, мястото, или инцидента, или шофьора, или детето, или автобуса, или теб са те отцепили?! Научете се да пишете, колко е трудно да напишеш три изречения ясно и точно?! Този нарича себе си журналист! Смях, смях!Дано детето да е добре!
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Натоварените улици не стават за деца с тротинетки. Шофьора е излязъл да изкара някой лев, сега грях му е на душата.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Инцидентът е станал около 16:20 часа на зелен светофар на кръстовището до 25-то ДКЦ. Явно шофьорът не е забелязал момченцето, което е преминавало на зелено и го е блъснал."Нищо не се разбира, ***. Кой е на зелено?
2
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не защитавам шофьора, но децата нямат място на улицата.