БСП събира симпатизанти на протест в събота в София

Митингът под надслов "Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България"
212
БСП събира симпатизанти на протест в събота в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще проведе национален митинг-протест "Бузлуджа 2020" в събота от 11.00 часа.

Протестът обаче ще бъде пред Министерския съвет в София, а не на  Бузлуджа, където традиционно се събират симпатизантите на левицата.

Още по темата
Митингът ще  е под надслов "Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България", допълват от пресцентъра на БСП

"Нека на този ден да заявим заедно нашата воля за промяна,  свобода, законност и справедливост. Каним всички симпатизанти и граждани, които искат промяна и край на порочния модел на управление", зоват социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
7
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Не съм от левицата,но ще дойда да подкрепя протеста !
169
2
 
16
 
! Отговори
АнаТема,Айдуци,родни преди 3 години
Сега е моментът,Айдукинята с хотел в Гърция да бъде замеряна с павета.Хайде на паважа!
168
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Митингът ще е под надслов "Срещу корупцията и грабежа".-----------------------Тея съвсем изперкаха-ще протестират срещу себе си.
167
2
 
13
 
! Отговори
БузлуджаМиЕХалкидики преди 3 години
Абе все съм се чудил защо позитанци плащат на ***,като електората им не може да чете.А сега ще го изкарат същия този рисков престарял електорат на ковид парти,за кеф на хотелиерката.Явно на другарите не им се влиза в следващото НС.А ще връщат ли субсидиите вече?И защо ще вонят в София?Явно нямат вече пари дори да качат кебапчетата и бирата до Бузлуджа.А техноимпексчето защо не ги закара на Халкидики да врякат там?
166
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най - подлото е, че никой не се подписва под протеститеТака те са нелегитимн и по закон и хората могат да бъдат подвеждани индивидуално за различни нарушения.
165
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и ще се слеят двата митинга, комунистите ще се опитат да яхнат платения народен протест.
164
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на герберите , ББ и на Каскета-главен прокурор, това искат хората...............БСП не е проблема ......................разбрахте ли, селяни прости????
163
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия Нинова е права за много неща ...................не е важно къде е родена..................много сте прости, ей!!!
162
3
 
18
 
! Отговори
Корнелия е кариерист преди 3 години
Стрина Нина е лъжкиня! И скъпите и сутиени, и очилата за седемстотин лева не я правят интелигентна. Тя си е типично селско моме от Крушовица, Врачанско. Тя е пример за кариерата на комунист - тръгва от село, по пречупените гръбнаци на низшите партийци, до първия пост на вожд на компартията БСП! А сега се готви да яхне БСП отново. Ще и позволим ли отново да съсипе партията ?
161
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
174,Проблемът с апартаментите в цял свят се нарича КОРУПЦИЯ и за такива неща политици изчезват завинаги от политиката.Евтин апартамент примерно на 400 евро цена при пазарна в същия квартал 2000 евро значи строителят да е подарил 1600 евро на купувача и явно да търси нещо в замяна.Навсякъде по нормалния свят такъв имот би значил оставка, проверка от данъчни и прокуратура, съд, конфискация и затвор. Ето затова протестират хората- искат да сме като в нормалния свят.
160
4
 
25
 
! Отговори
123 преди 3 години
Край. Вече няма вируси явно. 2 месеца карантина дето прекарахме отиде на вятъра. И септември когато случаите скочат от 300 на 1000 *** първа ще рипне,че иска оставка на правителството,защото не са се справили с коронавируса. Нищо,че тя е главен организатор на тези събирания. Лошото е,че пак ще затворят всичко ако така продължават и всички ще го отнесем. Заради група зажадняли за власт хора други ще останат без работа като се засили заразата.
159
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите да не се събират заедно с приватизаторите БСПисти защото всичко ще се опорочи. Мразя всички партии участвали и участващи в ограбването нс България от 1990 година до сега.
158
3
 
20
 
! Отговори
Minuva42 преди 3 години
Нинова подлага на риск живота на хората за лични цели. Какво му се казва на това?
157
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 180Не са гладни, а жадни за лобут !
156
2
 
22
 
! Отговори
Бизнес план преди 3 години
Нинова ще обясни на митинга как се е докопала до Техноимпекс. Свинаря как се гледат ***, Орешарски как се брулят орехи, Кадиев как се точи ток итн. Има много заслужили и достойни другари и другарки.
155
0
 
17
 
! Отговори
Мама миа преди 3 години
Хиените са гладни.
154
20
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До БСП за смях...: Пак ли г'лупости по опорна точка? Загрижил си се за БСП? На протестиращите не им е проблема в БСП а в бат'ти Бойко.Хората вече не искат да търпят некадърната и корумпирана гербаджийска дружинка. Чакаме Бойко да си изпразни чекмеджето и да се изнесе за пореден път по терлици отМинистерския съвет. Нека му видим края, пък пак пишете г'лупости после.
153
6
 
5
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Изобщо нямам никакво намерение да ходя да гласувам,отдавна се спасявам сам,всички политици са ***,призовавам хората да не ходят на избори,ще си загубят времето,а после ще се самообвиняват
152
2
 
25
 
! Отговори
БСП за смях... преди 3 години
Тва да мучиш пет месеца преди избори как ще смажеш герб и ще искаш предсрочни избори. Тва да ровиш из нотариални документи и да разправяш как някой си купил евтин апартамент, като че ли всички гледат да купят най скъпите. Тва по цял ден президента да плюе против правителството и накрая да мучиш, че Борисов бил спечелил сам тия избори. Е кажете, това не е ли директно признание че 130 годишна партия може да я бие сам човек като брашнен чувал. Ало техноимпексова ко ша кажеш мари ?
151
4
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До *** любопитна: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш?