Оголен кабел стърчи до шахта в квартал "Люлин"

Не е ясно дали по него протича електричество и дали е опасен
31 мар 2021 11:10,
16
Оголен кабел стърчи до шахта в квартал "Люлин"
Снимка: БГНЕС

За пореден случай на оголен кабел, който излиза близо до тротоарна шахта в столицата, сигнализира БГНЕС.

Мястото е бул. "Луи Пастьор" в столичния квартал "Люлин" 9, а шахтата се намира в непосредствена близост до спирка на градския транспорт. На снимките се вижда, че кабелът е напълно оголен, но не е ясно дали по него протича електричество и дали е опасен за преминаващите пешеходци. При всички случаи обаче той трябва да бъде обезопасен.

В средата на февруари 16-годишно дете загина от токов удар на тротоара пред столична болница. Въпреки проверките на институциите, подведени под отговорност все още няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Истина преди 3 години
На запад от рая, това е нормално!
11
0
 
1
 
! Отговори
Ами до Ристу преди 3 години
Не е вярно това, много пъти някои кабели се отрязват и разкачват от ел-мрежата завинаги. По принцип дори в такъв случай не е редно да се оставят така, но все пак първо трябва да се подаде сигнал в кметството, вместо да се тръби веднага по медиите, без да се знае дали изобщо тече ток по тях.
10
1
 
0
 
! Отговори
КукумявкаГербераска преди 3 години
В жипът на Фандъйкът ток не бие.
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората на ГЕРБ и ВМРО са навсякъде.Вие къде живеете? Или вашите деца са в чужбина и не ви пука. Като умре ваше дете ще Ви питам тогава дали и на какво Ви прилича статията.Ние живеем в една държава която прилича на страна след война. Висока смъртност и пълно беззаконие.Наесякъде неспазване на законодателството. Пълен абсурд. Политици пълни лъжци,корумпирани и анти-Българи.Имам чувството че искат да закрият България и да унищожат Българите.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази статия много ми напомня на времето след случаите на писма с антракс и рицин в щатите, разни сенилни бабички звъняха в МВР, че някъде имало разсипан прах.
7
1
 
1
 
! Отговори
Ристу преди 3 години
До Ами Където е текло ток, пак ще тече. Дори и ако измериш, че няма ток днес, не се знае дали няма да пуснат тока по тази жица утре и някой да пострада. По-добре да се вземат превантивни мерки, а не да се неглижират очевидни грешки.
6
1
 
2
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Първо се взема един уред и се проверява дали тече ток по него, а след това се уведомяват институциите, и ако не вземат мерки - чак тогава пишат се статии, и т.н. !
5
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Нищо няма тука е така.Разправят че онази барака още работела в София.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
докато напишат тази шок бомба новина, можеше с едно фазомерче да си отговорят на въпроса
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гарантирано от ГЕРБ!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато държавата не си върши работата,явно ще трябва хората да взимат правосъдието в свои ръце,при следващия смъртен случай...а после защо затворите са пълни.!!
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не разбрахте ли, че всяка държава е фасада издигната от вълците да лъже и краде от офсите (гласуващите, работливите, плащащите данъци)?