Затварят част от Околовръстното в София заради мащабен ремонт

АПИ: Ще се въведе временна организация на движението
13 окт 2020 07:40, Анисия Иванова
17
Затварят част от Околовръстното в София заради мащабен ремонт
Снимка: БГНЕС

Ремонтът на два участъка от Северната дъга на Oколовръстния път в София започва от днес. Общата им дължина е 3,8 км.

Заради ремонтните дейности от днес се въвежда временна организация на движението, а същинските строителни дейности започват от сряда, 14 октомври, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Заради ремонтните работи движението в двата участъка ще бъде спряно.

Първият участък е след пътния възел със Северната скоростна тангента при 6-ия километър и е до кръстовището за с. Мировяне и кв. "Требич". Втората отсечка, която ще се ремонтира, е след кръстовището с второкласния път Нови Искър – Своге – Мездра и завършва преди кръстовището с ул. "Хаджи Димитър" в Нови Искър.

Трафикът за Своге ще преминава по бул. "Рожен" в София, през кв. "Требич" и Нови Искър. За тежкотоварните автомобили, движещи се по околовръстния път, е предвиден обходен маршрут през ул. "Чепинско шосе" в София и Северната скоростна тангента.

В двата участъка на Северната дъга на Околовръстното ще бъде извършена цялостна подмяна на пътната настилка, ремонт на съоръженията, подобряване на отводняването, подмяна на пътните знаци и полагане на нова хоризонтална маркировка. Очаква се ремонтните дейности да приключат до началото на зимния сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Льольо преди 3 години
Неграмотният бай *** не прави разлика между Северната ТАНГЕНТА (открита през 2016 г. и официално част от автомагистрала Европа, ограничение 120 км/ч) и Северната ДЪГА (ограничение 60 км/ч), строена по времето на комунизма и непипната от тогава. Обаче да разправя за шкафчета, ремонти и т.н. е национален спорт за същият този ***.
14
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До AЕ, 2016-та са открили Скоростната тангента!!!! Не са отрили Северната дъга на Околовръстен път! Тя е от тошово време!!!! После се обиждай на "матреаал", "тооолупи", "***" и т.н. "Тангента" знаеш ли какво е? Знаеш ли "дъга" какво е? Колко имаш по геометрия?
13
4
 
0
 
! Отговори
A преди 3 години
До Анонимен 13Че прочети това от 2016 г., бе ***:https://***/bg/a/view/otkriha-severnata-skorostna-tangenta-57432Само 3 години от тогава са минали.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Ей, ***! Тук пише за СЕВЕРНАТА ДЪГА на Околовръстен път. Дееебил радев! Отвори картата и виж къде е Северната тангента и къде е Северна дъга на Околовръстен път. То като си настроен да плюеш всичко, няма значение какви са фактите. Как нормален човек може да дойде да управлява това диво племе! Всеки друг му е виновен, само не и супата в кухината! Ама не заслужавали това, ама не случили на онова! Да, бе!
11
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1. Северната тангента е пусната 2015-та (първия участък)2. След пет години е за ремонт3. Изчакаха есента, да почне училището и да се върнат хората от морето, та да почне ремонта4. Всякакви коментари са излишни
10
6
 
8
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Някой гербер пак ще пълни гушата , бързат!
9
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Защо да не си пълни"шкафчето"? Като работи да си го пълни. Оправи Петрохан. Сега ще направи Видин-Ботевград. Ще довърши и Хемус. Доган за какво взе един милион и кога? Цанков камък 7 години след пускането му бе за ремонт!!! При това 1милиард лева за 80 мегавата. Какво ще кажете разбирачи? Първоначално е сметнат за 440милиона лева. Та хайде пак смятайте пътищата на ББ. Да не говорим за Южен поток. Дойде Орешарски, айде с 40% нагоре!!! Добре, че го спряха.
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради короната се прави! Сакат да ни затворят по градовете!
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шкафчето се пълни, в турско чорбаджиите са били по страшни от турците за народа си. Те и след освобождението се наместват във властта. Ето сега най долната измерване в управлението. Жалко е да се гледа повторение на най жалките години в историята ни.
6
5
 
8
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 години
Някой хора от форума не могат да направят разлика между Северна дъга и Северна тангента,но готови да плюят.Като сте *** има Гугъл!
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толупите мрънкачи се събудиха. Вижте участъците и вижте от кога не са пипани! Навсякъде се подговят пътищата за зимата. Как няма да ти струва двойно ремонта на Ст.Загора-Чирпан, като трябва да махнат и основата, и отново да направят пътя. При това не с пепел както го направи Гагаузов 2007-***. Затова сега го повишиха в БСП. Двойна работа и с друг материал. Дунавска ХЪЛМИСТА равнина. Там са тунели, видукти. Не е като Тракия! Мрънкала! Виадуктите бяха пред сриване! А парите похарчени през годините!
4
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега го ремонтират, че има пари за харчене, след 2 години ще почнат да го разширяват за почти същите пари, После пак ще го ремонтират. Важното е да се усвояват големи суми пари.За това няма периодични ремонти за поддръжка, понеже като е разрушено, по лесно се оправдават големите разходи.
3
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е те нали до скоро режеха ленти там.Кога стана за ремонт отново толкова бързо?
2
6
 
9
 
! Отговори
Компас преди 3 години
За тежкотоварните автомобили, движещи се по околовръстния път, е предвиден обходен маршрут през ул. "Чепинско шосе" в София?!?!Та той сега е в ужасно състояние.. Евала България!
1
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гарантирано от ГЕРБ тиквата ряза лентичката преди 4 години.