Спират водата в част от софийския квартал "Лозенец" в понеделник

Причината е подмяна на спирателни кранове
8 ное 2020 10:56, Елка Василева
2
Спират водата в част от софийския квартал "Лозенец" в понеделник
Снимка: "Софийска вода"

На 9 ноември 2020 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района между:

ул. „Акация“, ул. „Розова долина“, пл. „Папа Йоан Павел II“ и ул. „Милин камък“ и ул. „Кокиче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък“ и пл. „Папа Йоан Павел II“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Продължават да дезинфекцират спирки и подлези в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като спират водата хората няма да си мият ръцете ще скочи бройката на корона вируса и също и на хора заразени с хепатит болестта на мръсните ръце.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А цяло лято ботоксова Юрдана къде дрема?