Отново блокада на центъра на София, Орлов мост е затворен

Недоволни стягат голям протест в Пловдив в деня на Съединението
Обновена: 5 сеп 2020 23:38 | 5 сеп 2020 22:56, Анисия Иванова
227
Отново блокада на центъра на София, Орлов мост е затворен
Архив: Димитър Кьосемарлиев

Малко след 20 часа протестиращите отново блокираха булевард "Цар Освободител", като полицията засега не се намесва. Към 22 часа протестиращите блокираха и Орлов Мост, съобщи БНР.

По-рано Николай Хаджигенов благодари на бълраския съд, че е освободил задържаните покрая протестите: "Има един-единствен задържан, който има условна присъда и множество криминални регистрации".

Т.нар. Отровно трио призова за доброволци, които да координират протестите в страната.  

Малко преди 20:00 часа протестиращи блокираха движението пред БНБ, но основните кръстовища остават свободни за движение.

Освен в столицата, протести имаше и в други градове в страната. Не стихва недоволството във Варна, протестиращите издигнаха палатков лагер пред Общината, но за кратко.

А недоволните стягат голям протест в Пловдив в деня на Съединението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми бате сабиргами са кой за и кой против правитвлството почваме се с тукатити и тай ша решиме ...
122
20
 
7
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Важно е да не се разсейваме,сега е момента да изхвърлим един път завинаги свинскотo от ежедневието каквото и да ни струва това.
121
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тцтц, колко безделници има в тази държава.
120
30
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
На милиционерите им беше заповядано от техните начашници да стоят и гледат как агитката ги обижда и хвърля бомбички час и половина. Беше им заповядано да изчакат тези от агитката да си тръгнат след което им беше заповядано да смажат останалите на протеста от бой. Факт.
119
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само един път да паднете от власт...Ще ви се види тясна България!
118
10
 
35
 
! Отговори
До 154 преди 3 години
До АнонименА защо на вас не ви намерят друго място, където няма да пречите? Аз искам да минавам през Орлов мост!!!!!
117
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зарадимилиционерите докарани от провинцията,децата им стоят без бащи и гледат как ги целят с бомби по телевизията,така че не ми обяснявайте, че правите ШИБББАНИТЕ протести за децата ни!!!!!!!!Малоуумни аннархисти, нищо човешко няма във вас!!!
116
4
 
16
 
! Отговори
Край преди 3 години
До 165 нормалните хора стоим настрана от тази борба за власт ... над НАС
115
14
 
8
 
! Отговори
До край преди 3 години
Мноо с *** - арестуваните от милицията не са тези които правиха театъра с бомбичките - тях милицията ги остави да си ходят.
114
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея дето плащат "протестите" ще зи Вземат Парите в Стократен размер ,ако вземат власта ! Тея са свикнали само да Вземат ,а не да дават !
113
6
 
29
 
! Отговори
Край преди 3 години
Хаджигенов благодари на съда че освободил екстремиститеА сега деНали това бяха провокатори пратени от властта за компроментират протестаАко са такива на тях им е обещано да няма наказанияЕ да де ама Хаджи що се радваПострада вика един от мойте хора - какви са тия ТВОЙ хора бе Хаджи
112
7
 
26
 
! Отговори
Апел към медиите преди 3 години
Поне днес да ни оставят на мира с калните истории за протестиращите.Разбирам,че за тях протестите са лесен и евтин начин да си пълнятпрограмите с глупости.Пращаш оператор и многознайко-репортер.който ще пита едни и същи за едно и също,ще ни показва20-30 ул-трасии ще говори за всенародни протести.Платено е,трябва да го правят.По-трудно и изискващо подготовка е да направят истински предавания,информиращи хората каквото ги интересува,но те нито знаят какво,нито как.Моята роля е- друг канал.
111
9
 
3
 
! Отговори
До 158 преди 3 години
Милиционерпреди 1 секунда 0 0Нема да кисна в София до Март - и аз имам семейство и искам да се прибера на село да си гледам жената и децата.#####Ти си съединител, не милиционер. И от теб нищо не зависи. Пояснявам. Съединителя е долния ляв *** на автомобила.
110
6
 
6
 
! Отговори
Милиционер преди 3 години
Нема да кисна в София до Март - и аз имам семейство и искам да се прибера на село да си гледам жената и децата.
109
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите яко плащат на трoловете си да пишат против протестиращите и против собственото си бъдеще, на тях и на децата им.
108
7
 
22
 
! Отговори
Нищо свято няма преди 3 години
за организаторите на шпицкомандите.Дори на светъл общонароден прзаникще пращат ул.трасите си да тормозят хората и да им пречат на свободнатаволя.Ще видим Радев,който неминуемо ще говори някъде,дали ще отворидума в подкрепа на организирания от него метеж.Обзалагам се на 100:1(в къщи разбира се) със сина си,бивш поддръжник на протеста,но "прогледнал",че Радев отново ще оклевети,без доказателства властта,само той е чист.Дали протестърите ще искат "празнична надница"за днес,по кодекса на труда
107
11
 
6
 
! Отговори
До Факт преди 3 години
Фактпреди 7 минути 3 7Милиционерите докарани от провинцията в София да пазят Баце от народната любов не могат да стоят вечно в столицата. Факт.#######Правилно "умник ".Не могат да стоят вечно. Ще стоят само до март месец. Факт.
106
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква блокада на бизнеса и държавата правят тия?Или си намерете обходен маршрут, или ползвайте градски транспорт, нали вече и метростанция Орлов мост има?
105
28
 
6
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Милиционерите докарани от провинцията в София да пазят Баце от народната любов не могат да стоят вечно в столицата. Факт.
104
6
 
33
 
! Отговори
Гонзо преди 3 години
Да се махат тия палатки. И аз искам да ми дават заплата, без да работя, ама не затварям улиците заради тези мои искания..