Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест

19-годишната се е разминала с лека контузия
26 юли 2020 09:31, Ния Христова
491
Вероника - момичето, което едва не бе прегазено на протест
Снимка: БГНЕС
Продължава проверката на МВР за случая на 19-годишно момиче, което беше блъснато от кола по време на протестите. Вероника Найденова е успяла да се размина само с лека контузия, след като ядосан шофьор, разгневен от блокирането на ключови кръстовища в София, направи опит да мине през нея. 
 
Контузията не беше толкова сериозна, по-скоро отношението на шофьора. Не е човечно да се опиташ да минеш през някого", разказа Вероника пред bTV.
 
Тя предполага, че шофьорът е бил мъж на 40 години. "Дали осъзнава, че и аз съм човек. Че и аз имам родители, които ме мислят", каза тя. 
 
"Ако той толкова бързаше и имаше спешна работа, можеше да говори с нас. Протестиращите пускахме хора, пускахме линейки", разказа още 19-годишната Вероника. 
 
Тя е сред протестиращите, които редовно присъстват на протестите. Всяка вечер излиза да изрази недоволството си, както и в четвъртък, когато блокират кръстовището на бул. "България" и ул. "Фритьоф Нансен". 
 
"Не ми харесва корупцията, несправедливостта. Липсва правосъдие за дадени личности. Не им се търси сметка за измамите и всичко се прикрива. В същото време биват отразявани случаи, които не са с такава важност. Проблемите в държавата са прикривани. ПРотсетирам не толкова заради оставка, а святам, че има нужда от съдебна рефрма, от нови закони", сподели Вероника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


491
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
370
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББ - "Следващият които се опита да гази български деца ще го разчекнем..."Кой е пострадал, Вероника ли? Жалко!Гледах я по един пор..но канал.
369
1
 
1
 
! Отговори
мда преди 3 години
До Тонката 377тука сте много смели, гербаци, ама нещо не ви виждам на площада :):):) що така бе :):):) мишки------------------------------------------------------------------------------------------------Ами, защото не си заслужавате труда и губенето на време, *** мозъци!
368
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората имат право да протестират, а има и причини!НО действащ президент да зове към беззаконие не ми е приемливо!Не допускайте да бъдете яхнати от провалени хора, хора които са отговорни за положението сега. Всичките ламтят за власт, нищо друго не ги интересува! България ще преуспее само когато има обща дългосрочна визия за своето развитие, а не с война между институциите! За съжаление военният Радев забравя, че който сее бури жъне ветрове!!! Изглеждаше ми по-интелигентен, ама и той кукла на..
367
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам да съберем пари и да искаме експертиза на снимките с пачките евро и кюлчета злато...и да ги дадем тези пари на прокуратурата ,за да излъже ,че снимките не са истински или да бави до безкрайност разследването,за да спаси кожата Борисов.Предлагам и да се намери жената ,с която е спал Борисов и тя да свидетелства колко средни пенсионерски пенсии й е платил Борисов и доколко е надарен и потентентен...не ни трябва министър председател ,който срами България в леглото като истински Бай ***
366
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От името на всички гереберастки *** предупреждавам Борисов ,че ако не ни вдигне надника в това напечено за него положение ще се включим в протеста срещу него и ще му искаме оставката...няма да му работим за смешни пари,а той да си палува в спалнята с шкафчето...
365
3
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
герб оставка мафия
364
2
 
7
 
! Отговори
Излъгаха ме ... преди 3 години
Не ми дадоха обещаните пари за протеста.ИСКАЙТЕ СИ ГИ ВЕЧЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ....ЩОТО МАСОВО ЛЪЖАТ!
363
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте какви хубави момичета протестират срещу дебелака Борисов...къде са феновете на Боко...само няколко платени трола...и сигурно и те са дебели и грозни като него или наркоманизирани пичлемета...мутренска работа...ОСТАВКА...
362
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите сами не чустват колко много са се оcpaли вече с напъните си да се направят на интересни. Винаги така става в България - самозабравят се и губят чуството за мярка докато не станат от.вр.атителни за всички.
361
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нито една медиа не и прави впечатление че блокиращите кръстовищата са нарушители на закона за движение по пътищата а полицията ги пази от тези на които правата са нарушени. Възможнио ли е тези хора предприемащи незаконни действия ако вземат властта по незаконен начин изведнаж да почнат да спазват закона? Това ли е бленуваната промяна?
360
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя каза, че не знае защо е там, други решавали кой да се пуска, къде да ходят. Тва ако е протест.
359
4
 
17
 
! Отговори
АА преди 3 години
До ББКъв си ти бе ... та говориш от името на всички българи? В тая държава освен вас и управляващите има и други, а ние, другите сме мнозинство! И именно на нас пречите с блокадите си, а това че си мълчим, за сега, не значи че ще ви търпим вечно безчинствата! Едно е да протистираш, съвсем друго да дразниш хората!
358
1
 
10
 
! Отговори
БОЗО преди 3 години
До ЗозоГледай да не излезем чеу ти ще се изгърбиш!
357
11
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Гърбави, само ще дращите тука или ще излезете да се видим на площада? Вие мъже ли сте или утки? Докога ще се държите за полата на Джоган?
356
20
 
11
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Следващият които се опита да гази български деца ще го разчекнем...продължете с провокациите и плющенето на минуси и ще видите как един оцелял 1400 години Народ въздава възмездие..уволнени сте,Оставка!!! ние сме Свободни хора и не признаваме властта ви мафиоти и чуждопоклонници..Бог да пази България
355
18
 
8
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
тука сте много смели, гербаци, ама нещо не ви виждам на площада :):):) що така бе :):):) мишки
354
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестира или провокира???Вече има видеозаписи и старите номера не минават лесно
353
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мига да си представя как е крещяла и се е мятала на капака. Хората понякога се самозабравят. Като го виждаш, че иска да мине и няма да спре, какво се вреш - що за демонстрация. И двамата са виновни - единият, че провокира, а другият, че просто няма акъл.
352
9
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
И във Филиповци досега щяха да я окъпят с водните оръдия
351
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Израел досега щяха да я окъпят с водните оръдия