Хванаха 38-годишен от София, варил ракия в трафопост

Сигналът е от столичния кв. "Обеля"
21 авг 2020 12:53, Ния Христова
74
Хванаха 38-годишен от София, варил ракия в трафопост
Снимка: БГНЕС
Служители от столичното Девето РУ разкриха незаконен казан за варене на ракия в трафопост, намиращ се в кв. "Обеля", съобщи Нова ТВ. Полицаите са получили сигнал в четвъртък и към 11:00 часа са открили нарушението.
 
В хода на акцията е извършена проверка на помещението. На място е установен и стопанинът на обекта, който е 38-годишен мъж. Съоръжението е предадено с протокол от собственика. Той е заявил, че предава доброволно инсталация за варене на ракия.
 
По случая е образувана преписка, а мъжът не е задържан. Предстои да бъде направен доклад на материалите в Софийска районна прокуратура. 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
Върнете шльокавицата на човека
43
2
 
9
 
! Отговори
Плачко преди 3 години
И са откъде пръцоца за протесту
42
0
 
3
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До Новинаtrafoposta e sobstvenost na chez.tarikata vutre se bil zaklyuchil.mayamata lujeshe che bilo ured za varene na kompoti
41
8
 
7
 
! Отговори
Новина преди 3 години
Това е всъщност новината,как 10 полицай ,без да представят заповед за обиск, тарашат трафопост на брата на противник на властта на Тиквата. Нищо не открили,но за да не са с празни ръце взели казана ,като едва неблишилинот свобода и чушкопека...Не ,това не е майтап,а тъжна история. Така живеем ние щастливо в Тиквостан. Мутри вън.
40
1
 
6
 
! Отговори
Бако преди 3 години
Еххх напрао ми е жал за човека.
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Притежаванети на казан не е незаконно, продажбата му също, миналата година в бриколаж даже се продаваха, така че невиждам тия какво искат
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 34Защо да плащам акциз ако си варя? - Защото това е алкохол и има закон за акцизите, където се определя кой и колко трябва да плати за да вари.Ако беше варил компоти или сиропи, лютеничка - никой нямаше да го бутне. Ако не е бил и в трафопоста да краде точец пак никой нямаше да го бутне.Прав си за доматите и ДДС-то ама бъди прав и за това, че който нарушава закона независимо от пол, религия, длъжност. социален статус и пари - трябва да си понася наказанието...
37
2
 
4
 
! Отговори
vale_karo преди 3 години
До КюстендилскаСливаАко вкъщи имам казан за ракия,но не го използвам.Аз Престъпник ли съм?
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой добър самарянин го е издал.
35
1
 
4
 
! Отговори
Чудно преди 3 години
До Уууупо какви места ходиш, та ти лъхат по обяд на пърцуца...
34
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големият престъпник, варил си ракия...
33
3
 
19
 
! Отговори
КюстендилскаСлива преди 3 години
Сестра Галева без малко да се окаже под колелетата на полицейската кола когато със тялото си е опитала да защити казана за компоти на един обикновен човечец. Много добра жена...после се оказа че било казан за ракия но това не променя нещата, по-важен е принципа.
32
5
 
11
 
! Отговори
ЧЕКМЕДЖИЯ преди 3 години
Божеее.... тея бият тъпана гаче са фанале бай *** га пълни шкафчето с кюлчета злато!!!
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакай ве, защо ще плащам акциз за това, че си варя? Ами ако си гледам домати ДДС да плащам ли? Ако си варя лютеница или бруля на комшийката сливата трябва ли пак да плащам данъци? Тея управляващи съвсем взеха българина на караминьол. Връткат го както им падне... Или ако си оправям колата в гаража си трябва ли да плащам ддс за услугата? Ненормална работа... Интересчийска.
30
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберугите удариха дъното,не-копаят под него.За пачки и кюлчета злато проверка няма,а за един казан за ракия може и в затвора да вкарат човека.Питам закона позволява ли да си свариш ракия за собствена консумация?Позволявааааа!!! Тогава?
29
6
 
10
 
! Отговори
Майчето преди 3 години
Ама това е казана на баба ми за варене на буркани!Полицаят или ГДБОП или ФБР са я взели под мишница!Върнете поне ракиика та !
28
22
 
19
 
! Отговори
Наглите преди 3 години
Такива са масата протестиращи - вярват, че те могат да нарушават закона и правата на другите, но властта няма право да ги санкционира при нарушение на закона. Нещо са се объркали!
27
14
 
23
 
! Отговори
ейй смешници преди 3 години
какво се правите на интересни-това е Васил ментето,брат на Тишо ментето-криминално проявен и виден протестър ведно с групата на майките с увреждания-нали вече ви е ясно защо лежат по палатките нищонеправещите-за да може всеки решил да бруки държавата да е недосегаем.Защо Васил ментето си мисли че е прав да нарушава закона,и да се крие като мишка в трафопоста(тук гледам даже се чудят дали е крал ток,ама защо се чудите,той затова е там).Плати си акциза,обяви си количеството алкохол-това е начина.
26
12
 
12
 
! Отговори
още ли не си разбрал преди 3 години
До Анонимен 18Не се тревожи,той брат му хвърля домати ,за да може да се извършват нарушения на закона от близките на всички протестиращи(които до един са от крими контингента)
25
12
 
25
 
! Отговори
Само за това няма преди 3 години
да гласувам за Мая, защото тя защитава точно такива тарикати, били му взели казана за компоти!? Не е разбрала горката, не са били компютри, а компоти. А този няма ли къде да се навре, че сигурно и ток си краде!? Давай, нали трябва да има ракийка за почерпка на Мая!