СДВР ще има нов шеф, Рашков освобождава Георги Хаджиев

Не може да пребиваш децата по улиците, заяви Бойко Рашков
19 май 2021 12:55, Красимир Ангелов
319
СДВР ще има нов шеф, Рашков освобождава Георги Хаджиев
Снимка: БГНЕС

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) от днес ще има нов ръководител, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Още по темата
За смяната на Георги Хаджиев Рашков съобщи пред журналисти в Пловдив, където пристигна заради операция срещу корумпирани полицаи в 3 РПУ, съобщава БГНЕС.

По отношение на операцията, министърът съобщи, че са задържани 15 души. 7 от тях са полицейски служители, сред които е и шефът на 3 РПУ.

Относно освобождаването на Хаджиев Рашков посочи: „Законът е разписал какви са задълженията и правата на полицейските служители, никъде в закона не пише, че те могат да пребиват децата по улиците или където и да е“.

Така служебното правителство направи нова промяна по върховете на полицията, след като преди дни главният секретар на МВР Ивайло Иванов също беше освободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
9
 
25
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
РАШКОВ , ПО ГОЛЯМ СИ ОТ ЦЕЛИЧКОТО ........ГЕРП !!!
9
31
 
25
 
! Отговори
Изнервен преди 2 години
Тоя служебен министър пък само уволнява. Не му стига МВР, ами беше почнал и журналистите (а извинението му изобщо не е искрено и е от страх от освобождаване). Нещо друго дали ще свърши за двата месеца.
8
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Резултатът от тези освобождавания ще е бум на предтъпността като през 90 тте години.
7
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
така трябва, а и да поиска уволнението на цялата парижка полиция, защото във Франция бият не само деца, а и възрастни, Ракооофф взимаш си голяма беля на главата, защото ще бъдеш министър само известно време, но полицията и полицаите ще останат
6
22
 
36
 
! Отговори
Хах преди 2 години
Къде пише, че полицейски служители са длъжни да търпят обстрелване с камъни, дървета и да бъдат палени със слама.
5
24
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво гн Рашков , имате пьлната подкрепа на народаТози индивид пръв трябваше да си ходи Продьлжаваите все така - самозабравилите се нямат място в системата на - мвр
4
6
 
31
 
! Отговори
брей ,бре !? преди 2 години
ГЕРБ-ите са завладели чак и Марс !
3
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно, всеки един ***, който си позволява да бие хората заслужава това. В този ред на мисли имаше един дебелак, който налагаше с ярост хора в полицейски микробус, беше зансет и пуснат навсякъде. Този още ли е полицай? Поне 10 години затвор за този и незабавно уволнение!
2
3
 
22
 
! Отговори
правилно преди 2 години
Рибата се е вмирисала от главата , а кой е главата , видяхте !
1
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ревизия до дупка за герберските калинки, които обслужваха и продължават да обслужват интересите на мафията, в това число Локой, Дебелян и Доган!!!