Десетки автомобили осъмнаха с нарязани гуми в София

Потърпевшите подават сигнали за това още от декември
21 апр 2021 09:01, Ния Христова
73
 Десетки автомобили осъмнаха с нарязани гуми в София
Снимка: БГНЕС
Десетки автомобили на улици в София осъмват с надупчени гуми. Случаят е станал на улица "Йордан Йовков" в квартал "Стрелбище". 
 
За подобни случаи потърпевшите сигнализират още от декември.
 
"В събота на обяд паркирах тук колата си. Когато дойдох в неделя, видях, че гумата ми е спукана. Смених я, но по-късно през деня видях, че още 4-5 коли са със спукани гуми. Подадох сигнал и в районното, и на 112", разказва пред Нова тв Богомил.
 
"На 24 декември сутринта намерих колата си с две спукани гуми. Напомпахме ги с идеята, че са спаднали. Изминах 200-300 км и чак тогава осъзнах, че те всъщност са спукани”, казва Дейвид.
 
"Това ми се случва вече два пъти – единият беше преди около година, вторият път – в края на март. Определено има някой, който го прави умишлено", допълва Мария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
6
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Много хора се мислят за кореняци и си измислят права над останалите, които са "в повече" според тях и според сериалите по телевизията.
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой гумаджия подканя да се сменят зимните с летни :)
36
0
 
10
 
! Отговори
Шкумбата преди 3 години
Надпис пред гараж:- "Не спирай! Пукам гуми!"Следобед собственикът излиза да си изкара колата и вижда пред гаража паркиран валяк, отстрани виси шило и бележка:- "Успех!"
35
0
 
2
 
! Отговори
. преди 3 години
Пукъм гуми, викъм КАТ!
34
2
 
4
 
! Отговори
КьоксалБаба преди 3 години
Не пукаш гуми,защото не си кореняк шоп.Това вече е ясно.Пък и софиянци са хора с високо самочувствие придружено с ниско покритие.И до другата сряда да си коментираме пак няма да ме разбереш.То всичко в този живот опира до човещина,но много малко хора я разбират тая дума,а още по малко я практикуват.
33
0
 
0
 
! Отговори
Само преди 3 години
Хубави неща ни мисли тази спретната хетера
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заставаш на балкона с калшника
31
1
 
15
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
В Стрелбище ми бяха надрали половината кола с ключ - бях паркирал през деня на огромен паркинг на блок, който през деня е полупразен. Явно някой мало'умен ш'ебек е решил да накаже ползвателите на обществен паркинг. Самоизяждането ще ги довърши. Боядисах си колата, а драскача - той си остава дребна душица!
30
0
 
3
 
! Отговори
Да преди 3 години
Му е гадно на милия наказателно
29
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един такъв реши да се прави на интересен преди доста години и ми спука гумата, но за негов лош късмет го видях кой е от една камера. От тогава бял ден не е видял. Дори не може вече да се сети защо все му се случват беди отвреме на време. Гараж чак си купи, но и това не го спасява, защото все някога трябва да излезе с тази кола и да спре извън гаража. Преди две години се премести в съседен град, но и на мен отвреме на време ми излиза път до там. Направо му се разказа играта заради един дяволък.
28
2
 
0
 
! Отговори
Ромката преди 3 години
Де
27
2
 
1
 
! Отговори
Може преди 3 години
И да е гумаджията
26
0
 
5
 
! Отговори
ПП преди 3 години
До ДзивкоАма те пукат гуми наред, не само на едно място
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията да провери:1. Има ли открита нова гумаджийница в района.2. Има ли открит нов "Охраняем платен паркинг" в района.Или някакви разправии между собственици от т.1 и т.2
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето такива режат гуми на хора, които смятат за безобидни. Ако гледате малко по-на кръв и карате малко по-луксозен и агресивен автомобил, като ги погнеднете с белото на очите и веднага се напикават.Особено ако не ви познават лично и ви виждат за пръв път.
23
1
 
1
 
! Отговори
Особено преди 3 години
Тоя психоелемент дето на всяка нова помия се доказва чрез нас вече не го дишамЛелиното момченце *** урунгел
22
4
 
14
 
! Отговори
Не просто преди 3 години
Веки селянин дошьл в софия избива комплекси и всеки нов иска да всички жи свойте си правилаА старите софиянци са вьзпитани хора и щото не обичат селски разправии затова ни. Се качиха на главата тия парвенюта и невьзпитани англичани от най долната тяхна прослойка
21
1
 
9
 
! Отговори
77 преди 3 години
До КьоксалБаба ком. 14 София на 9.9.1944 г. е била около 240,000 1 сега е 2,000,000 . "Новите" софианци са 1,760,000 ...и дойдоха от цяла България . Когато обиждаш, помисли. Дядо ми е роден 1842 г. в София, а аз 100 г.след него и не пукам гуми .
20
0
 
9
 
! Отговори
Дзивко преди 3 години
Спираш да паркираш там и чакаш да видиш кой обичайно спира там, е те тоя е човека (обикновено). Принципно плащането на данък за кола и имот, не осигурява паркомясто, дори зоната не го гарантира, дава ти право, но не гарантира. Зоните са изключително неподходящи за квартали с високо строителство, защото в един блок има много хора и дори да си платят, пак няма място, става за центъра, но при нас естествено всичко прецакаха,обикновено с рефрена "живущите я пожелаха"
19
7
 
3
 
! Отговори
Гостенин преди 3 години
До Анонимен 13Явно не си карал кола със хидравлика на волана, да не говорим за стабилизиращи системи!Невъзможно е да усетиш спукана предна гума. няма никакво връщане към волана и колата си държи пътя. Първи случай, който знам е от 1993г. със едно Волво. Хидравликата дори не връща удар във бордюр.А задните гуми ги държат стабилизиращите системи!Поради това от 2014г. във ЕС колите трябва да имат система за НЕПРЕКЪСНАТО мерене на налягането във гумите и Bluetooth за разговорно устройство.