Конфедерацията на превозвачите: Блокадите пречат на бизнеса ни, в криза сме

Не сме против тях, но благодарим на МВР, че разчисти пътищата, казаха от бранша
9 авг 2020 10:30, Анисия Иванова
58
Конфедерацията на превозвачите: Блокадите пречат на бизнеса ни, в криза сме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Конфедерацията на автобусните превозвачи съобщи, че не са против блокадите, но "изпратихме благодарствено писмо до МВР за това, че бяха освободени пътни артерии".

"Смятаме, че възпрепятстването на дейността ни изключително тежко се отразява в момента на всички нас", каза пред bTV Магдалена Милтенова, председател на конфедерацията. Тя припомни, че браншът беше засегнат изключително много от пандемията от коронавирус.

В петък Конфедерацията хем подкрепи конституционното право на всеки български гражданин да изразява своята позиция чрез протести, хем отправи критики към протестиращите, че парализирането на ключови кръстовища в София и другите големи градове пречи на бизнеса им.

"В момента да работим за нас е въпрос на оцеляване. Ние също сме протестирали по отношения на конкретни искания, но никога не сме блокирали пътища", допълни Милтенова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
14
 
25
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Две ползи от протестите: - Боко ще изгори малко "мазнинки" от чекмеджетата и няма да е толкова силен преди изборите; - счупи се пропагандата за коронавируса.
12
8
 
28
 
! Отговори
До:Никк преди 3 години
Кюлчетата злато се харчат яко май!
11
16
 
12
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Българскипт Саракт към въпросните превозвачи: Натискайте си парцалите и големите усти, за да не се озовете един ден, под строй на гарнизонното стрелбище;)))
10
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е интересно па какво точно превозват през Орлов мост или по жълтите павета пред МС ;) сигурно пачки с евраци
9
16
 
27
 
! Отговори
БГ ТрОЛ преди 3 години
Антипротестърските екскурзии, платени с държавни пари и всички други икономически мерки на правителството, не помогнаха ли достатъчно на бизнеса на превозвачите? Карайте си автобусите по околовръстното, не през центъра.
8
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига протести, България процъвтява. Управлението на страната е супер. Благоденствие и просперитет. Инвестиции, доходите постоянно се вдигат, социална та система е сред най-добрите в света, законност, образувание,здравеопазване, всичко е на най-високо европейско ниво.Какво не ви харесва бе хора?
7
13
 
45
 
! Отговори
Никк преди 3 години
Утре като превозвачите решат да протестират и затворят някой път или граница, ще им кажем и ние че ни пречат...Бива ли така бе, колеги... 3 кръстовища в София, през август и бизнеса ви си е заминал!? Излагате се
6
14
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Утре може превозвачите да имат нужда от подкрепата на протестиращите, от властта да очакват единствено дране и стригане.
5
28
 
26
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Хахаа за 30 човека налягали и оставка а? Ей че фантазьори бе
4
13
 
39
 
! Отговори
до 1 преди 3 години
до 1Много мразя като ми кажат "Протестирам и заради теб, за твое добро".Ами не искам да ме представляваш бе, няма ти да определяш добре ли съм или не. Не ми пречи а пък ако искаш и на челна стойка застани.
3
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пертишката кака преди време също протестираше и беше готова да изкара камионджиите и да блокира магистрали и пр.Сега барикадите и пречат! Как така бе моме, това катарзис ли е или нещо друго?Вместо да изкарате камионите си при барикадите вие ревете, не ви ли е срам?
2
33
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 1И на мен ми пречат като ходя на работа с колата. За този хаос обаче е виновен само Бойко Борисов и тези които стоят зад него!!!Няма среден вариант, решението е едно: Борисов и Гешев подават оставка!!! И всичко ще се нормализира - иначе по-зле ще става!!!
1
38
 
19
 
! Отговори
преди 3 години
Нека госпожата отиде на барикадата да й обяснят как трябва да изтърпи неудобството, защото протестите са и за нейно добро.