Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"

Всички се възмущавали и снимали, никой не подал сигнал
17 ное 2020 09:32,
201
Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"
Снимка: БГНЕС

Снимка на току що заклано агне, закачено на оградата на игрище в столичния кв. "Мусагеница", предизвика вълна от възмущение и коментари в социалните мрежи. Убитото животно било окачено на метри от прозорците на два жилищни блока. Според очевидци "жертвоприношението" е станало пред очите на многобройна публика, излязла по терасите на близките сгради.

"Предполагам, че много хора са видели това действие. Явно човекът си е заклал агне за Заговезни", обясни очевидец пред Нова тв. "Или шиле или агне беше, но явно ще заговява човекът", допълни още той.

"Подобни дейности не трябва да се случват на публични места, на метри от детска градина. В социалните мрежи има стотици коментари по темата, но няма нито един подаден сигнал в общината или на 112", коментира зам.-кметът на Район "Студентски" Искрен Арабаджиев.

Арабаджиев апелира гражданите да сигнализират за нередности, дори това да е в извън работно време или в почивен ден. По думите му, ако имало сигнал, органите на реда щели веднага да разтурят "ритуала".

Подобни "жертвоприношения" оказва се не са рядкост в квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
джендърските простотии ще погубят света. Какво като е заклал агне? Аз съм израсъл на село - гледахме овце, агнета се колеха по празници.. Помагах на баща ми да ги дерем и разчленяваме... Няма нищо ненормално в това. Затова се отглеждат тези животни - в 5 клас се учи кога е възникнало скотовъдството и уседналия начин на живот..
27
6
 
13
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
Този наистина е прекалил , но и ?-джендърите са пълна скръб , вече и шиле от агне не разпознават. Като малък на село я кокошка ти даваха да оскубеш, я свински джигер да миеш, я с помпата да помогнеш да одерат някоя животинка, ама телевизията почваше в 17ч и анимационни гледахме в предаването на Кеворк
26
6
 
9
 
! Отговори
селянин преди 3 години
бря бря кат ми додат на гости питат има ли още едно ягне да изпечемабре ора отдека мислите са мръвките у магазиноа па у франсето колят ора на улицата ама ного ного не се възмущавате
25
11
 
21
 
! Отговори
ss преди 3 години
Не че одобрявам или осъждам...ама да питам. Каква е разликата, ако се е случило "на село" ?Там съседи няма ли ? Деца няма ли ? Или там къщите са насред полето на разстояние от по километър една от друга и на никой няма да бъде "притеснен" ? Всички набивате мръвки (еле пък след месец), но всички са много отвратени, като видите от къде идват (не, че не знаете....ама).....що се правите на първенюта...не мо'а 'а рАзбера ?Който не му понася -> да не гледа.
24
8
 
15
 
! Отговори
Голям праз преди 3 години
ахам, те, Чистите, чуФствителни и Деликатни граждани агнешко не консумират, кисело зеле не гласят, консерви не затварят. Живеят на вегетация и чиста енергия. Тор не ринат и си бърчат носа от миризмата, но децата им всеки ден ринат екскрементите на кучкаро-коткари в пясъчника. Всичките са родени от епруветка, в тъмно мазе и никой никога не им е сменял на*сканите пелените и не ги е зървал докато не са станали изтънчени и приятни за гледане, облечени с токчета матрони и качени на джип мутри
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Питам 18Защо да вадим вода от 9 кладенеца, че да оправдаем нашата си простотия ?!?
22
0
 
7
 
! Отговори
what the ,, преди 3 години
По това време има шилета, агнетата са напролет.
21
0
 
2
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
До 1914 15 Този дето прави секс с маска ли е или не ?
20
5
 
9
 
! Отговори
Rambo преди 3 години
Народ - не, стадо овце!!!! Пред децата ви колят, вие снимате и цъкате, нито сигнал, нито саморазправа...
19
7
 
2
 
! Отговори
ЦИТАТ преди 3 години
"Предполагам, че много хора са видели това действие. Явно човекът си е заклал агне за Заговезни" - явно, че не се е случило на публично място, а някой ПРЕДПОЛАГА, пък гъвкавите китки тръпнат от ужас. Аз пък ПРЕДПОЛАГАМ, че човекът го е закупил от лицензирана ферма, където е било хуманно умъртвено, и одрано според предписанията на европейския съюз.
18
5
 
4
 
! Отговори
И ко преди 3 години
Заклал агне, защото не е имал пари за теле.
17
4
 
6
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Защо не се възмущавахте от снимките на пазара в Ухан ?
16
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е, че в София се завръщат старите български обичай. Сега преди Коледа като заквичат прасенцата...
15
5
 
20
 
! Отговори
1914 преди 3 години
а в нашия блок едни правят секс, представете си...
14
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя софия си е нужник от най-висока степен. Пародия на европейска столица. Това си е нормално за там. Който нормален човек е имал нещастието да живее там, при първа възможност е късал с 200. Живея си в "провинцията" и ми е супер и от към доходи и от към цена на живот, и не се занимавам с гъчканица и простория. Който няма мозък да си стои.
13
3
 
2
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
комплексар аз съм от София и какво от това, лъжа ли за написаното от мен????? Явно ти не си стъпвал тук и работа, която работя съм сигурен, че неможеш да си я позволиш. Пътувай малко извън страната да видиш лак изглежда нормалния свят!!!. Със здраве!
12
3
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Ти да видиш какво става на курбан байрама, София се превръща в една голяма кланница на открито. Около 100 хиляди животни се колят всяка година. Иначе що зам.кмета не се обади тогава, а се обажда на Заговезни?
11
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече джендърството може да парадира по пернати прашки в центъра на града, пък най-естественото нещо, да си заколиш добитъка, предизвиква обществено възмущение. Къде сбъркахме...
10
3
 
14
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
До 4 То пък у Софето саму най кадърното и образованото работи! Най големите тикви от наше селу отидоа а работът и живеят у Софето.
9
8
 
13
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
Е и ?В мазето ли да го заколи ?