Фандъкова зове протестиращите да обявят маршрута си

Хем искали законност, хем не спазвали законите и сеели хаос
111
Фандъкова зове протестиращите да обявят маршрута си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Непрекъснато призовавам организаторите на протестите да ги заявят по закон и да спазват закона. На улицата са много млади хора, които искат промяна, искат върховенство на закона, справедливост, ред. Хората обаче, които са застанали заедно с тях и се опитват да ръководят протеста, правят точно обратното – неспазване на закона, беззаконие, хаос, агресия. Това не може да бъде представителството на тези прекрасни млади хора, които очакват тази промяна”. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

Още по темата


Фандъкова инспектира ремонтните дейности в столичната 51 ДГ „Щурче”.

Кметът изрази надежда, че до 15 септември се надява протестите да приключат и да няма затруднения за гражданите.
„Надявам се организаторите да осъзнаят, че в интерес на протеста е неговото мирно провеждане”, заяви тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
12
 
! Отговори
Гого преди 3 години
А вие обявихте ли маршрута преди десет години . че ще ни направите най- бедните, най - корумпираните, най- болните, а че вие от ГЕРБ ще сте най- крадливите, докарахте ни до пълна катастрофа.
32
3
 
5
 
! Отговори
Шофера преди 3 години
Фандъкова, аз пък да те питам защо след като целия трафик е по Раковска, там няма ни един *** милиционер да тури ред и да отпуши малко? За чий е тая из *** на велоалея дето отдавна тролея я е намачкал отвсякъде и колите няма къде да го изпреварят? За чий сте там като позволявате 10 души с 5 палатки да разиграват 2 милиона души? Айде метете ги вие, че накрая ще ви изметем ние
31
13
 
18
 
! Отговори
Gripen преди 3 години
Скъпи протестиращи, уважаеми блокиращи! За 40 дни не направихте нищо полезно за обществото. Попречихте на другите граждани да живеят и работят нормално. Осквернихте герба на България. Бетонирахте ГЕРБ на власт. Супер сте глyпaви, да знаете ;) излагация, голяма излагация
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До красив и уменТой Баце лапна 67 млн. от черепа, ти си седнал да се Фалиш 3 хилки :)
29
3
 
11
 
! Отговори
Спортни новини преди 3 години
Извънредно включване от ФЕЙК САЙТОВЕТЕ на Бабикян и сие-Ултиматуми на протестърите от Орловия град за въвеждане на нови олимпийски дисциплини:Опъване на палатка за максимално кратко време,преместване на шатра за норматив на друго кръстовище,бутане и блокиране на полицейски бус,изписване на ОСТАВКА с тревисти растения върху асфалт,разгъване на плажни кърпи върху асфалт,надуване на вувузела,водене на активен диалог с възмутени граждани и тяхното оплюване,селфи и видео клипове с биричка в ръка...
28
3
 
6
 
! Отговори
красив и умен преди 3 години
плюйте ама аз нали си взимам всеки ден по 3 хиляди кеш от черепа, о ста вка о ста фка
27
6
 
7
 
! Отговори
Я па тая! преди 3 години
А протестиращите зоват Фандъкова да обяви кога ще е готов Западен парк, кой ще е следващия корупционен проект и колко пари ще гушнат близките й фирми!
26
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на ГЕРБ-аджийските крадци.........................нови избори веднага!!!!
25
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селската даскалица по руски език още ли не разбра, че не става за кмет на София???Може да бъде кметица само на някое село..................не на столицата!!!!
24
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Еми какво чакаш?Като нарушават закона си има ред!"Щеше ли да чака ако имаше законност и ред хахахах? Май сами не осъзнавате истинността в исканията на протестиращите.
23
1
 
6
 
! Отговори
2222555 преди 3 години
Маршрут - у лево , у десно, след кучето бесно...
22
2
 
13
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Еми какво чакаш?Като нарушават закона си има ред!
21
7
 
20
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Данче, не се хаби да им говориш, душо! Те не разбират от приказки! Те разбират единствено от грубата сила! Те ако разбираха от приказки, щяха да си дадат сметка на колко хора объркват живота и ежедневието с това лежане по асфалта! В никоя друга държава нямаше да търпят такова нещо. Ей го във Франция - Жълтите жилетки протестираха, протестираха, па полицията употреби сълзлив газ и водни струи и ги сложи на мястото им! И протестите им стихнаха!
20
5
 
18
 
! Отговори
Черепунко Черепов преди 3 години
Пак ще го напиша!!!Давал съм,давам и ще продължавам да давам по 50 лева на "умните"и красиви *** на Орлов мост да се съешават и друсат пред очите на СОФИЯНЦИ!!!!
19
4
 
25
 
! Отговори
Фандъкова преди 3 години
Лyмпeни не се призовават с молби ,а с призовки и се съдят за хулиганство...
18
4
 
15
 
! Отговори
Забавлявях се преди 3 години
много. Нали от правосъдие за всеки предават на живо. И заговориха един дето явно им се виждаше по-интелигентен и каза че е дошъл от Дания: Вие знаете ли как се избират съдии в Дания - Амии не знам избират ги някак, има съдии...А, вие запознат ли сте с тяхното правосъдие - Ам-и-и да веднъж ме съдиха за притежание на марихуана... Прекрасни млади хора. Осъдени в ЕС, дошли в БГ , а тук няма кой да ги осъди.
17
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисирката фънди, подавай си оставката и ти, крадла.
16
7
 
24
 
! Отговори
лумпенизация дооткат преди 3 години
Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш хРистю се затече и изрече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ
15
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Хем искали законност, хем не спазвали законите и сеели хаос"Там е работата, че законност няма. Ако имаше, шефът ти от Банкя в момента щеше да е осъден по няколко дела и подсъдим по още една камара, а ти след като си излеше присъдата щеше да работиш най-много на нивата в Самоков.
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига журналистическо полит коректни мантри, за справедливи протести, на млади и красиви, на които обаче не им стига ум, да се сетя в какво се забъркват. Напротив, глупостта о обругаването на символи на държавността, нарушаването на законите и др. неумности не могат да се оправдават с младост. Това е дефицит на разбиране за ред и законност, съчетано с чувство за безнаказанност.