Сигнали от Helpbook: Разбита улица, кофи без дъно, незаконна канализация...

Подайте сигнал в платформата, ако видите нередност
20 мар 2021 17:22, Анисия Иванова
17
Сигнали от Helpbook: Разбита улица, кофи без дъно, незаконна канализация...
Снимка: Helpbook

Сред постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info се сблъскваме с поредния градски абсурд. Новоизградена ключова улица в район "Студентски" съвсем скоро след асфалтирането й е превърната в "лунен пейзаж". "Улицата, на която живея, беше новоасфалтирана преди около година и половина и вече на 2-3 места има сериозни пропадания и дупки и постоянно преминаващите тежкотоварни камиони. Ясно е, че няма да бъде преасфалтирана, но поне бихме искали да се запълнят кратерите.", завършва сигналът.

Проблем с контейнерите за смет имат и жителите в квартал „Горубляне“. Същите не са сменяни повече от десет години и състоянието им отдавна е далеч от задоволително. Опазването на чистотата в района е силно затруднено заради разнасянето на отпадъци от вятър и животни, както и липсата на дъна и капаци на кофите.

Сигнализираха ни за разкопан асфалт в град Бухово заради прокарването на незаконна канализация. Молбата е за извършване на проверка и санкциониране на нарушителите. Нерегламентиран ремонт се извършва и в квартал „Редута“ Авторът на сигнала се опасява, че се рушат стени, като има опасност някои от тях да са носещи и моли за проверка, тъй като има опасност от нарушаване на конструкцията на сградата.

Завършваме днешния обзор със сигнал за опасен капак на улична шахта. Във видеото се вижда, че същата издава странен шум, след като премине МПС през нея, с което смущава не само живущите наоколо, а и преминаващите пешеходци и велосипедисти. Молбата е за адекватна реакция и бързо отстраняване на проблема.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Счетоводител преди 3 години
Гласувайте за Курнелката жената е готова да легне и запълни дупката да може да се возите гладко ...вервайте и !
13
1
 
3
 
! Отговори
Издънкова преди 3 години
Борис Бонев ще Ви оправи голямата празна надежда
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мале малеХаха верно за Пулицър. Дори кофа без дъно и капак!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Картичка " както каза премиера ,ама едни 20 милиарда се окрадоха
10
0
 
8
 
! Отговори
Niki преди 3 години
Нищо не ме учудва вече в тази страна. Не мога да се сетя за нещо което се прави както трябва. Няма желание и дори жалък опит да се постарае някой за нещо да стане хубаво. Ей така да е добре свършена работа дори за лично удовлетворение. Важното е да се вземат парите пък другото няма значение. След време тук ще преобладава само малцинство на помощи и хрантутници на държавни позиции. Много много жалко :(
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама и вие пък. Нали хванаха шпионите. Отсега нататък България ще стане като Сингапур.
8
1
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 години
Абе разбита разбита ама Ауди и БМВ паркирани и иде по дупките Мерцедес.При вторите по ум след евреите е така. И в Косово също. Диващината ни е присъща още от Хан Аспарух
7
0
 
11
 
! Отговори
. преди 3 години
Така са улиците в цяла България. А да не говорим за селата там вече не се вижда и асвалт.Герберите иначе вземат данъци.
6
1
 
10
 
! Отговори
Гербераст преди 3 години
Деева и путинизите деева,немат угодия!!!Нашия Бок не спи и работи за благоденствието и рахатлъка на чекмеджетата,а те само мрънкат!!!
5
0
 
10
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Много по лесно и малко ще пишете за това което ни е на ред ,защото почти нищо няма такова !!!!!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, весело е в Резервата!
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко което се прави кара две години най-много, погледнете ремонтите по главните улици в областните градове плочките как са пропаднали, а пък за тротоарите ако изкарат една година е добре,великите магистрали също са така що така бе лоши матреали или кво.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква незаконна канализаци!!! Цели маАли са с незаконни къщи тия седнали за една тръба да пишат.
1
3
 
4
 
! Отговори
Мале мале преди 3 години
Кофа без дъно...Това е достойно за Пулицър. Никой не е забранил на селяните да си купят нова кофа, ако изтърбушат старата.