Части от "Лозенец" остават на сухо в понеделник

Причината - монтаж на спирателен кран
1
Части от "Лозенец" остават на сухо в понеделник
Снимка: Софийска вода

На 26 октомври 2020 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на адрес пл. „Проф. Васил Геров“, ул. „Крум Попов“ и ул. „Акация“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Розова долина“ от пл. „Проф. Васил Геров“ до пл. „Папа Йоан Павел II“
ул. „Калиакра“ и пл. „Папа Йоан Павел II“
ул. „Крум Попов“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Синчец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:
ул. „Розова долина“на кръстовището с ул. „ Калиакра“
ул. „Крум Попов“ на кръстовището с ул. „ Милин камък“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


1
Още по темата: водаСофийска вода
Още от София
Софийската опера затваря врати до 8 ноември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
1
 
! Отговори
Е и преди 4 седмици
Там и без друго не се къпят.