Танцова школа остана без зала заради неплатен наем

Залите бяха затворени заради ограничителните мерки
16 фев 2021 11:56, Ния Христова
13
Танцова школа остана без зала заради неплатен наем
Снимка: Pixabay
В столичния район "Красно село" около 40 деца ще останат без зала за тренировки по модерни танци. Причината е нарушаване на договора между местната община и собствениците на танцовото училище, съобщава Нова тв.
 
7-дневният срок, в който помещенията е трябвало да бъдат освободени, също е изтекъл. 
 
От управата на центъра твърдят, че не веднъж са искали среща с районната администрация, за да бъдат договорени нови срокове за погасяване на задълженията, но това така и не се е случило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
гепаджиите преди 3 години
правилно отбелязват по долу министерството на спорта само буха пари при футболисти , илиана раева и силови спортове , това за детски спортни зали и други занимания на деца забравете и то влага пари без резултат
12
1
 
2
 
! Отговори
общината преди 3 години
ами редно е общините да разрочват задължения да не са търговско дружество
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то танци танци ама както казваше дядо ми иска и мотика
10
2
 
2
 
! Отговори
г преди 3 години
Много хубави лозунги говорите, само че примерно ние от година чакаме две известни фирми да си платят входната такса, а те си траят като пръднал в рейса.
9
1
 
7
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Явно някой е предложил повече
8
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми що не са си платили наема??? Няма кво да се оплакват сега. КВартирант ако не спазва договора, не си плаща наема и режийните разходи - разбира се че ще бъде изгонен. Аман от търтеи, дет все чакат някой да им даде нещо, да им плати сметките, да им плати наема. Няма вече, край, свърши. Който иска пари - да работи. Това е.
7
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Да, колега #6, социализмът свърши. Всичко е пари-стока-пари прим и няма място за хуманизъм.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като изгонят школата, колко ще спечели общината от бъдещия неясен ползвател? Или вече някой е спазарил мястото? При положение че същата тази държава облекчи мерките по наемите, общината толкова ли зависи точно от този наем? И няма как да се намери компромис, нищо че работят от години и занимават деца. Къде са социалните и образователни функции на общината или всичко е пазар
5
8
 
2
 
! Отговори
аа преди 3 години
Нормално положение. Плащаш и ползваш. Не плащаш не ползваш. Тези деца са заплащали такси на шкоклата за времето преди да са затворили заради вируса. Защо школата не е плащала за залата -те си знаят. Сега се правят на ущипани госпожици. Кой ще ги търпи да не плащат за залата? И какви отсрочки до сега не са платили и лев, сега отсрочки.
4
6
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Нищо лично. Просто бизнес. Икономическата логика на капитализма повелява школата да си търси друга зала.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България държавата помага постоянно на разните посредствени футболни клубчета чийто титулярен състав има българи само за да изпълнят квотите докато за децата възможност за спорт няма. Левски, ЦСКА, Лудогорец и т.н. не трябва да получават нито стотинка от държавата. Ако ползват държавни имоти, нека да е на пазарни цени.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемия или не, чиновниците трябва да си получат заплатите и бонусите към тях. Дреме им за частния бизнес. Ако трябва, ББ ще вземе още няколко милиарда заем, но на верните си чиновници заплатите ще ги подсигури.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се обърнат към Ристьо Маджов, кметицата е от неговата партия, целия квартал е пропищял от нея