Част от "Дружба" 2 остава без вода в петък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от квартала
21 яну 2021 09:33, Красимир Ангелов
1
Част от "Дружба" 2 остава без вода в петък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в  част от жк. "Дружба" 2, съобщават от дружеството. 

На 22 януари 2021 г. (петък) във връзка с ремонт на уличен водопровод до бл. 317, жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 313, бл. 316 и бл. 317. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 313.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.


“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Таню преди 2 месеца
никхакъфпрублем