Протест с музика в 43-ия ден: Метъл концерт на Орлов мост

Кръстовището е едно от блокираните в София
Обновена: 20 авг 2020 22:58 | 20 авг 2020 22:47, Веселина Йорданова
310

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Метъл концерт имаше тази вечер на Орлов мост в 43-ия ден от протестите срещу правителството и главния прокурор.

Ключовото кръстовище е едно от трите блокирани от палатков лагер в столицата.

Шествието на недоволните по-рано мина през сградата на МВР, която беше обстрелвана с домати, яйца и тоалетна хартия.

Пред сградата на СДВР пък се проведе контрапротест с искания за премахване на блокадите.

Кадри от концерта на Орлов мост - в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно много боли, че оставка НЯМА.:)))))))))))))))А парите свършват:)))))))))) няма за пиене, дрога. Остана ви само еднополовата любов драги протестъри и ***:)))))))))))))))- никой не може да ви е вземе:)))))))))))
205
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ ще бие гърбавите некадърни протестъри и техните *** на заплата на изборите през март. :))))))))))))
204
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троловете на протестърите се опитват да насъскат хората, като искат намесата на полицията. Няма нужда. Съвсем скоро като им свършат парите, пиенето, наркотиците или започнат училище- тия така наречени протестъри съвсем ще оредеят, а като дойдат и есенните дъждове- няма да има и помен от тях. Така наречената революция е само в интернет- списвана от дузина на заплата при някой от карето ***. На изборите през март същите тези *** ще се чудят как да се скрият :)))))))))))))
203
14
 
8
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ! преди 3 години
2-ри септември идва!От сега се покрийте гербаджии
202
13
 
7
 
! Отговори
Рони Джеймс Дио преди 3 години
Боже,боже има ли гербави металисти?!Та Боко тиквата е чалгата гнусен.
201
5
 
14
 
! Отговори
Метал-Програмист преди 3 години
До ШортиПич по форомите има много металисти от които малко да не кажа никой не ходи на изсмукани протести, а стоим в офисите пишем си кода, слушаме музика и от време на време пишем по някое мнение в форума.Някогашните метълчета си обръснаха косите, сложиха ризи и забогатяха. Нищо лошо към децата. Да си колунясват. Лошото го правят организаторите опитвайки да лъжат и мамят невинното детско съзнание, което в момента се интересува от гаджета и парти.Децата, като пораснат ще им се отворят очите
200
11
 
7
 
! Отговори
ТИКВУН 1-ви преди 3 години
В бункера съм,в бункера
199
20
 
3
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
Само кафевите рошави жангали са по - гнусни от металите.
198
4
 
11
 
! Отговори
ГОСТ преди 3 години
Много си наивен за да вярваш,че това е вярно,при толкова много персонал -чистачи,готвачи,охрана на НСО някой ще си остави каквото и да е в чекмеджето.
197
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До стар софиянец 217Раздават им безплатна бира и музика. Разчитат че чрез концерта ще примамят малдежите от пакра, които иначе не се интересуват много от политика и не биха отишли на протест, но заради бирата и музиката ще дойдат.
196
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барем с едно водно оръдие да им бяха полели апаратурата, да ги видим ще правят ли пак концерт и вдигат врява по серд нощите?!
195
3
 
12
 
! Отговори
стар софиянец преди 3 години
тия метъли-маргинали не се ли събираха по градинки и паркове, в Борисовата, сега защо са се скупчили на Орлов мост, награди ли дават, пари ли раздват?
194
8
 
4
 
! Отговори
Бивш милиционер преди 3 години
До 213: наркоманче, ако знаеш какво ги правих такива като тебе в ловешкия лагер през 1962..............няма да повярваш. А сега сте се надигнали, защото го няма другаря Газдов.
193
8
 
15
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Ужас дъното, тоя протест съвсем умра, време е на органите на реда да сгъват катуна, защото това все пак е център на европейска столица , а не сбирен пункт на кл.о.шари, нарк.омани и ал.кохолици...
192
2
 
10
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
До redordeadНе го казах да се оплаквам, трудностите ни направиха хора, че и боя хахаха. Има много готини млади, по концерти, по клубове аз им се радвам, разказвам им, помагам им, за тях ние сме като ментори! Имам над 200 метъл концерта, ти ми говориш не си си представял Metallica, аз изобщо не мога да повярвам, че всички без Dio ги изгледах по десетки пъти! Имах предвид промяната с Дългия и оная "кандидат кметка" няма нищо да се промени, напротив по-лошо ще е от сегашното лошо!
191
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари милиционери, догодина властта ще се смени. Вие за нищо не ставате, затова сте милиционери. Ако окървавите протеста, ще бъдете ужолнени и съдени, а работа ще си намерите на куково лято. Затова мислете и не изпълнявайте незаконни заповеди, защото Боко изтича в канализацията скоро, а сле д него - и Каскета.
190
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президентът и БСП, защото нямат вече електорат искат да маниполират изборите. Аз не искам да ги манипулират!
189
1
 
4
 
! Отговори
Шумо замърсяване! преди 3 години
Тук вече трябва да се намеси полицията. Не можеш да си организирап метъл концерт ей така!
188
3
 
11
 
! Отговори
В крайна сметка преди 3 години
протеста се оказа изява на анархистите, яхнат от този или онзи. Не виждам какво му се кефят разни бутикови партийки, като че тези хора ще си направят труда да отидат да гласуват за тях. Просто едни презадоволени мамени синчета, напълно лишени от емпатия и социална интелигентност.
187
1
 
8
 
! Отговори
redordead преди 3 години
до HMLF - е и, какво като е било трудно по онова време, дай и сега да е тегаво...тия сравнения са излишни, па и да се мислиш за по по най - е крайно кухо.Днес всяко дете, което слуша рок/метъл е дете спасено от чалгата и посредствеността.Отделно, във всеки аспект на живота нещата преди бяха по трудни - чакане за кола, чакане за апартамент, чакане за телевизор...че аз 1990 не съм си и представял, че някога мога да видя Металика на живо...