Прокуратурата иска постоянен арест за задържан на "Ситняково"

Защитата на Георги Георгиев твърди, че той е невинен
20 авг 2020 07:27, Ния Христова
86
Прокуратурата иска постоянен арест за задържан на "Ситняково"
Снимка: Pixabay
Прокуратурата днес ще поиска постоянен арест за един от задържаните за случая с колата на протеста пред румънското посолство, съобщи Нова ТВ.
Още по темата
 
На 25-годишният Георги Георгиев са му повдигнати обвинения за хулиганство и повреждане на чужда собственост. Разследващите смятат, че младежът е скачал по предния капак на колата на майката с децата и счупил предното стъкло като го удрял с ръце.
 
Защитата на Георги твърди, че той е невинен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
0
 
! Отговори
даГниеПумияра преди 3 години
за назидание на останалите терористиБлокададжии, 20 години затвори иотнемане на имуществото.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябвало е на място да бьде задьржана и дамата да се провери самоличността и да и бьдат взети проби за - опиати и алкохол , ако не е направено от служителите , има явно допусната процесуална грешка
72
0
 
2
 
! Отговори
До мила преди 3 години
Жриците са доста почват там някаде работа - виждал сьм ги по ботев около - 22 ч да излизат по работните си места повечето имат деца - един техен клиент дето го задьржахме за пиянски исцепки ни расказваше че правил любов с някаква дама пред децата и
71
1
 
4
 
! Отговори
Мила преди 3 години
До 68Чак сега разбирам, че жената отивала на работа в 22 ч. Тя да не е жрица на любовта?... Или снима порно....
70
0
 
3
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Чува ли се нещо около убииството на - милен цветков докаде е стигнал - гешката или са освободени обвиняемите
69
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 3 години
Не разбрах, тая дето даваше газ срещу хора арестувана ли е или да се метам у джипарата и GTA
68
3
 
4
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Абе , нямали кой да му тегли един як бой на това мамино синче и да го прати да троши чакъл ,като му дават на ден един таратор с вода ? Па тогава да го питам така ли се отнася с жени и деца !
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да нападаш майка с деца която иска да стигне до работата си е долна долност!!!!Това са мутрите и л.умпените на Черепа...те това могат!
66
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тази защо още не с я обвинили, че се опита да прегази група хора?
65
4
 
6
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
Не. Те не искат правов ред.Искат чадър на руски шпиони и Череп с 19 повдигнати обвинения, както и чадър над корупцията в община Младост (Иванчева)
64
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно.Задържане и глоба многократно надвишаваща надника на Божков. Поне да напълнят бюджета с парите на мафията.
63
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До Анонимен 61След като прочетох "Уръжие", ми се струва че някои хора са чели и по-малко от една книга! А може и да са я гледали!
62
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нагли протестиращи!АЗ ГИ ПОДКРЕПЯМ. ЖИВЕЯ В СОФИЯ! ДА ЗАТВОРЯТ ПОВЕЧЕ КРЪСТОВИЩА!
61
4
 
6
 
! Отговори
До 60 преди 3 години
Срамувай се от казаното.Майката е свещена.Превратаджиите с мутренско поведение ни показват какви практики престанаха с управлението на ГЕРБ.Доста престъпни групировки бяха разбити.Това няма как да не предизвика реакция сред ъндърграунда и да го изкара на протест.
60
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В цивилизованите страни, колата се смята на животозаствашаващо уръжие. И когато някой влезе в тълпа с кола има голям шанс шофьорът да влезе в затвора.В БГ обратното - както винаги.ОСТАВКА!!!
59
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майките ромки си продават децата в Гърция, а нашите ги возят в коли по протести, да мачкат протестиращи и да им чупят стъклата и колите в отговор. Други пък те щат да се тестват в ранна бременност и нарочно раждат с увреждания, че после да протестират. И всичките пафкат, като стари локомотиви.
58
1
 
8
 
! Отговори
Ще има смях преди 3 години
До Бай ПеньоАко се смени властта и тези, които ги подстрекават и ръководят, като заемат постовете и спрат да ги припознават ги наритат отново в блатото, на кой и от кого ще се оплакват?!На тези "протести" има хора, които не са наясно какво да направят сами за себе си, а искат други да им "оправят" живота! Дай да сваляме правителство, а кой и каква програма за управление в краткосрочен и дългосрочен план предлага и удачна ли е, майната му!
57
11
 
2
 
! Отговори
Ето преди 3 години
Може да погледнеш в***Там има чудесна снимка на простакесата дето иска да гази хората.
56
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като оставят ненаказани престъпленията на протестиращите те почват да се мислят за недосегаеми и съвсем подивяват. Малко трабва - няколко зад решетките и стража от граждански отряди.Я виж как снощи орди се отказаха да ходят на него кръстовище!Трябва полицията всеки ден да им пише акт с глоба за участие в неразрешен протест. Глобата трябва да е по-голяма от надника от Бождов. И всичко бързо ще се успокои.
55
0
 
11
 
! Отговори
Бай Пеньо преди 3 години
До Анонимен 22Точно така! Тия на платното са слепи, глухи и ***! Не виждат скрития замисъл на Отровното трио и Умен Ветото! Президентска република - като в Турция! Султан Ердоган и Султан Умен!