Протестът в ден 94: Няма да се откажем и да спрем!

Исканията включват още дистанционно и машинно гласуване
Обновена: 10 окт 2020 22:03 | 10 окт 2020 20:01, Веселина Йорданова
251
Протестът в ден 94: Няма да се откажем и да спрем!

94-ти ден на недоволство от управлението на страната. Обичайно в центъра на столицата отново се събраха хора за протест.

"Заедно предизвикахме сериозен международен отзвук за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем", пишат организаторите от т.нар. "отровно трио" в страницата си във Фейсбук.

Те продължават да настояват за оставките на правителството и на главния прокурор.

Исканията включват още дистанционно и машинно гласуване, предсрочни избори, свикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията.

Традиционно протестът премина в шествие и Орлов мост беше блокиран.

Три теми се обсъждаха на протеста. Едната бe изказването на Бойко Борисов за повишения кредитен рейтинг, втората бе свободата на словото и медиите, а третата тема бе изказването на евродепутата Александър Йорданов, който определи протестиращите като "лумпени и простаци".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз едно не разбирам,защо се говори,че всички които искат оставка харесват БСП,ДБ,Радев и т.н.?Сигурно има платени,но има и такива,които искат оставка и нови избори,а дори и нова политическа формация,като не визирам Трифонов и Цветанов.След тези избори,редовни или предсрочни пак ще има протести не го ли разбират повечето?Съвсем нови хора се търсят да управляват,а не вички познати от 30 години.Спрете с това деление на едни или други комунисти както и да се наричат!!!!Съвсем друго искат протестите!
146
5
 
14
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 173Само че тук нещата са точно обратното - който не протестира, го уволняват /шеф води всички на протестите и ако не искаш - вън! / А ЕС не приема факта, че Божков плаща протестите - БСП го защитават! Дали са поели вината върху себе си? - това за тях би било висше признание....Когато човек не знае къде го сърби и къде го боли 1 милиарда евро отиват в гърците - на тях им вярват! /Бог да им е на помощ!/
145
1
 
17
 
! Отговори
bulgartapak преди 3 години
100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии "Свети отец" М-у-н-ч-о с фланелка СССР бутик Болшевик и "Световната революция" на с-о-р-о-с-о-идите.
144
1
 
28
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Протестите били предизвикали международен отзвук за корупцията и беззаконието в България! Интересно кой протестира срещу Гешев, който е изловил 2000 престъпници от които са осъдени нула броя - но не протестират срещу съдебната система, а срещу Гешев!Или може би днес в ТВто Пирински представи цяла папка с корупционни престъпления, събирани 2,3 години - не ги представили на Прокурора,а ги били събирали да ги представят в ЕС! - колко от тях са измислени е друг въпрос,важното е да се очерни България
143
1
 
26
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Заедно предизвикахме сериозен международен отзвук за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем"===Нищо не сте предизвикали. Черепа, вашия работодател плати на една испанска социалистка да прочете една резилюция пред европарламента, която бе отквърлена с мнозинство и отгоре на всичко беше с пожелателен, а не правов характер....Хахахахаха, смешници *** :)))))))))
142
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Koйто протестира остава без работа е това е истината.
141
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 3 години
ХахахаАбе, петолъчниците, не трябваше ли Борисов да подаде оставка още преди 3 месеца бе?Още когато Румен Юмручето се изхлузи от президентсвото с вдигнато юмруче, пишехте, че Боко ке падне!Отивайте пред Пасольството и молете губернатор Макаров да ви подкрепи, че без санкция от Матушката ви, няма да има оставка!!!
140
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г"ласувай за партията на безпартийните..."Бе ти бавноразвиващ ли си?
139
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези се правят,че не получават пари от черепа,също като лъжецът Софиятски, чиято дъщера харчи мръсните парите на свекър си и двамата с баща й,се правят,на ни лук яли-ни лук мирисали.
138
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никоя партия не е безпартийна,ако се финансира от червена мутра,каквато е черепа.
137
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 162,165 Наричай я,както искаш,но тази партия вече е финансирана,т.е.нейните бъдещите членове и сегашни метежници, с парите на убийци,подсъдни ,бегълци от закона,изнудвачи,комунисти служещи на Русия.
136
0
 
27
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
А, като спре Дубайската субсидия, ще спрете. Де ще идете!
135
19
 
1
 
! Отговори
До 162 преди 3 години
От двама ни само ти си на хапчета и пишеш глупости разбирам те щом си с шизофрения ,аз ти казах как стоят нещата скоро ще се създаде партията на безпартийните и ще разбереш как стоят нещата така,че си забравил хапчетата си
134
6
 
5
 
! Отговори
До 124 преди 3 години
Ще ни оправи само сегашния Левски младия премиер с харема като направи партията на безпартийните а не Трифонов,Цветанов,Нинова,Иванов и тнт той има духа на Левски в себе си а те гледат да купят нов апартамент или да имат нов балет или нов Техноимпекс,хотел,сарай и тнт
133
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуниста мечтае за власт както руснака за американска виза и бездомната котка за Уискас.
132
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партия на безпартийните!?!? Някой не си пие хапчетата навреме и пише глупости!
131
13
 
3
 
! Отговори
До 103 преди 3 години
Гласувай за партията на безпартийните ако се създаде до тогава, ако не се създаде до тогава не гласува за никой, или и ти си като идола ти чалгаря щом искаш него да избираш е избирай го ама после няма да остане кой да го сваля всички ще са емигрирали
130
11
 
1
 
! Отговори
До 111 преди 3 години
Не си познал имаме си млад премиер с харем и партия на безпартийните , той ще спечели да не кажа с 100% ,но с поне 50% 60% а чалгаря ти ще вземе 5% 6% наи-много 7 8%
129
10
 
1
 
! Отговори
До 88 преди 3 години
Ще избираме нашия премиер с харема като направи партията на безпартийните другите искат само парите а той иска да оправи държавата и да се вдине стандарта
128
0
 
24
 
! Отговори
Маджо съм преди 3 години
Алоо, Сбабикян!ало....... 1-2-3проба-проба - чуваме ли се?Какви 150 000? Черепа плати за 260 000 пътуващи протестиращи. Къде са сезонните протестиращи? На 16 октомври ако няма 260 000 ще ти търся лично аз ресто за фалшивите новини! Ще те намеря под дърво и катун. ПоръчАли сме 260 000 тениски за работниците. Ако не изкараш хората - закривай цирка докато си жив!И стига с това кино!Довечера идвам да броя катунарите до шадравана. Ако са под 200 човека ще си копаеш дупката сам, чули ме-Сбабикян?