Кучешки вой, умрели палета през балкона... Ад в столичен блок

Съседи обвиняват собственичката на животните в лошо отношение
16 дек 2020 12:55, Петя Славова
39

Кучешки вой тормози жителите на блок в столичния квартал "Сухата река". Съседи обвиняват собственичката на животните в лошо отношение, както и липсата на адекватна грижа.

Хората в жилищния блок от много време не спят спокойно. Събужда ги лаят на кучетата от апартамент на 10-ия етаж.

"Не се издържа, лаят, вият по цяла нощ. Две големи и няколко малки, едни умряха и тя ги хвърля от балкона", каза пред Bulgaria ON AIR домоуправителят Антоанета Вангелова.

Тя разказва още, че има и сериозен проблем с хигиената в боксониерата.

"Нямаше вода, нямаше ток, няма нито тоалетна чиния, всичко тече надолу на 9 ет. Опитваме се да разговаряме с жената, която е собственик на апартамента, но никой не ни отговаря", допълни Антоанета.

От ситуацията се оплакват и други хора от блока.

"Проблемът тук е първо от страна на живущите, от страна на целия квартал и самите животни, които се мъчат, това се разбира по воя", сподели живеещата в блока Мария Димитрова.

Хората многократно са подавали сигнали до различни институции, но проблемът си остава.

"Сезирала съм Столичен инспекторат, "Екоравновесие", "Четири лапи", Общината. Полицията вдига ръце и казват: "Ние не може да влезем". От "Екоравновесие" казват: "Трябва доброволно". 7 години пълен ад", допълни Мария Нуамеруе.

През миналата година от отдел "Екология" на район "Подуяне" са извършили проверка по сигнала, но нарушения не са открити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костовизма ни превърна в диваци.
14
23
 
5
 
! Отговори
ХулиГаню преди 3 години
Като малки обожавахме да вържем на опашката на някой песс Тенекеджиева,после му наабивахме един шутт в гъзза и песа виеше и бягаше докато баялдиса, ние се търкаляхме по земята от смях, голямо веселие беше.....
13
5
 
6
 
! Отговори
Гербер преди 3 години
И какви са функциите на чорапа !!Освен да взима 13000лв друго нищо!!!
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората в белите страни са решили проблема собствениците са длъжни паспорт ваксинаций и чипове няма на село няма, в града на всички което няма в приют не на улицата
11
0
 
13
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До м даааПрав си. Дай ми акъл как да постъпя с комшията на село, който преди 6-7 години си взе куче и скоро го пусна, щото вече не го иска. Как да му забия шута? Друго куче, бременно скоро го захвърлиха пак до нас. Роди си малки. Сега ги храним, поим. Комшийското и то вече е наше. Четох някъде - "Някои хора са живи, просто защото е забранено да ги свитнеш". Като ги кълнеш казват не е хубаво. Какво да правя? Господи помогни!
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 6До 9Не му се връзвайте. Той на всяка статия пише все това, едно и също. Изглежда е влюбен в президента, но Радев е мъж, а не мека китка... Та затова май злобее така.
9
20
 
5
 
! Отговори
Геновева преди 3 години
Аз си имам двайсетина котенца в апартамента които ме обичат и не могат без мен и нямам намерение да ги изоставя заради бездушни, зли и безсърдечни люде! И на мен ми пречат ревовете на бебетата им ама не се оплаквам!
8
3
 
4
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Какво общо има президента с това? Голям разбира стана, а дори незнаеш какво правомощия и функции има Радев. Вземи прочети какви точно са функциите на президента и тогава коментирай. Какво е направил на държавата, освен че каза на оня *** че за нищо не става.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема такава нечовешка ***, като тукашната...
6
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При румен радев е така! Превърна ни в кучешка държава, оставка МОМЕНТАЛНО!
5
2
 
26
 
! Отговори
м дааа преди 3 години
издебвате я като излезе - един ритник на вратата и готово. Аз съм човек с хората, с разни дребни тарикати дет не плащат стълбище или откачалки се търсят подходящите решения
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора НЕ познават законите. При елементарно гласуване и съгласие на 70% от ОЧ се входира жалба в СРС и се изселва с полиция собственичката. Simple as that. Тествано и работи.
3
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България при пазаруването на апартамент в даден блок клиента трябва да минава през психо тест.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Не бе, това са нормални българи живеещи в блокове!
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Електората пoдивя съвсем