Маскирани биха с палки 14-годишен, взеха му колелото

Момчето е с наранявания по тялото и главата
13 ное 2020 15:00,
36
Маскирани биха с палки 14-годишен, взеха му колелото
Откраднатото колело

Маскирани биха и откраднаха колелото на 14-годишно момче в Северния парк в София. За престъплението разказа бащата на младежа във Facebook.

В четвъртък детето карало колелото си в парка, когато двама маскирани го нападнали. Пребили го с палки и ритници. След това отмъкнали велосипеда и избягали.

"Не е важно какво материално е откраднато, важно е, че е открадната свободата на нашите деца да играят! Днес е той, утре ще има и други жертви!", пише ядосаният баща в мрежата.

Момчето е с наранявания по тялото и главата. Случаят се разследва от 9-то районно управление, извършителите се издирват.

Той призовава всички, които са виждали колелото и знаят нещо за случката да се обадят в полицията. Родителят предлага и възнаграждение за информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛЛЦ. За това колело са се намерили по-едри бандюги. 100% са българи.
12
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Човек с колело vol.1"Правиш си сметка, внимаваш, пазите се и такива неща + да има набити бяха често случване"Типичната българска реакция. Ако има проблем - пази се от него, ако някой е засегант,кажи му че е загубен, а ти си пипни челото с пръст, за дапокажеш че имаш "акъл" и свий в малката си дупка.
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко е странно 14 годишно момче да кара толкова скъпо колело, но по-важното е да намерим тия хубавци и да си получат боя, ама от тоя бой дето изгражда
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Ако е то тия не са кокошкари, ами много добре са знаели какво крадат, което обяснява и това, че са били маскирани и т.н. Това си е едра кражба. Това колело струва колкото прилична кола втора ръка.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Човек с колело vol.2Виж, не всички сем расли в гетото, в което си бил забатачен ти ...
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Човек с колело vol.1В южния парк ми се струва сравнително спокойно. Най- зле е западен, поради непосредствената си близост до един римски квартал. Наистина хубав за каране парк, голям, с множество "планински" пътеки, но се навъртат доста групички тъмни италианци, което си е доста опасно. Да не говорим за незаконната сеч. Полиция разбира се няма, те протестират за заплати за добре свършена работа.
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНАмам как? Нали Гешев реши окончателно проблемът с битовата престъпност?
6
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОТ НАЧАЛОТО НА НОЕМВРИ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ НАРАСТВА!!!АЗ НЕ ОБВИНЯВАМ КОРОНА ВИРУСА А БОРИСОВ , ЗАЩОТО ТОЙ СЪСИПА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО И ПОСЛЕДВАЛИТЕ ФАЛИТИ И ДЪРЖАВАТА ОЩЕ НЕ СЕ Е СЪВЗЕЛА!!
5
18
 
1
 
! Отговори
Човек с колело vol.2 преди 3 години
И нямаше социални мрежи за тръбене. Един MTB форум.Стегнете се малко.Както се случваше бой в училище, бой за какво ли не с палки по сред центъра, така и да ти вземат колелото.Сега,това е изключение. Бъдете благодарни на израстването на обществото ни дори до това(не полиция).
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПод снимката пише, че е то. Жалко, наистина скъпо колело (само вилката струва колкото среден клас твърдак), взето наготово от някакви ***.
3
1
 
15
 
! Отговори
Човек с колело vol.1 преди 3 години
Здравейте,на 30 съм. Когато бях на 14 си мечтаех за хубаво колело. Имах късмет и успях за около година да събера пари от всякакви поводи и да си купя колело на 16 - Drag Bomb - 450лв.И тогава имаше тинейджъри на мойте години, които караха далеч по-скъпи колела, но бяха много по-малко на брой от сега. Всеки тогава знаеше,че стъпи ли сам в Южен Парк и остане ли по тъмно, е вероятно да си тръгне без колело. Правиш си сметка, внимаваш, пазите се и такива неща + да има набити бяха често случване
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колелото на снимката ли е откраднато, защото ако е то това конкретно струва много хиляди евро.
1
0
 
26
 
! Отговори
Мен преди 3 години
аз бих им счупил краката ако ги намеря