Катастрофа с патрулка в София прати полицаи в болница

Инцидентът е станал на кръстовище
29 яну 2021 13:15, Ния Христова
18
Катастрофа с патрулка в София прати полицаи в болница
Снимка: Pixabay
Полицаи пострадаха при катастрофа с автомобила им на кръстовище в София, съобщава bTV.
 
Очевидци разказват, че патрулката е минала на червено през кръстовище с включени светлини и звукови сигнали. Шофьор на друг автомобил не е видял полицейската кола и се е ударил в нея с голяма скорост.
 
Шофьорът на цивилната кола е невредим. Униформените са откарани за преглед в Окръжна болница. 
 
По първоначални данни няма тежко пострадали, но материалните щети са сериозни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Интеграл от Хикс 2 преди 3 години
Ушевите пак са тръгнали на частно. Все си мислят, че писаните закони не важат за тях, ама тези на физиката (за тази наука не са и чували) ги касае. Особенно в Град София, където всичко се вижда и коментира. А коментарите за набедените за "полицаи" са: слабограмотни, без трудови навици, мързеливи, крадливи, завистливи............П.С. За толкова са училили........ЧАО
14
0
 
3
 
! Отговори
Законът преди 3 години
Чл. 92. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак, който изисква това, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;...(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение ... задължението да управляват по безопасен начин.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли защо, когато два младопенсиониращи се рушветчийстващи 2лупа, управляващи автомобил без да спазва никакви правила, норми и закони, без колани и говорещи по телефона, катастрофират, се изсипват още петнадесетина двойки шуробадженакорушветчийски лапачи. Сигурно да замитат следите.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Минута след удара , преди да дойде линейката вече имаше десетина полицейски коли. И двете ударени (перпендикулярно) коли са били с 30-40 км в час. Всичките аербеци на полицейската Шкода бяха отворени , а вътре полицаите без колани (за да са бързи като гонят престъпници) изглеждаха доста зле.......
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото в тази новина, е че няма загинали. Нали така каза тиквата. Не са проблем големият брой загинали в катастрофи, проблем са големият брой трайно увредени.
10
1
 
3
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Ти чети малко статията, за това се намалява, че незнаеш кой ще премине на червено и като минеш бързо и става мазало. Аз и на зелено се оглеждам е за такива калъфи като теб. Защото полицаят трябва да има едно на ум винаги като минава на червено с сигнализация, е такива като теб спът и минават.
9
1
 
6
 
! Отговори
От бореца преди 3 години
Башибозуците си мислят, че са със самолет ✈.!.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МммПрочети няколко пъти статията бе Mayгли, а после дай компетентно мнение.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
8Ммм"Така е трябва да им осигуриш преминаване, но не може през кръстовището да минаваш с 100.Колко и да съм ги наблюдавал по Европата, кола със специален включен режим, винаги през кръстовище леко намалят"Всъщност, в статията пише, че другият шофьор не е видял полицейския автомобил и го е ударил с висока скорост! Другият...с голяма скорост.
6
2
 
12
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Така е трябва да им осигуриш преминаване, но не може през кръстовището да минаваш с 100.Колко и да съм ги наблюдавал по Европата, кола със специален включен режим, винаги през кръстовище леко намалят,но наще ушеви откъде ще знаят.
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама разбира се- за тях правила и закони не важат защото са полицаи.
4
5
 
14
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Има специално обяснение в закона какво значи патрулка, линейка, пожарна и какво се прави, когато е с включени сирени. Накратко, не само, че може да мине на червено, но и всеки е длъжен да им осигури преминаването. Макар че е добре шофьорите на такива да си имат едно наум при преминаване на червено.
3
8
 
17
 
! Отговори
Пурко преди 3 години
Включените светлинни и звукови сигнали не са гаранция, че всички са го чули и видели. Добре, че не се е изсилил да мине през ЖП прелез с пуснат абариера, та машинистът да не го чуе..
2
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бях свидетел на случката полицията мина на червено.Те са виновни.
1
6
 
16
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Тoлyпа си чопли телефона докато кара и няма как да види автомобил с включена светлинна и звукова сигнализация. Няма и как и да го чуе, заради чалгата, която дъни до дупка. Абе, поредната драма на типичния представител на простолюдието.