Тръгна подписка срещу протеста и блокадите в София

Тя е за жалба до прокуратурата за проява на хулиганство
308
Тръгна подписка срещу протеста и блокадите в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Подписка срещу протеста и блокадите на кръстовища в София събират до Националния дворец на културата.

Инициативата е на групата "Не подкрепям протеста", предава БНТ.

Още по темата


Подписката се събира в подкрепа на жалба до прокуратурата за проява на хулиганство с особена дързост и циничност от страна на протестиращите, както и на тези, които са блокирали кръстовищата при Президенството и Министерския съвет, пред Ректората и Орлов мост.

В жалбата противниците на протеста подчертават, че искат да ползват правото си на свободно предвижване, работа и почивка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


308
Още по темата: протестподписка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един подпис и от мен
191
19
 
11
 
! Отговори
ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА преди 3 години
Дер Щандарт: Надигналата се вълна срещу олигархията в България не може да бъде спряна....https://mobile.frognews.bg/article/200912/
190
26
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То с подписки ако ставаше за да си задържат мутрата още на власт ама Не става! Тръгват си и всичко приключва! Простичко е!-:) ОСТАВКА! МАФИЯ!
189
24
 
13
 
! Отговори
Чекмеджия преди 3 години
Абе МУТРИ не се свалят со кротце и со благо... казано и доказано е, че си требва квото си требва .....И тоя *** още ли не е усетил, че се ОТТЕЧЕ У КАНАЛА....А иначе ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай *** и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин!!!!
188
28
 
11
 
! Отговори
ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР преди 3 години
Мдаааа.... горкия Баце да го оплачеш!!!!! И ся ко праим....Гледаш го МУТРА, слушаш го МУТРА, а то си мисли, че е премиер!!!!!!ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР заедно с ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин!!!!
187
9
 
32
 
! Отговори
РЕЗИДЕНТА преди 3 години
ПРАВИ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, ПАРЛАМЕНТА Е РАЗПУСНАТ- БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА УЧАСТВА В РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПОМОЩИТЕ, ГРАНТОВЕТЕ И ЗАЕМИТЕ ДО 29 МИЛИАРДА ЕВРО, НО ЗАЕДНО С ТОВА БЛОКИРАТ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА МИЛИАРДИТЕ ЕВРОБЮДЖЕТ НА ЦЯЛА ЕВРОПА- БЕЗ ДЕЙСТВАЩ БГ ПАРЛАМЕНТ ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОСЪЮЗА ОСТАВАТ БЕЗ БЮДЖЕТ...ТОВА ЛИ ЦЕЛЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ОТПАДЪЦИ....
186
8
 
33
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ преди 3 години
ФАЛИРА 16 БАНКИ И РАЗДАДЕ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ НА МНОГО СВОИ ДРУГАРИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ И МИЛИОНЕРИ, СЕГА СОЦИАЛИСТИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НО СОЦИАЛИСТИ ОКРАЛИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ- СЕГА НА ПЛОЩАДИТЕ СА И НЕЙНИТЕ ЧАДА НАРКОМУТРИТЕ, КОИТО ПОДОБНО НА ЛАТИНОМАФИЯТА ИМАХА ВОЕННИ ЗВАНИЯ- АМАН, АМАН ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ....
185
7
 
34
 
! Отговори
Ангелов ГР преди 3 години
А дали не може да се организира петиция срещу тези шантави протести? След като те имат право да изразяват мнението си, ние също, по някакъв начин бихме могли да покажем несъгласието си с тях, без да блокираме кръстовища, без пътпъдъчи яйца и истерични крясъци.
184
10
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Оня с юмручето къде е да го ейва? :))))))))))))))))))))))))))))))
183
5
 
34
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ преди 3 години
ДА СИ ПРИБИРАТ ОТПАДЪЦИТЕ ОТ УЛИЦИ И КРЪСТОВИЩА...
182
13
 
44
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
Революционната ситуация подпалена от президента се спихна като спукан балон. Тъй-като вече никой не обръща внимание на протестиращите се наложи те да напомнят за себе си като спят в палатки по кръстовищата.
181
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София, 219, имаме метро, което беше построено от ГЕРБ. И защото строят за всички, ела да се повозиш и ти :) Софиянци сме снизходителни. Можем да ти предложим и палатки, в които да отседнеш и да почувстваш духа на протестите. Може би ти ще успееш да измъкнеш от тези съвременни партизани причината "защо" протестират. Всички разбрахме какво искат, но никой не разбра защо.
180
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НДК е подписката. Използвай метрото, за да стигнеш.
179
7
 
28
 
! Отговори
С.В преди 3 години
Как да подкрепим подписката,пусна ни от тези платени *** да тормозят живота ни,да пречат да живеем нормално и да овоняват София. Къде е пусната подписката за да я подкрепим.
178
44
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се радвам,че има блокирани кръстовища. Аз не протестирам,но искам цяла София да я блокират младите. Герберастите не трябва да могат да мърдат никъде по София с колите си.
177
7
 
39
 
! Отговори
x ae преди 3 години
Къде се събира подписката? Отивам вднага щом разбера! Побеснявам когато някой ми налага ограничения, особенно неправомерни и от шепа слуги на Божков! (*** слуги)
176
8
 
46
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Участвал съм и съм подкрепял почти всички протести досега но никога не съм блокирал пътища и кръстовища.Това не е начина да налагаш мнението си затова сега съм против тези протести.Единствената алтернатива засега на ГЕРБ е Радев,Нинова и Божков,не благодаря.
175
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Красен Крадев ще обясни как с "Бижутера" отлонявал пари от тотализатора към Левски защото шефа му така се договорил със сините ултраси за да не протестират по улиците
174
7
 
47
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Крайно време беше! Ще ходя утре да се разпиша и аз (ще викна и аверите).
173
29
 
3
 
! Отговори
Павелч преди 3 години
Аз предадох баща си на Гешев защото беше срещу ГЕРБ