Блокада в София, разпънаха палатки на Орлов мост

Протестиращи са затворили възловото кръстовище
Обновена: 30 юли 2020 07:17 | 30 юли 2020 06:19, Александър Попов
238

 Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

 
Част от протестиращите разпънаха палатки снощи на Орлов мост в столицата, като възловото кръстовище е блокирано и в момента.
 
Полицията е спряла движението в посока центъра на отбивката за бул. "Ситняково", колите се отбиват и пред националния стадион "Васил Левски".
Още по темата
По време на 21-ия ден от протеста не са регистрирани сериозни нарушения на обществения ред, няма задържани.
 
Палатков лагер е разположен и пред Министерския съвет.
 
Блокирането на възлови кръстовища, което започна още по обяд на вчерашния ден, продължи и след 22:00 часа.  
 
Четири от тях останаха затворени - Орлов мост, кръстовището пред Софийския университет, кръстовището на булевардите "Васил Левски" и "Граф Игнатиев", както и бул. "Дондуков". 
 
Полицията призова за спазване на обществения ред и да не се поддават на провокации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 207Абсолютно не! гадняри , че сега и превратаджии. Поне се опитват. А оня уж президент направо си приготвил ***. При това положение протестите трябва веднага да бъдат спрени и полицията да си свърши работата. Незабавно. Радев - вън от президентската институция. Той отправи директна заплаха и ясно даде да се разбере чия маша е. Президент- друг път, най - обикновена маша на БСП - то.
177
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Математика на политическата реалност: Борисов 3 е равно на Орешарски 2. Също така Борисов 3 е равно на Станишев 2.Някой ще каже "ама не сме имали Орешарски 2" - имаме си - в момента. В момента си имаме и Станишев 2, а също и тройна коалиция 2. Яко а? ОСТАВКА! "ДА бе....ама и при Станишев 2 и при Орешарски 2 имаше спрени фондове....при Борисов 3 НЯМА....та така....#***
176
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли ще *** и ще пикаят в центъра на София? А искат да живеят в европейски град. какво е това на снимката ? Тийнейджъри - най - големите громили. Живеете в това в което сами сте си сътворили и ще продължавате така. А Радев вече съставил и кабинет. Че кога бе? Майчице, на това да се каже ужас е малко. Става ли ви ясно че това е нещо като опит за преврат. Човекът вече е готов, сложи тигана. Направо ме побиват тръпки. Не искам дори да мисля за това.
175
0
 
3
 
! Отговори
Stoedin преди 3 години
Mun Cho междувременно каза, че бил готов да управлява. Силно ограничен човек. Много е зле, демагогия от всякъде, бягане от отговорност, голямо недоразумение е този човек. Добре, че Борисов е толерантен, иначе такъв митинг може да се спретне при палатките на тия... но Мун Чо е уникално ограничен шапкар. Уникално!
174
1
 
5
 
! Отговори
ятак преди 3 години
кои протестират / протестират всъкакви *** мързеливци без един ден трудов стаж , на тия професията име професионален безработен , и вси4ко това за дваисетина лева. нинова , божков и доган алах акбар
173
1
 
8
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Деца, прибирайте се, че ще слънчасате!И утре го дават горещо!
172
2
 
2
 
! Отговори
Поука преди 3 години
Никога,не нападай всички хиени заедно!Защото се съюзяват и дори лъвът си пати!
171
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Математика на политическата реалност: Борисов 3 е равно на Орешарски 2. Също така Борисов 3 е равно на Станишев 2. Някой ще каже "ама не сме имали Орешарски 2" - имаме си - в момента. В момента си имаме и Станишев 2, а също и тройна коалиция 2. Яко а? ОСТАВКА!
170
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влезли са пак тук троловете на властта и пляскат ли пляскат - същото беше и при Орешарски. Борисов в момента е същият, ама същият като Орешарски и Станишев.
169
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по турско е било така - хората са се борели за свобода, а чорбаджии, изедници, предатели, продажници са им правели сечено. Но продажниците идват и си отиват, колкото и дълбоко да са се окопали...
168
2
 
18
 
! Отговори
@ преди 3 години
С ПАЛАТКИТЕ ДА СИ ОТИВАТ В ГОРАТА!!! ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИ РАБОТЕЩИ ХОРА!90% НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СА ТАМ. АМА НАЛИ Е БЕЗПЛАТНО.....
167
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам защо протестират хората и като свалят това правителство какво очакват ?Ние имаме учудващата способност да забравяме , или може би като не можеш и не искаш да мислиш няма и какво да помниш.3000лв за 1$ , помните ли и празните магазини , на почивка в Гърция тогава ходехте ли ?И като падне правителството тутакси ще ви направят заплатите по 5000лв ! - само че друг път.
166
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да каже как извади 200хил. долара за образованието на синчето, щото аз съм програмист от почти двайсе години, винаги съм взимал в пъти депутатските им заплати и не мога и половината на тези пари да извадя.
165
0
 
4
 
! Отговори
Гробище преди 3 години
До Sbadnata mechtaМинистър на енергтика Митьо Очите :-)
164
3
 
9
 
! Отговори
СТОЯН МИРЧЕВ преди 3 години
ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ПРИ ПРОЯВЕНА АГРЕСИЯ ОТ СТРАНА НА НОРМАЛНИ ГРАЖДАНИ КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИ СВАЛЯЙТЕ БЪРЗО ГАЩИТЕ И СЕ ХВАЩАЙТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ,ТАКА ПОНЕ ЩЕ СИ СПЕСТМ БОЯ.АЗ И ДРУГАРКАТА НИНОВА ЩЕ СМЕ В ПЪРВАТА РЕДИЦА,ХММММ ДАНО ЧЕСТО ДА ПРОЯВЯВАТ АГРЕСИЯ
163
2
 
15
 
! Отговори
antikomynist преди 3 години
мръсни безкрупулни хмери...отивайте да работите лентяи...Радев от резерва военния ще ви нахрани..
162
1
 
10
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
На Борисов му се гърбец пука от бачкане,на Фигуранта,на черепа, мустака и цялата пасмина дет я инжектират с накрадени пари им се х,йчеца вири!Да видим кога най после ще им писне на софиянци и ще я подкарат тая пасмина и един път и завинаги в Перловската река??!!Речната вода ще им отрезви пияните чутури,а от там на бачкане,щот вече няма талончета за търкане и илюзии за сладко и безметежно живуркане!!
161
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е гащниците наричани полиция и новият им некадърен мистър Бийнн да покажат за какво ги храни държавата и им увеличава живото тегло за да се шляят като гламави.Има няма 200 иб-рикчи-и на Сарумануидната местна фондация от олиго...Да блокираш пътни артерии в пика на Лятото това си е чист тероризъм застрашаваш обществената сигурност здраве и тн.Хиляди хора на диализи минават ежедневно оттам хора с належаща нужда от лекари бебета консумативи храни и напитки на и така съсипания от Ковид бизнес.
160
4
 
18
 
! Отговори
Баща преди 3 години
Тия *** трябва да бъдат изринати от кръстовищата ! Като толкова много им се иска да протестират хе-е-е ги градинките,да се разполоагат там,да си развяват знамената,да си въртят хората ,да си викат ко-о-о-олкото си искат,но не и да ни пречат!!! Г-жо Фачндъкова имат ли разрешение за протест и то точно там да се излагат на показ ?! Ако нямат - има си законови положения,спазвайте ги! А червените тролчета нека да знаят,че тия изобщо не ги обичаме и те не ни представляват нас-чупка!!!
159
4
 
14
 
! Отговори
Sbadnata mechta преди 3 години
този кабинет май ще се окаже напълно реален. протестирайте и сбъднете мечтите им. Министър - председателВасил Божковминистър на външните работиМаринела Арабаджиеваминистър на вътрешните работиНиколай Баневминистър на финанситеЦветан ВасилевМинистър на образованието и наукатаМария БаневаМинистър на младежта и спортаДесислава ИванчеваМинистър на правосъдиетоВетко Арабаджиевминистър на туризма Мая МаноловаМинистър на земеделието, храните и горите Миньо СтайковМинистър на енергети