Ден 16: Яйца от пъдпъдъци полетяха по сградата на Министерския съвет

Смяната на министри не спря протестиращите, отново са на улицата
551

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 16 ден продължават протестите в София и големите градове на страната.

В столицата протестиращите срещу правителството и главния прокурор, както всеки ден се събраха пред сградата на Президентството. След това тръгнаха на шествие.

Те се преместиха пред сградата на Министерски съвет, по която хвърляха яйца от пъдпъдъци.

Протестиращите скандират "Оставка", а броят им постепенно се увеличава.

Полицията отчете по-рано няколко случая на напрежение между шофьори и протестиращи заради блокиране на кръстовища в София.

В последните три вечери блокадите са една от формите на протест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


551
Още по темата: протестправителство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 години
До Чебурашка.............ген. Решетников няма да е доволен!
67
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На хората им е писнало вече, искат всички познати лица да се изметат, дали е правилно според троловете, ами кое е правилно в държавата ни :)
66
4
 
12
 
! Отговори
Питали радио Ереван преди 3 години
Какъв е ефекта от протестите и блокадите на кръстовища? Хората се прибират при семействата и децата си чак в 00.00 часа.
65
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох лелеее, много сте се настървили драги ми чистачи и миячки от Англето! Разбираме, че сте живеели с илюзията че като си дойдете у дома защото нямате осигуровки в чужбина сте си мислили че веднага ще ви назначат я за министър, я за шеф на банка, а то язък! Дажи ви отказват да ви лекуват по каса защото нямате нито здр вноски в БГ, нито можете да си прехвърлите такива от чужбина! Само да ви усведомя, че народа сгреши с царските юпита веднъж и едва ли ще сгафи като се довери втори път на юпита!
64
9
 
2
 
! Отговори
МИСЛЕЩ преди 3 години
ДНЕСКА СРАВНИТЕЛНО ПРОСТОВАТИТЕ И З Б И Р А Т Е Л И НА ГЕРБ(800 000 РОМСКИ ГЛАСИ,КУПЕНИ ОТ КИРО ЯПОНЕЦА) И 60-65 ГОДИШНИ ПР О СТО ВАТИ БЪЛГАРИ ДЕТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ЩО ДЕЦАТА ИМ СА В ЧУЖБИНА И ГИ МРАЗЯТ...КРИВО ЛЯВО ЩЕ ЗАКРЕПЯТ МУТРАТА КРАДЕЦ НА ПРЕСТОЛА....А ВРЕМЕТО В КОЕТО ЩЕ СРИНЕМ ТАЗИ ПСЕВДОДЪРЖВА ДО ОСНОВИ ИДВАПрочети още на: https://dnes.bg/sofia/2020/07/24/den-16-iaica-ot-pydpydyci-poletiaha-po-sgradata-na-ministerskiia-syvet.457717#comment-newest
63
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестиращи полицията не трябва да ги потушава. Трябва да ги остави да се представят в пълна светлина, така всички ще разберат що за стока са.
62
12
 
3
 
! Отговори
МИСЛЕЩ преди 3 години
ДНЕСКА СРАВНИТЕЛНО ПРОСТОВАТИТЕ И З Б И Р А Т Е Л И НА ГЕРБ(800 000 РОМСКИ ГЛАСИ,КУПЕНИ ОТ КИРО ЯПОНЕЦА) И 60-65 ГОДИШНИ ПР О СТО ВАТИ БЪЛГАРИ ДЕТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ЩО ДЕЦАТА ИМ СА В ЧУЖБИНА И ГИ МРАЗЯТ...КРИВО ЛЯВО ЩЕ ЗАКРЕПЯТ МУТРАТА КРАДЕЦ НА ПРЕСТОЛА....А ВРЕМЕТО В КОЕТО ЩЕ СРИНЕМ ТАЗИ ПСЕВДОДЪРЖВА ДО ОСНОВИ ИДВАГОТВЕТЕ СЕ
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХахахахахахахТова ако е преврат Ас съм турски космонавт на гръцка совалка хаххахаххахаххахахахахсхахахсхсхсхсхссхсхсхсххссххс
60
3
 
1
 
! Отговори
Фандъка преди 3 години
Защо разрешава протести знач Бойко сам е дал на този крангят таме щото демократ,днал
59
2
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Тоалетна хартия, семки, пъдпъдъчи яйца...... Утре могат да хвърлят хайвер, пасти, презервативи, зелени чорапи и фуражки. Няма да се учудя ако хвърлят и бутафорни кюлчета злато и ксероксирани 500 евро. Но каквото и да хвърлят ефекта ще бъде нулев.
58
6
 
5
 
! Отговори
Студенти преди 3 години
Я колко много са се наплодоли червените плювачи и троловце ?! Елате,елате да ви дадем ... камилски яйца ха-ха-ха ха...
57
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да вземат в свои ръце, без илюзии и голи надежди. Реалността оправя нещата ще тръгнат на собствените си нозе и след години картината ще бъде друга.
56
2
 
8
 
! Отговори
Има хора така бедни преди 3 години
Че ядат кокоши яйца веднъж в седмицата. Пъдпъдъчи ще ядат в някое друго прераждане.
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що хабите яйцата бе? Има гладни хора останали без работа. Хвърляйте камъни.
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова им е акъла на тия, следващия път ще хвърлят направо малки пиленца. От ден на ден все по-ниско пада нивото им.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елементарната логика задава въпрос:Има сериозен корона вирус, който е смъртоносен.Защо има хора, които претендират за разум и интелект ,а се събират на групи за да заразяват всички.Затворете град София и да е по карантина!
52
2
 
17
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Ега ти чорбаджиите са на тоя митинг...
51
3
 
15
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До До бауАбе човек, не можеш ли да разбереш, че хората не искат протестите и това не значи, че са от ГЕРБ ... Това значи, че искат стабилност в кризата. Няма да ви стъпя на "купона", защото ще ми надуете главата с глупостите си. Глупости, които няма да станат, колкото и да упорствате ... Изпуснахте момента.
50
2
 
9
 
! Отговори
Смях в залата преди 3 години
Прeз 1989-тa cъщo ce рaзхoждaхa,врeщяхa и cтaчкувaхa .И влacтитe БCП-ДC oгрaбихa нaрoдa и cи нaзнaчихa милиoнeри кoитo изгoнихa прoтecтирaщитe oт рaбoтa.Ceгaшнитe зoмбирaни нeщacтници явнo нe ca пoумнeли oщe!Бoриcoв нaли e кумуниcт и Нинoвa e тaкaвa,кaквo ce e прoмeнилo oт 1989-тa дo ceгa?Ще сменят назначените милионери-милиционери с копелетата им ли?
49
2
 
14
 
! Отговори
Анка преди 3 години
Е затова ли трябваше да национализираме пъдпъдъчената ферма? Егати тия модерни времена! Едно време беше лесно - национализираш мандрата, после кошарата, на овчаря и дамаджаната с ракия му национализираш, капиталиста му с капиталист.С сега какво стана? Някакви изкелеферчени неща национализираме и после някой му хрумне да ги хвърля по площадите.А землянката празна...