Къде в София няма да има вода на 29 юли, сряда?

Причина за спирането й са строително-ремонтни дейности
28 юли 2020 10:45, Елка Василева
0

На 29 юли 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен певец“ жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Народен певец“   
по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до № 22.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен певец“ ъгъла с ул. „Купените“.

На 29 юли 2020 г. (сряда), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ жк. „Зона Б-5-3“, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул „Позитано“ от ул. „Марко Балабанов“ до ул. „ Антим I“
по  ул. „Антим I“ от  ул. „Позитано“ до ул. „Отец Паисий“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антим I“ ъгъла с ул. „Позитано“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Щом "Света София" е джамия, "Баня Баши" да е музей
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари